Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık Milletin Elektrik Parasını Ödemek İstemiyorum Yeter!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okuyangenç, forumda nickiyle en fazla tezat oluşturan insansın. nerede savunmuşum?

kendime de çok kızıyorum siz sefilleri ciddiye alıp bir şeyler anlatmaya çalışıyorum diye. aranızdan birkaç tanesi potansiyel sahibi, zaten onlar da anlamıştır bugüne kadar. daha da mesaj atmam kati surette.
Mesaj tarihi:
kavga etmeyin olm adam haklı. doğu beyazıtlı tanıdıklarım var benim. annesi köyde hala. geçen anlattı ayda bir gidiyomuş annesi 5 tl verip geliyomuş. bütün köy ayda 5 tl veriyomuş. sayaç yok çünkü sayacı takacakları alt yapıda yok. kavga etmeyin daha.
Mesaj tarihi:
ortada suç %50-50 devlet kapısına kadar götürse bu insanlar bedava yaşamaya alışmış yine bir yolunu bulur. hem artık özel sektörde değil mi bu iş adamın umüğünü sıkmaları lazım ama nedense giren çıkan hep bize..
Mesaj tarihi:
benim evimde sayac olmasa, 30 yildir da devletin skinde olmasa bu durum. ben de kosa kosa gidip dilekce vermem ben niye bedava elektrik kullaniyorum diye.
verecek olan var mi burda?
Mesaj tarihi:
abi sende olmaması ve senin para ödemiyor olman o hizmetin sana bedavaya getirildiği anlamına gelmiyor. senin karşılığını ödemediğin hizmetin bedelini başkaları ödüyor. eğer bunu bile bile yapıyorsan diyecek laf yok zaten. bana girmesinde kime giriyorsa girsin mantığı.
Mesaj tarihi:
kacak bedeli diye o paranin baskalarindan alinmasi tamamen soygun.

buna itiraz ederken sonuna kadar haklisin.

ama gidip de ADAMLAR BELES KULLANIYO KACAK KULLANIYO K*RTLER dedigin zaman hem hedefin yanlis hem sonucu yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...