Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de bisiklet denince..

katliamci

Öne çıkan mesajlar

rendeyi bozan tipler bunlar tam. Bunların altında araba olunca sıkıştırıyorlar işte. Trafiği sıkıştıran sanki bisikletliler lan memlekette lol. Sıkıştırdığı falan da yok yani adamların gayet akıp gidiyor otobüs bekle 30sn ölmezsin.

Videoyu çeken vatandaşta o otobüsteki adamlardan daha fazla taşak olduğu bir gerçek. Videonun altına aptal aptal yorum yapmışlar sesiyle ilgili falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

lan gelmişler yolları kapatıyorlar bisiklet yolu yoksa gitmesinler abi otobüse binsinler.

Kenardan tek sıra halinde gitseler bi şey olmaz. Bisiklete kapalı trafik mi gardaş orası ?
- Sıkıştır gebersin
- Ya niye sıkıştırıyosunuz ?
- Niye sıkıştırmasın ? - Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?- Niye sıkıştırmasın ?
Sosyal ağlarda paylaş

oha bi dakika, aynı videoyu bir arkadaş gezi konusunda akpliler diye vermişti. orda biz niye akpli ne alaka demişik.

şimdi izledim. lan bunda subtitle falan var lan. polis gelir onları joplar falan diyor la.

oha orjinal konu bisikletliere tepki harbiden.

edit: bir de yanlış anlaşılma olmasın ordan geçenler akpli olsa yapılanı haklı bulmayacaktım.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

ren espri güzeldi niye bozdun

trollüğüne bile katlanamadım :/ pisleti çok severim lan ben.

bu mavili apaçili kardeşimiz neden böyle davranıyor. önünde pislete binip kendisine bindirmemişler mi. bindirmişlerdir lan. neden bindirmesinler. bindirmişler gibi davranıyor ama çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

hollandadan sala kgibi hayallerle orda aldigi sehir bisikletini sirtlayarak gelmis bir insanin 1 hafta icindki tespitleridir bunlar

1-turkiyede hele istanbulda bisiklet kullanmak akil kari degil

2-bisiklet yolu denen sey yok, olanlarda son derece yuzeysel ve bakimsiz. daha yaya gecidi ve kirmisi isik kullanimini ogrenememis bir milletin bisiklet sinyalizasyonu ve dedicated bisiklet yolunu tartismasi icin 100 sene var en az.

3-ehliyet almayi becermis hayvanatlarin cogu daha baska arabaya saygi gostermez iken yaya ve bisiklet ayri fantazi, yayalari kurtaralim baska bisiye gerek yok.

4-bisiklet kullananlarinda gozlemledigim kadari ile cogu embesil, "dag bisikleti aliim guclu karizma olsun" diye alinan MBT ler sehir hayati icin yapilicak en aptal tercih, yokus vs demeyin MBT ler asfalt olmayan yollarda kullanilmak icin tasarlanir, sehirde egri bugru popo kasilmasi ile kullandiklari o bisikletlerle teror estiriyorlar.

5-)cogu bisikeltin isigi yok, akil edip alanlarda flasor aliyorlar ki gece gidona taktiklari o flasorler karsidan geleni kor ediyor direk, kuzenim masadan dustu misal (tru story).

6-bisiklet yolunda israrla hemde kol kola gurup halinde yuruyen embesiller var, kibarca zil calinca BURDA BISIKLETMI OLUR moduna giriyorlar. Hadi embesil yayalari anladik birde ustune bisiklet yolunda fink atan patenliler var.

7-bisiklet yolunu yaya yolundan ayiran herhangi bir sinir bariyer vs yok, bisiklet yolu yaptigimiz yerlerde hep dolgu alanlarinin deniz tarafi, karsi siradaki yollar sinyalizasyon eksikliginden kullanilamiyor, kaldirima iki boya vurup bisikelt yolu demisiz

8-duble yollari akil eden zeka burda islememis, gidis gelis tek serit direk ve kazaya davetiye klisesini gectim adam sollamak imkansiz, eger herifin teki kiz arkadasi ile yan yana gidiosa yolun icine siciyor direk
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

e bu yüzden biri hollanda biri türkiye işte.

http://www.youtube.com/watch?v=XuBdf9jYj7o

En onemli sey "a will of change".
Sadece bu video bile gidip orada yasama arzusu uyandiriyor.
Soylede bisey var araba ve bisklet kaza yapsinlar araba her daim suclu. Trafik ceza meblalari cok yuksek. Park ucretleri cok yuksek.
Bisikleti heryere goturebiliyorsunuz her yerde bisiklet park alani var.
Birde herkes kullaniyor bisiklet heryere gidebiliyorsunuz. Herkesin saglikli olmasina sasirmamak gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...