Mal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bankada Tohum Para mı AX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Sequo said: lovecraft0Z said: Sequo said: lovecraft0Z said: yav adam "etik" i tartışmak istemiş felsefi anlamıyla, adamın argümanı banka sözleşme imzalatıyo ne varki. lol Hırsızlığın felsefesimi olur bebe. Milletin anası üstünden felsefemi yapiyoruz misal forum olarak biz. Yada yapalım mesela sana hoşuna gider mi:D lol sığır mısın yavrum sen iki cümlenden biri hakaret. olm biraz okuyun la bilgisayar başında trollükle ömrünüz geçti, ha fikrin varsa mantık kırıntısı da içerse kabulümüz. Yaw he he lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Masticore said: biyik kardeş konudan konuya atlıyorsun aylık maaş dedin,emekli maaşı dedin.En son da Kredi kartı ücreti,faiz oranlarına girdin... Sana cvp versek başka bişey search edip bulucan Bankaların yaptıkları düzenbazlık bitmiyor. Maaş kartı olayını da ben yaşadım (istersen ÖM'den anlatırım) Emekli maaşı olayına bizzat şahit oldum. Son attığımsa aleni bir ceza zaten. Bankaların attığı kazıkları söylemekte ne tür bir beis var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 lovecraft0Z said: mani said: paticik namuzsuz doluymuş lan resmen. satıp ihtiyacı olana daha ucuzundan başka şeyler verip sevap puanı kazanmaya çalışan çakallar mı dersin hepsi var lol. sevapla ilgisi yok, uçsuz bucaksız sermayesinde bir kalem olarak gözükecek bir malı iade etmek mi anlamlı yoksa hayatında ciddi değişiklik anlamına gelecek birine vermek mi daha etik onunla ilgili bir sorunsal. burda değindiği şey çok mantıklı. misal markette binlerce ürün var ben alışverişimi yaparken hep cebe 1 çukulata atarım yolda yerim "hehehe" diye gülerekten aklsofaskkasof beleş mal iyidir. ırgızlık dahada güzel yeri gelir çukulatamı sokaktaki çocuğa veririm, köpeğe veririm falan böyle şeyler yapın abiler ablalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 HIRKIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 dedesi erik çalmış, torununun dişi kamaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ben olsam 2 tableti de alıp sonra estetik ameliyat olup kimliğimi değiştirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ginaly said: dedesi erik çalmış, torununun dişi kamaşmış. sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 pampa ben de rahatsız olurum, maille durumu tamamen anlatır, özür diler, geri göndermek için ne yapmam gerektiğini sorardım muhtemelen. bu arada evet, amazon'a acıyın biraz yahu asdfgdf 2012'de 61.9 milyar dolarlık satış yaparken, 39 milyon dolar zarar etmişler. ahahhahahah. düşünsene abi. altmış bir nokta dokuz MİLYAR dolar. ve cebine tek kuruş girmiyor. falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 tablet ipad 128 gb 4g imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ya beyler karşıdaki firma büyük olsun küçük olsun farketmez. Adamlar tereddüt etmeden profesyonel iş yapmışlar. Bunun ötesi yok. Gezi parkı olaylarında Koç divan otelin kapısını açıyor oraya sığınıyorsun hatta karnını doyurup yatıyorsun. Sabah yatak başlığını 'hurdacıya 50 tl ye kakalarım la bunu' mantığıyla çalmaktan öteye gidemez bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ya onu vergi vermemek için yapıyorlar bizzat muhasebecisiyle konuştum amazonun mazot fişi istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Sequo said: Abi küfür etmek istiyorum şuan ama etmeyim. Kendinizi akıllı mı sanıyosunuz adamlar hizmet vercez diye ellerinden geleni yapiyorlar 2. yi bile tereddüt etmeden gönderiyorlar. Siz klasik türk işte ohh refundda ettim 2 taneyide kaptım şöyle siktim böyle siktim. Olm türkiyede size esnaf falan geçiriyor ya A gösterip parayı alıp B veriyor ya helal olsun hakediyorsunuz. Vallaha hakediyorsunuz mantalitenize tüküreyim. Hacıt iyi diyon hoş diyonda, sen de zayıflama hapı pipi büyütücü hap satan ve hatun bulma sitesi işleten bir esnaf değilmisin? Yani arkadaşı onayladığımdan değilde, sen de pek etik değilsin demek istiyorum yani hayal satıyorsun kekolara sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 "Tatar Ramazan" said: Sequo said: Abi küfür etmek istiyorum şuan ama etmeyim. Kendinizi akıllı mı sanıyosunuz adamlar hizmet vercez diye ellerinden geleni yapiyorlar 2. yi bile tereddüt etmeden gönderiyorlar. Siz klasik türk işte ohh refundda ettim 2 taneyide kaptım şöyle siktim böyle siktim. Olm türkiyede size esnaf falan geçiriyor ya A gösterip parayı alıp B veriyor ya helal olsun hakediyorsunuz. Vallaha hakediyorsunuz mantalitenize tüküreyim. Hacıt iyi diyon hoş diyonda, sen de zayıflama hapı pipi büyütücü hap satan ve hatun bulma sitesi işleten bir esnaf değilmisin? Yani arkadaşı onayladığımdan değilde, sen de pek etik değilsin demek istiyorum yani hayal satıyorsun kekolara sonuçta. Olm ben sattığın her ürünü ürünü en az 3 ay kullanın işe yaramazsa kesintisiz ödeme şartıyla satıyorum. Ve bayilerede bu zorunluluğu getirmiştim zamanında. Sonradan komple ürünü devrettim bitti. Ama inanırsımız allah razı olsun diye arıyordu lan müşteriler. Piskolojik etkileniyorlardı yani:) Benim olayım hizmet, ama bu olay tamamen satışa yönelik ortada üretici var, malı satan var ve malı alan var. Aynı kulvar bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hapla pipi mi büyürmüş canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 DarKRideR said: . havaalanında çekerler odaya bırahmazlar yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Esas istediğim şeyi tartışamadım ama. Şunu diyeyim en son. Yerde bulduğumuz 1 lirayı, birisinin hakkını yeriz düşüncesiyle karakola götürmeyiz. Ya tenezzül edip almayız ya da cebe atarız. Bu 5-10 lira için de geçerli. Ha onu alırız. Ama 10.000 lira falan bulsak, ulan bu birinin emekli ikrameyisidir, şudur, budur diye düşünüp vicdan muhasebesi yapıp, paranın sahibini ararız. İşte olay da bunun gibi. İki tablet amazon için yere düşürdüğü 1 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hiç mi kafan çalışmıyor ? O olay yüzünden kargo firmasındaki adam da zarar edecek. Sigorta karşılayacak o zararları. Sonuçta birilerinin cebinden para çıkacak ve bu para daha çok o paraya ihtiyacı olanın cebinden çıkacak. Yapılan iş ahlak dışı utanmadan gelmiş burada kıvırdıkça kıvırıyorsun. Ailen hiç mi terbiye vermedi sana ? Hiç mi doğru ile yanlışı öğretmedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Biyik said: İki tablet amazon için yere düşürdüğü 1 lira. Ulusal kanaldan, Roj tvden veya her neciysen oradan tırıvırı cdsi paketi sipariş edip, 2 kere gelmedi gelmedi diye dolandırırmıydın Biyik? hah işte bu durumda aynısı, amazonun zengin olması bişey farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Benzeri bir olay bir arkadasimin basina gelmisti ama hata bunda biraz amazondaydi 2 sefer yanlis playstationi gönderdiler 3. sefer dogrusu geldi amazon sizde kalabilir bizim hatamiz diye kapatmisti konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 mani said: hiç mi kafan çalışmıyor ? O olay yüzünden kargo firmasındaki adam da zarar edecek. Sigorta karşılayacak o zararları. Sonuçta birilerinin cebinden para çıkacak ve bu para daha çok o paraya ihtiyacı olanın cebinden çıkacak. Yapılan iş ahlak dışı utanmadan gelmiş burada kıvırdıkça kıvırıyorsun. Ailen hiç mi terbiye vermedi sana ? Hiç mi doğru ile yanlışı öğretmedi ? http://www.youtube.com/watch?v=SfHVJtUfIR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Biyik said: SeaGle said: Dünya tablet piyasası senindi de amazon etrafını mı çevirdi? Dünya'nın herkesin ve tüm türlerin eşit hakkı olan kaynakları üzerinde özel mülkiyet hakkı olduğunu iddia eden insanlaraydı benim lafım. Konumuzla ne alakası var peki bunun? Olay gayet açık ve özel bir durum sayılabilecek bir olay. Alakalı alakasız heryerde ideoloji 101 dersi vermeye kalkmanız sadece sizi itici yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Siz kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ne bileyim abi öyle bir yazmışsın ki romantik solcu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 SeaGle said: Ben geri verirdim. Sırf adamların iyi niyetli bi şekilde "gelmediyse yeniden gönderelim" deyip 2. kez göndermesi, 3. seferde refund etmesi fln bile yeter. Türk'e işlemez bu. İlla çakallık yapıp sistemi abuse edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar