mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 paticikintrolleimtihanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ramazanı bulun, 5000 lira verin, bu karıyı boşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tokins Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Saeros said: bu topic 4 sayfayı geçerse bu bölümü ateşe veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 aha kişisel'e taşınmış başlıyorum kundaklama işlemlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 downwhereiam said: Merak edenler için önceki bölümde olanlar : http://forum.paticik.com/read.php?62,6782759,page=1 asdfsa Previously on paticik..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 said: Hepsini okudum. Okurken bir yandan da sertleştim. Allah ikisinin de belasını versin. şunu her okuduğumda gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 lan şimdi onu okuyup güldüm kahretsin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bu da cok iyi tokins said: Eve geldi. Yine buldu dalga geçecek bir şeylerimi. Yeni aldığım altı bombeli ortopedik ayakkabılarımla dalga geçiyor. Ayakkabının bir ucuna zeytin koyup diğer ucuna ayağıyla basıp zeytini bana fırlatmaya çalıştı. Bilerek yapıyor biliyorum, sinirlendirmeye çalışıyor. Ben kendimi biraz küçük odaya kitliyorum. Konuşmaya sonra devam ederiz. Herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 gay olucak , zengin olucak , fakir olucak , asi ergen olucak , gavat olucak.. olucak ki forumumuz şenlenicek. bu arkadaş da , paticik gökkuşağındaki bir renk. hepsini ayrı ayrı seviyorum , hepsi çocuğum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Saeros said: bu topic 4 sayfayı geçerse bu bölümü ateşe veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 eğlenceli konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 imamizer said: said: Hepsini okudum. Okurken bir yandan da sertleştim. Allah ikisinin de belasını versin. şunu her okuduğumda gülüyorum. ya sdfjdlşdfsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Killer said: faggot please die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bence bu adam tim burton o eleman da johnny depp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar