Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 tobiyi tobi yapanda blokkk hollll :) t2 içinmiydi t3 içinmiydi tam hatırlamıyorumda tanıtım videosu vardı tobinin kahvaltıda bağırmaya başlıyodu çok gülmüştüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Windrunner cosplay ne lan soğudum herodan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ayesee 50k specin ismini tek tek sayar lan saygıdan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 xaxaxaxaxaxxaxaxaxa kamyon gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 sattı resmen xboct ve puppey roshanda. ulan kesmişsiniz çiçek gibi adamları, buybacke zorlamışsınız hala mana yok hp yok rosh kesmeye çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 alliance final hmms. navi bildiğin çinliler gibi oynadı. yapmaması lazımdı öyle saçmalıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 o rosh olayı olmasa da sonuç değişmezdi, belki biraz daha uzardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 yalnız oyunların çok net dönüm noktaları oldu biriside o roshan ne gerek 3 kişi roshana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Flassh said: o rosh olayı olmasa da sonuç değişmezdi, belki biraz daha uzardı sanmıyorum navi çok dikkatli oynuyordu o dakikaya kadar, kitlemişlerdi adamları base'e resmen ne olduysa orda gözleri döndü rosh kesip çıkarız biz dediler aldılar ellerine doladılar bellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 alliance izin verdi yalnız towerları toplamasına, kendileri o sırada çok temiz farmladı hiç kill ve gank olmayınca sadece tower push işlerine geldi lone başta kasamamıştı radiyi bitirince 5lendiler hemen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 çinliler diyodum ama uzakdoğu'dan bi tek orange kaldı. LGD turnuvanın hayal kırıklığı, IG ise en çirkin oynayan takımıydı. DK iyi takım ama bi şekilde şampiyon olamıyolar turnuvalarda, kaldıramıyolar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 navi maçı satsa bukadar olurmuş aldıkları maçı göz göre göre verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Seele said: admiralbulldog dedik dimi öper dedik dimi. eee ne oldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 hala navi'nin daha fazla fantazi puanı toplamak için maçı vermediğine inananlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Seele said: Seele said: admiralbulldog dedik dimi öper dedik dimi. eee ne oldu simdi? son baktığımda 3 dakikada kendi t2 sinin arkasında gang bang halindeydi. seriyi kazanmak veya kaybetmek navi nin elindeydi kaybetmeyi tercih ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mighty_THoR said: navi maçı satsa bukadar olurmuş aldıkları maçı göz göre göre verdiler. Navi o maçı almaktan çok uzaktı. Alliance karşısında daha çok kill alıp carrylerini kastırmakta sıkıntı yaşatsaydı dediğine katılabilirdim. Ama Alliance sadece carry'lerine core itemları kasmayı bekledi. Bkb ve radience bittiğinde oyun zaten bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Naviyi perişan ettiler, dota öğrettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 navinin falan elinde değl pickleri mi görmüyosunuz yahu high grounda çıkmak kolay değil her setupta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 WHERE IS YOUR DENDI NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 dendiye gidip gene max yapabileceği şeyin animation cancel olduğu bir hero verdi. dendilik bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Pickler neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 dendi tide xboct luna kuroky wisp puppey ench funn1k nature prop galiba hatırlayamadım valla o roshana kadar çok sistematik olarak her 2 ormanı da farmlıyordu navi, hatta dendi ve xboct nerdeyse alchemisti geçiyordu toplam değerde. alliance 2dk da 1 ancient rush dışında basede takılmaca halindeydi. roshanda 3-4 kill aldı navi yanılmıyorsam ve allianceın buyback attığını göre göre 3/4 hp li roshanı kesmeye çalıştılar az hp ve mana ile. orda ölen kuro ve xboctu kurtarmaya gelenler de öldü tek tek yakalanıp oyun orda gitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 oyun bence base e girmeye calısır gibi olup girmedikleri an bitti o sırada alchemist bkb bitirmemişti,delikanlı olup girecekleri direk ortadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 knoxville said: navinin falan elinde değl pickleri mi görmüyosunuz yahu high grounda çıkmak kolay değil her setupta elinde değil ve pick ? ben mi pickledim herolarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 abi ayesee cok konusuyor maç anlatırken yanındaki eleman darskyl bak o eleman bilgili oyunu okuyabilen bi tip ama ayeseden sıra kalmıyor yorum yapmasına tobiyi tercih ederim ama en kralı koreli casterlar , dinleyin aga muhteşemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar