Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 http://www.aceshowbiz.com/images/still/the-conjuring-poster02.jpg http://www.youtube.com/watch?v=k10ETZ41q5o Öcülü ev filmi. Insidious ve Saw'un yönetmeninden. İlginç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 imdb puani pek takilmamasi gerekiyor ama 8.1 puani var suan ki korku filmi icin bu puan biraz rekor yani hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 six feet under'daki gıcık kadın var çok severim <3 valla fragman epey kötü gözüküyor o değil de şöyle bi 6.his, the others gibi iyi gerilim izlemeyeli ne çok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 true case file diyor izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 evet, imdb'ye pek güvenilmiyor. Insidious'ta "Böh!" temalı korkutmayı seçmişti aynı yönetmen. Bu film de öyle olacak sanıyorum. Deliver ediyorsa ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 true case he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bunu yalniz evde izle sonra gelde uyu ahaa 2 kisi bile izleyemezsin la hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 oh yeaaaaaaahhh James Wan saw zaten tartışılmaz. tam korku olmasa da müthiş. Insidious şeytan tiplemesi dışında inanılmaz beğendiğim bir korku filmi. 4 gözle bekleyeceğim bunu da bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 knox said: imdb puani pek takilmamasi gerekiyor ama 8.1 puani var suan ki korku filmi icin bu puan biraz rekor yani hehehe kaç puanlamış gerisi teferruat.. en az 100k kişiyse okdir diyorum.. Votes#Percentage#Rating 4175 30.1% 10 3096 22.3% 9 3437 24.7% 8 1762 12.7% 7 649 4.7% 6 268 1.9% 5 153 1.1% 4 93 0.7% 3 52 0.4% 2 207 1.5% 1 Arithmetic mean = 8.3. Median = 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 conjuring 1 seneden önce 100k oya ulaşmaz ki. ilk 10-15-20k oy aslında yeterince güzel bir indikatör. aksiyon filmleri hariç. çünkü ironman, batman vs bu tür filmlerde ilk günden hemen gidenler zaten bu türün hastasları oluyor ve puanları basıyorlar, sonra yavaş yavaş toparlıyor ve inmeye başlıyor puanı bu tip aksiyon fimlerinin. ulan sinirlendim şimdi yine türkiye'ye filmlerin geç gelmesi olayına. 2 ay sonra geliyor film resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 iyi işte iki aya ripi düşer para vermeyiz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bluray kasımda çıkar ya. sinemada giderim heralde bluray çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 insidious hiç sevmemiştim. bunun trailerını beğendim. kadro da iyi. çok merak ettim şimdi. edit: Vizyon Tarihi 27 Eylül 2013 (1s 50dk) ya yuuh. sonra diyorlar korsan cart curt, ağzının ortasına elimin tersiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 o uykuda ayaktan çekme olayı başıma gelse o an pijamalarla ilk uçakla ülke dışına çıkarım. ha gittiğim yere gelir mi bilinmez o çeken ibne ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Dün gece izledim. Filmin ortalarına doğru nasıl altıma s.çmamayı başardım bilmiyorum. Filmde her türlü klişeye sarılmışlar resmen, ama iyi işlemişler o klişeleri. O yüzden izlerken sıkmıyor. Evin mahzenine/bodrumuna inmeden tut, evde daha önceden yaşanmış korkunç olaylar sonucu evde varolan kötücül ruhlara kadar ne ararsan var yani. Cadı bile var. =) Güzel film. Sonunu bağlayamamışlar pek, orası biraz dandik olmuş. Daha iyi bir son bekledim ben ama deliver edemedi film. Filmin tek eksik yanı bu. Yönetmen senaryoyu biçmiş gibime geldi. Oyuncuların performansları iyi. Kızlar, büyükler falan hep on numara cast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Red said: o uykuda ayaktan çekme olayı başıma gelse o an pijamalarla ilk uçakla ülke dışına çıkarım. ha gittiğim yere gelir mi bilinmez o çeken ibne ama olsun. orda birakirsin butun ruh sagligini o an, o yuzden bi yere ucamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Bi kisi izlemis de yorum yapmis, yok mu baska izleyen? Korku filmlerine asiri suphe ile yaklasiyoruz artik hepsi dandik ciktigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi indiriyorum bunu izlersem bu gece yazarım yorum. hep hayalimdir bizim karadeniz tarafında köyde geçen bir film çekmek hatta bir ara hikayesini yazmaya başlamıştım bıraktım sonra beğenmeyip. bizim köylerde evler birbirinden uzak olur gece mesela bildiğin dağların arasında ışık yok. sadece evin ışığı var elektrikler gidiyor dışarıda yağmur var garip bir ses duysan altına sıçarsın ki duyuyorsun bazen ha tipik karadeniz insanı olarak tüfekle çıkıp sıkarlar da kim varsa işte böyle yabancı birileri gelir onlar korkar vs vs D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 kalite o kadar kötü ki heveslendiğim bir filmi o kadar boktan halde izlemeye kıyamadım. sinemaya da daha ooohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ben de heves edip indirdim. daha 3. saniyede falan kapayıp sildim. leş ötesi kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 izledik 3 kişi tırstıyor baya :( ananınki nie izlioz la bunu die kendimize sorduk çığlıklar atanlar oldu fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 deliver etmek nedir arkadaş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 türkilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Milamber said: ha tipik karadeniz insanı olarak tüfekle çıkıp sıkarlar ahuh bu yüzden korku filmi olmuyo abi işte bizde sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mc_Lovin said: evet, imdb'ye pek güvenilmiyor. Insidious'ta "Böh!" temalı korkutmayı seçmişti aynı yönetmen. Bu film de öyle olacak sanıyorum. Deliver ediyorsa ne ala. insidious böh tarzı korkutma mı. ohaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar