inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Haram yemeyin şu mübarek ramazan ayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ramazan bitsin sonra bol bol HARAM yeriz di mi alkol da alsın insanlar bol bol ama şimdilik her türlü günaha son çünkü ROMOZON OYONDOYOZ edit: ben alkol alıyorum zaten, ramazan ayı olduğu için özellike içkiye ara verenlere lafım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Her şeyi ne kadar da ciddiye alıp oltaya geliyorsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 amazonun ve onlarca benzer sitenin trye yıllarca birçok şeyi göndermemesinin ana sebebidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 dün benzeri kız arkadaşımın başına geldi. maus almış newyorkta oturuyo. gelmemiş 5-6 gün falan bildirmiş durumu amazona ikinci gün göndermişler maus. Dün de diğer maus geldi. Geri gönder dedim forum çok tepkili bu konuya ok dedi geri gönderdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Forum tepkili diye mi geri gönderdiniz? Bizde mi bir sıkıntı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 beyler HIRSIZ VEYA DOLANDIRICI var diye tüm türkler adi değildir. Şahsen ben geri gönderirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bıyık ın mesajları esgeçmiş allahtan yoksa cebe indirecekmiş adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 2 öpük tablet için forum birbirine girmiş lol. Sanırsın ki diyanet işleri forumu düne kadar para için taksimde sütyen takıyorlardı, köpek boku yeniyordu/yediriliyordu millete para ekran kartı vs karşılığında her türlü şaklabanlıgı yap, yaptıran adama dilen sonra gel etikten bahset 13 sayfa harbi lol. Şimdi gelip burda bıyıkın dediklerini savunmam ama, arkadaşın tabletleri geri vermesini şiddetle telkinleyenlerin yarısı 2 tablet için neler yapar acaba. Bence mail at anlat durumu. Uğraşmazlar hediye ederler büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 "dolandiricilik yapma" demenin diyanetle ne alakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bunun tersi olayda benim başıma geldi. Wow ilk çıktığında ingiltereden sipariş verdim, gecikince dışardan alıp oyuna başladım ama kit ingilizcem le adamlara mail yazamamistim. Yaklaşık 6-7 hafta sonra mail geldi, postacı gelmiş adreste bulamamış, adamlar ücreti hesaba iade etmişlerdi. Amazon a parayi iade edin,iyi niyetle ikinciyi yollamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Marty said: "dolandiricilik yapma" demenin diyanetle ne alakasi var? adam çalıntı kredi kartı mı yollamış, parayı callback mi yapmış, yan eve adres verip kargocuyu gelişine kapkaç mı yapmış (bunu ben uydurdum yaratıcıymış aslında) kasıtlı birşey yapmamış, yanlışlıkla olmuş ne yapayım diyor. dolandırıcılık yapsa gelip paticiğe ne yapayım mı der? 1 kişide mail at dememiş ilk sayfaları bir oku adam itin g.tüne sokulmuş. Naming and shaming sevmem ama adamın teki ferrarileri nası ruhsatsız kullanıp devlete 200bin yuro taktıgını anlatırken (isim versem de olurdu artık bunları dedikten sora lol) alkış helal panpa bravo bizi de gör helal bir numarasın godinin gılıyık. Bu adama 2 tane fazla tablet yollamışlar tü kaka dolandırıcı. Hadi bi kaybolun plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 devlette çok haklı vergiler aldığı için millet takmaya çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sonuç noldu bu kadar azardan sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ragefreakyo said: Marty said: "dolandiricilik yapma" demenin diyanetle ne alakasi var? adam çalıntı kredi kartı mı yollamış, parayı callback mi yapmış, yan eve adres verip kargocuyu gelişine kapkaç mı yapmış (bunu ben uydurdum yaratıcıymış aslında) kasıtlı birşey yapmamış, yanlışlıkla olmuş ne yapayım diyor. dolandırıcılık yapsa gelip paticiğe ne yapayım mı der? 1 kişide mail at dememiş ilk sayfaları bir oku adam itin g.tüne sokulmuş. Naming and shaming sevmem ama adamın teki ferrarileri nası ruhsatsız kullanıp devlete 200bin yuro taktıgını anlatırken (isim versem de olurdu artık bunları dedikten sora lol) alkış helal panpa bravo bizi de gör helal bir numarasın godinin gılıyık. Bu adama 2 tane fazla tablet yollamışlar tü kaka dolandırıcı. Hadi bi kaybolun plz. elinde siparis ettigi 2 tablet. parasi da cebinde. kasitli yapmamis ama sonuc ayni. napayim diye soruyo, cevap olarak da dogal olarak dolandiricilik yapma deniyor. diyanetle alakasini hala cozemedim. ayrica senin su anlattiklarinla alakasini hic cozemedim. araba olayinda mesajim bile yoktur buyuk ihtimal. araba icin yapinca ok degil, tablet icin ok midir ne demek istedigin de anlasilmiyo. sacma sapan rage e girmissin kaybolun falan diye. kimleri dolandirdiysan ustune mi alindin nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Geri ver icin rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 -Deno- said: sonuç noldu bu kadar azardan sonra ? amazon iflas bildirmis, elinde kalan mallari ucuza satip dukani kapaticakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 aslında vergi kaçırmıyor vergi erteliyor o araba olayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hırsızlığa sadece diyanet işleri bakıyorsa evinize hırsız girdiğinde niye polisi arıyorsunuz en yakın caminin imamını çağırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 konu bi ara bankalara falan gitmiş de download'a hiç geçmemiş. bence onu da aradan çıkartıvermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 haram ne lan? içi rahat ediyosa satsın, etmiyorsa geri göndersin. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi yapmayın şöyle şeyler adamın iyiliğini suistimal ediyorsunuz yazık değil mi o kadar uğraşmış yenisini bile göndermiş. empati yapın biraz parasını ödeyip diğerini gönderin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar