Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlışlıkla Amazon Dolandırmaca

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

2 öpük tablet için forum birbirine girmiş lol.

Sanırsın ki diyanet işleri forumu düne kadar para için taksimde sütyen takıyorlardı, köpek boku yeniyordu/yediriliyordu millete para ekran kartı vs karşılığında her türlü şaklabanlıgı yap, yaptıran adama dilen sonra gel etikten bahset 13 sayfa harbi lol.

Şimdi gelip burda bıyıkın dediklerini savunmam ama, arkadaşın tabletleri geri vermesini şiddetle telkinleyenlerin yarısı 2 tablet için neler yapar acaba.

Bence mail at anlat durumu. Uğraşmazlar hediye ederler büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun tersi olayda benim başıma geldi. Wow ilk çıktığında ingiltereden sipariş verdim, gecikince dışardan alıp oyuna başladım ama kit ingilizcem le adamlara mail yazamamistim. Yaklaşık 6-7 hafta sonra mail geldi, postacı gelmiş adreste bulamamış, adamlar ücreti hesaba iade etmişlerdi.
Amazon a parayi iade edin,iyi niyetle ikinciyi yollamislar
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

"dolandiricilik yapma" demenin diyanetle ne alakasi var?

adam çalıntı kredi kartı mı yollamış, parayı callback mi yapmış, yan eve adres verip kargocuyu gelişine kapkaç mı yapmış (bunu ben uydurdum yaratıcıymış aslında)

kasıtlı birşey yapmamış, yanlışlıkla olmuş ne yapayım diyor. dolandırıcılık yapsa gelip paticiğe ne yapayım mı der? 1 kişide mail at dememiş ilk sayfaları bir oku adam itin g.tüne sokulmuş.

Naming and shaming sevmem ama adamın teki ferrarileri nası ruhsatsız kullanıp devlete 200bin yuro taktıgını anlatırken (isim versem de olurdu artık bunları dedikten sora lol) alkış helal panpa bravo bizi de gör helal bir numarasın godinin gılıyık.

Bu adama 2 tane fazla tablet yollamışlar tü kaka dolandırıcı.

Hadi bi kaybolun plz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

Marty said:

"dolandiricilik yapma" demenin diyanetle ne alakasi var?

adam çalıntı kredi kartı mı yollamış, parayı callback mi yapmış, yan eve adres verip kargocuyu gelişine kapkaç mı yapmış (bunu ben uydurdum yaratıcıymış aslında)

kasıtlı birşey yapmamış, yanlışlıkla olmuş ne yapayım diyor. dolandırıcılık yapsa gelip paticiğe ne yapayım mı der? 1 kişide mail at dememiş ilk sayfaları bir oku adam itin g.tüne sokulmuş.

Naming and shaming sevmem ama adamın teki ferrarileri nası ruhsatsız kullanıp devlete 200bin yuro taktıgını anlatırken (isim versem de olurdu artık bunları dedikten sora lol) alkış helal panpa bravo bizi de gör helal bir numarasın godinin gılıyık.

Bu adama 2 tane fazla tablet yollamışlar tü kaka dolandırıcı.

Hadi bi kaybolun plz.

elinde siparis ettigi 2 tablet. parasi da cebinde. kasitli yapmamis ama sonuc ayni. napayim diye soruyo, cevap olarak da dogal olarak dolandiricilik yapma deniyor. diyanetle alakasini hala cozemedim.

ayrica senin su anlattiklarinla alakasini hic cozemedim. araba olayinda mesajim bile yoktur buyuk ihtimal. araba icin yapinca ok degil, tablet icin ok midir ne demek istedigin de anlasilmiyo. sacma sapan rage e girmissin kaybolun falan diye. kimleri dolandirdiysan ustune mi alindin nedir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...