KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 k*rt ne yaa eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 forumda kürt kavgası çıkınca solcuyla ulusçu mu kavga etmiş oluyo doğru öğrenmişim demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kürtçüler ile forum üyeleri kavga etmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 zerglerle forumun kahraman space marineleri kavga etmiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Master race için protoslar daha basarili bir benzetme olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Redeagle said: Hırsız, katil veya tecavüzcü olmadan bu ülkede yaşamak zor :/ +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 SeaGle said: kürtçüler ile forum üyeleri kavga etmiş oluyor. en çok sana üzülüyorum be seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 uahuah kaçak kullanımı savunuyor adam kürtçülük yapıcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 okuyangenç, forumda nickiyle en fazla tezat oluşturan insansın. nerede savunmuşum? kendime de çok kızıyorum siz sefilleri ciddiye alıp bir şeyler anlatmaya çalışıyorum diye. aranızdan birkaç tanesi potansiyel sahibi, zaten onlar da anlamıştır bugüne kadar. daha da mesaj atmam kati surette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 lütfen atma, zaten sen ne yapıyosun ki bu sefillerin arasında, seni daha yukarlarda görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 nolcak diyosun resmen. bence de yazmaman isabet olur. her ay elektrik faturamı sana yollıyım öde madem. kürt değilim ama söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 hem milletin elektrik parasını ödüyoruz hem de hakaret yiyoruz.. ne ala memleket... yakında kulak arkamıza da göz koyarlar.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 abi şimdi şöyle bir gerçek var, siz elektrik santrali yaptınız da adamlar mı elektriğini toplamadı. sonra neden kaçak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kavga etmeyin olm adam haklı. doğu beyazıtlı tanıdıklarım var benim. annesi köyde hala. geçen anlattı ayda bir gidiyomuş annesi 5 tl verip geliyomuş. bütün köy ayda 5 tl veriyomuş. sayaç yok çünkü sayacı takacakları alt yapıda yok. kavga etmeyin daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ortada suç %50-50 devlet kapısına kadar götürse bu insanlar bedava yaşamaya alışmış yine bir yolunu bulur. hem artık özel sektörde değil mi bu iş adamın umüğünü sıkmaları lazım ama nedense giren çıkan hep bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 benim evimde sayac olmasa, 30 yildir da devletin skinde olmasa bu durum. ben de kosa kosa gidip dilekce vermem ben niye bedava elektrik kullaniyorum diye. verecek olan var mi burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 abi sende olmaması ve senin para ödemiyor olman o hizmetin sana bedavaya getirildiği anlamına gelmiyor. senin karşılığını ödemediğin hizmetin bedelini başkaları ödüyor. eğer bunu bile bile yapıyorsan diyecek laf yok zaten. bana girmesinde kime giriyorsa girsin mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 moncici said: SeaGle said: kürtçüler ile forum üyeleri kavga etmiş oluyor. en çok sana üzülüyorum be seagle sen kendine üzül cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hayır bide ben arnavutum, k*rt olsam acı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kacak bedeli diye o paranin baskalarindan alinmasi tamamen soygun. buna itiraz ederken sonuna kadar haklisin. ama gidip de ADAMLAR BELES KULLANIYO KACAK KULLANIYO K*RTLER dedigin zaman hem hedefin yanlis hem sonucu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 k*rt olayı yerleşti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 k*rt gereksiz bir sansür, gereklisi bu şekilde kü*t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 dört harfliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kthxbye said: Helal fakoo sağol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar