Edriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 item affixlerin buildi nasıl desteklediğini sinerjinin ne kadar muazzam olduğunu gösteren bir video olmuş http://www.youtube.com/watch?v=3L252JhzDIo (item statlarını görmek için en az 480p+ üstü izleyin) Haunt ve spirit barrage cold dmg vuruyor, cold dmg stacklemiş, swarmın yarı sürede aynı dmgi vermesini sağlayan affix le dotların süresiz vurmasını sağlayan passive almış (2x dmg swarm base dmg yaptı yani), soul harvestla ilgili çok ilginç bir affix te var bakarsınız. işte build/gameplay changer itemlar böyle olucak, klasik baydığımız cc,cd,as stacklemenin üstesinden şahane gelinmiş. Edit: bide torment4 yapıyor adam şuanki mp(20*) ye falan denk geliyor zorluk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 @Edriel her şey çok güzel de, bir sorum olacak. RoS'da PvP için nasıl yenilikler geliyor, brawling denilen saçmalığın yanı sıra ne getirecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 o konuda kesin bilgiler yok henüz ama Jay Wilson adisi gittikten sonra yeni takım önce oyunu gerçek bir diablo yapıcaz sonra da major patchle PvP ekliycez önümüzde farklı projeler var demişti. Daha 2014 sonu öncesi konusu geçmez sanmıyorum. Şimdilik brawler (duel) dışında beklentiye girmemek lazım. Ama adamlar dürüstse adam akıllı birşeyler getiricekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 nedir bu d3'ün pvpden çektiği yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 kickstarter takımları bu adamlardan daha hızlı feature ekliyor. no-name şirket şimdiye eklemişti pvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 PoE nin hızlı eklemesini de gördük yalnız, 6-7 ay öncesine kadar hızlı ve kaliteli ekleme yaparken saçma sapan skiller ve gereksiz uniqe itemlara döndüler. Hızlı giden tayın ... seyrek düşer hesabı. Gerçi lizzardla GGG ayrı uç noktalarda ikisininde birleştirip harmanlaması gereken olaylar var A-rpg için. Birde okadar pvp muhabbeti dönüyorda şuanda awesome bir pvp sistemi bile olsa gameplayin %1inden fazlasını pvp ye ayıracak adam olursa 2014 bir a-rpg için helal olsun diycem ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Blizzard pvp olayına sıcak bakmıyor hatta şöle diyim gelecek için öyle bir plan dahi yok. Çünkü wow daki arena sisteminden pişman oldular bunu da öle bir sisteme sokmak istemiyorlar. Pvp olayı eklemek demek oyunun denge sisteminin bozulması demek. d2 de pvp şöleydi böleydi diyen insanlar çıkacak o zamanki şartlar ile şimdiki şartlar bir değil. Olay e-sports dönüyor ve wow daki e-sports salaklığını gördük :D Yani yanlış anımsamıyorsam bir söyleşide yapılan en büyük hatalardan birinin arena sistemi eklenmesinin olduğuydu. Yanlışsam düzeltin. Şuan oyuna bence eklenmesi gereken en önemli olay ladder gibi duruyor. İnsanlar yarışmak istiyor. Edindiği itemleri yarıştırmak istiyor. Ama bu pvp platformunda olamaz aşırı komik görüntüler ortaya çıkar keza. Şuan oyunda tek yapılan şey pewpew loot sonra? Blizzard bazı şeyleri çok ağırdan alıyor. Örneğin stash konusu. Açıklama yapıldı 1 sekme daha eklenebilir dendi. Bu insanların 2 senedir eklenmesini istedikleri bir şeydi anca tepki verildi. Başka bir sorun end game sorunu. Diablo da hiçbir zaman end game olmadı ama insanların oyun zihniyetleri o kadar değiştiki artık fifa dan bile end game bekler oldular. Aşırı komik bir durum. Bu durumun tek suçlusu WoW denen salak oyun(evet 8 sene oynamış biri olarak sölüyorum) Bir oyun bu kadar mı etkiler insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Blizzard nasıl Arena sisteminden pişman oldu sen dalga mı geçiyorsun? mmorpglerde oyunun zevkini veren oynatan ve gerçekten insanları kendine