Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meriç hikayeleri vol. 2341

monoscope

Öne çıkan mesajlar

erkek arkadaşı olan kızın meriçlerle konusmaya devam etmesinin tek nedeni ilgiyi seviyor olmasıdır, her kızın demiyim de bir çok türk kızı çevresinden istikrarlı süren bir ilgi görmekten hoşlanır, bu ilginin zaman içerisinde aynı doğrultuda devam etmesini içten içe ister. Çok fazlasını değil, dozu ayarlanmış halini tabiki. Fazlaya kaçtığı zaman zaten erkek genelde alenen halleniyor, kızda ama bnm sevglm var :s :s... moduna giriyor.

Monoskopun başına gelen durumda ise, bu raddeden sonra meriçi tamamen ekarte etmesini tavsiye ederim yoksa daha farklı boyutlara geçilecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızın etrafında yemlenmeyi bekleyen oç her zaman olur abi. Sen yokken etrafında pervane olup ilgi çekmeye çalışırlar, sen gelip kızla çıkmaya başladığın vakit gideceğin anı hayal ederek pervane olmaya devam ederler. Yukarıda söylendiği gibi kızın kesin bir tavırla yüz vermemesi veya meriçe cesaret vermeyerek pasif kalmasını sağlaması bence ilişkiyi güçlendirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kızın sizi terkedemeyeceğine eminseniz kıza rest taktiği işe yarıyor. sikerler senin mericini diyip posta koyuyorsun. o da artık mericini kibarca reddetmekten vazgeçip hırsını meriçten alıyor,çirkinleşiyor.

zaten adam buna rağmen devamsa çare dayak.

ha bu rest taktiğini ben en son yanlış uyguladım tutmadı mesela. %50 risk aldım. herif kızın baya uzun yıllık dostuydu. meriçle arasını bozdum ama benim rest de bende patladıydı sdfs

şu çok tehlikeli yanlız.. postayı koyarken ayarını iyi tutturman lazım. hırsını meriç'ten alıyım derken, haşin bakışmalar, sert sözler ve meriç'in arenada dövüşen gladyatörleri kıskandıracak bir cesaretle kızın dudaklarına yapışmasıyla.... BAM! aman dikkat...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kızın sizi terkedemeyeceğine eminseniz kıza rest taktiği işe yarıyor. sikerler senin mericini diyip posta koyuyorsun. o da artık mericini kibarca reddetmekten vazgeçip hırsını meriçten alıyor,çirkinleşiyor.

şuraya kadar katılıyorum. ama geri kalan ihtimal ise büyük oranda kızın gidip sana olan hıncını meriçle sevişerek çıkarması, ve bu da çok oluyor. o yüzden dikkatli olun ;)
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

kiz baska erkeklerle muhabbet ediyosa, sizde eksik gordugu biseyler sebebiyledir.

Öncelikle şu doğru, kabul edelim. 'muhabbet ediyor' kısmını ilgi duyması ya da gelen ilgiden hoşlanması olarak düşünürsek. Karşı cinsle en masum ilişkiden en karmaşığına kadar birşey yaşanıyorsa aranızda eksik bir şeyler var demektir. Yaşananlar yalnızca bu eksikliklerin magnitude unu belirler.

monoscope said:

"ya uyarırsın efendi gibi arkadaşça takılır ya da ben gider onun anlayacağı dilden uyarırım"

Şu doğru, hakkındır.

monoscope said:

Bugün sabah kız arkadaşım telefonunu açtığında birkaç mesaj gelmişti çeşitli insanlardan, bir tanesi de oç'den gelmişti. Kız arkadaşımla beraber okuduk mesajını zaten...

Bu bayağı yanlış birşey. Ne olursa olsun o yazılan kişiye özeldir, bunu başkasına göstermek saygısızlıktır. Kız arkadaşının sana bunu göstermemesi, gösterse bile senin tepki vermen gerekir. Ne kadar kabul etmesende bu olay iki kişi arasında, üç değil. Bunu bitirebilecek kişi de sen değilsin, kız arkadaşın.

BlaCk said:

erkek arkadaşı olan kızın meriçlerle konusmaya devam etmesinin tek nedeni ilgiyi seviyor olmasıdır, her kızın demiyim de bir çok türk kızı çevresinden istikrarlı süren bir ilgi görmekten hoşlanır, bu ilginin zaman içerisinde aynı doğrultuda devam etmesini içten içe ister. Çok fazlasını değil, dozu ayarlanmış halini tabiki. Fazlaya kaçtığı zaman zaten erkek genelde alenen halleniyor, kızda ama bnm sevglm var :s :s... moduna giriyor.

Şununla bitirelim. Maalesef standart kezban mode ve birçok Türk kızı için geçerli bu. Geçerli olmayan durumlarında ise gerçekten ciddi birşey vardır ve bırakamıyordur, ama senin durumuna bu uymuyor pek sanırım.

Kısaca net ol, tavrını belli et ve beni uzak tut bu işten de. Olaya daha fazla karışmanın pek mantığı olmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:
Öncelikle şu doğru, kabul edelim. 'muhabbet ediyor' kısmını ilgi duyması ya da gelen ilgiden hoşlanması olarak düşünürsek. Karşı cinsle en masum ilişkiden en karmaşığına kadar birşey yaşanıyorsa aranızda eksik bir şeyler var demektir. Yaşananlar yalnızca bu eksikliklerin magnitude unu belirler.

yani sevgilisi olan bir kızın herhangi bir şekilde bir erkekle konuşması ilişkisinde eksik/sorun olduğu anlamına geliyor? sdfdsfgdfg
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

Stringray said:

yani sevgilisi olan bir kızın herhangi bir şekilde bir erkekle konuşması ilişkisinde eksik/sorun olduğu anlamına geliyor? sdfdsfgdfg

Alıntı o şekilde olduğu için öyle bıraktım, söylemek istediğimi kendim açıkladım sonrasında.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

aynen kızın net kesmesi lazım arasını.

valla neler gördük
kız bu ilgi sever yedekte bişey olsun ister yeri geldi mi de bam güm

Abi o Havenless tipi hala benim hatuna mesaj atıp duruyor. Bak hala. Böyle ne kadar platform varsa silip blockluyorsun, adam dünyanın en obscure mekanında seni bulup yine yazıyor. Mail adresilerini deniyor falan.

Hatun okumadan siliyor "Senin ki yine dadanmış" diyip bir de gülüyoruz.

İnsanın ar damarı çatlamaya görsün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...