bağlayan, sırf bunun için o oyunu aldıran bir şeydir arena. WoW'daki arenalar guild wars 2'de bile yok. Hala tadı damağımda kalan güzel anılarım var o arenalarda. Bi kere çekişmeyi bire bir yaşamak kadar güzel birşeyok. Zerg fightların bir amacı ve zevki yok. Ama wow arenaları bambaşkaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 wow'da 2 senem hiç arena yapmadan geçti hiç de bir eksiklik hisstemedim. mmorpg'lerin ana amacı arena falan degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ana amacı demedim, ama olmazsa olmazıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sırf bunun için aldıran diyince o anlamı çıkardım abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bilmiyorum blizzard yetkilisi söylemişti böyle birşey ya da ben yanlış anımsıyorum o yazıyı bulamaya çalışıyorum :D Birde 8 sene wow oynamış biri olarak eski AV ile arenayı kıyaslamam bile zerg ftw ama koordineli :D tabi zevk meselesi arena bana her zaman uzak birşey geldi yaş ve refleks eksikliğinden olabilir hehe herneyse wow olayını kapatalım midem bulanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 8 sene uhhhh, iyi oynamışsın ya. massive zerg fight seviyosan guild wars 2 diyorum, başka birşey yok zaten oyunda sırf zerg lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 GW2 oynadım wow dan kurtulmak içinde World of Warcraft sistemine alışınca cidden diğer mmorpgler çöp bayıyor elder scrolls online beta var denicem hiçbir fikrim yok ama oyun hakkında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi zerg olayi bile degil coğu zaman 2-3 kişi ironforge kapısına dayanmak en kral arenadan daha zevkli gelebiliyor kişiden kişiye :D pve ftw pvp hateri bir adam degilim :D ama arena olmasa wow bişey kaybetmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 aga bu oyunda nasil pvp yapicaksiniz hepi topu 7 nota var kac farkli sekilde sag clickleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 AH kalkmadan bi 1 2 milyar gold alıp kenara koymak mantıklı mı acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Tabi ki mantıklı. Uygun fiyata alabildiğin kadar legendary alıp üstüne karını ekleyip satmak için gerekli. Ekonomi ilk bi kaç ay b.k gibi olucak. Sırf elinde nakit görmek için ucuza satan adam bulunacak bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 abi tüm AH'lar kalkmıyormu ne ticareti bu? birde zaten üzerimizdeki tüm herşey çöp olmayacakmı? 70 lvl olayı yeni legendary ler falan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 vaako51 said: abi tüm AH'lar kalkmıyormu ne ticareti bu? birde zaten üzerimizdeki tüm herşey çöp olmayacakmı? 70 lvl olayı yeni legendary ler falan derken? AH kalksada forumlar var foruma koyup satıyorum dedikten sorna adamla aynı gruba girip itemi vermekte bi sıkıntı yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 abi yanlız twitch de falan izlerken düşen legendarylerin üzerinde 1-2 saatlik bir sayaç vardı diye hatırlıyorum, o süre içinde trade edilebiliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 İçinde bulunduğun parti üyeleri ile 2 saatlik trade hakkın var, sonra BoA oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 oha onu bikmiyorum o zaman çok entresan olmuş lan oyun komple single playera dönüyo o zaman trade yok bişi yok millet parayı napcak sırf gem almak icin par amı kascak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yüzbinmilyor avchisi koymuşlardır onun için biriktiririz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Herkes kendi bulduğu/craft ettiği ile oynayacak işte. Aksi takdirde AH kapatıldığında tüm para d2jsp gibi sitelerde dönecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar