Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 4

Gangren

Öne çıkan mesajlar

item affixlerin buildi nasıl desteklediğini sinerjinin ne kadar muazzam olduğunu gösteren bir video olmuş http://www.youtube.com/watch?v=3L252JhzDIo

(item statlarını görmek için en az 480p+ üstü izleyin)

Haunt ve spirit barrage cold dmg vuruyor, cold dmg stacklemiş, swarmın yarı sürede aynı dmgi vermesini sağlayan affix le dotların süresiz vurmasını sağlayan passive almış (2x dmg swarm base dmg yaptı yani), soul harvestla ilgili çok ilginç bir affix te var bakarsınız. işte build/gameplay changer itemlar böyle olucak, klasik baydığımız cc,cd,as stacklemenin üstesinden şahane gelinmiş.

Edit: bide torment4 yapıyor adam şuanki mp(20*) ye falan denk geliyor zorluk olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

o konuda kesin bilgiler yok henüz ama Jay Wilson adisi gittikten sonra yeni takım önce oyunu gerçek bir diablo yapıcaz sonra da major patchle PvP ekliycez önümüzde farklı projeler var demişti. Daha 2014 sonu öncesi konusu geçmez sanmıyorum. Şimdilik brawler (duel) dışında beklentiye girmemek lazım. Ama adamlar dürüstse adam akıllı birşeyler getiricekler.
Sosyal ağlarda paylaş

PoE nin hızlı eklemesini de gördük yalnız, 6-7 ay öncesine kadar hızlı ve kaliteli ekleme yaparken saçma sapan skiller ve gereksiz uniqe itemlara döndüler. Hızlı giden tayın ... seyrek düşer hesabı. Gerçi lizzardla GGG ayrı uç noktalarda ikisininde birleştirip harmanlaması gereken olaylar var A-rpg için.

Birde okadar pvp muhabbeti dönüyorda şuanda awesome bir pvp sistemi bile olsa gameplayin %1inden fazlasını pvp ye ayıracak adam olursa 2014 bir a-rpg için helal olsun diycem ona.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard pvp olayına sıcak bakmıyor hatta şöle diyim gelecek için öyle bir plan dahi yok. Çünkü wow daki arena sisteminden pişman oldular bunu da öle bir sisteme sokmak istemiyorlar. Pvp olayı eklemek demek oyunun denge sisteminin bozulması demek. d2 de pvp şöleydi böleydi diyen insanlar çıkacak o zamanki şartlar ile şimdiki şartlar bir değil. Olay e-sports dönüyor ve wow daki e-sports salaklığını gördük :D Yani yanlış anımsamıyorsam bir söyleşide yapılan en büyük hatalardan birinin arena sistemi eklenmesinin olduğuydu. Yanlışsam düzeltin.

Şuan oyuna bence eklenmesi gereken en önemli olay ladder gibi duruyor. İnsanlar yarışmak istiyor. Edindiği itemleri yarıştırmak istiyor. Ama bu pvp platformunda olamaz aşırı komik görüntüler ortaya çıkar keza. Şuan oyunda tek yapılan şey pewpew loot sonra?

Blizzard bazı şeyleri çok ağırdan alıyor. Örneğin stash konusu. Açıklama yapıldı 1 sekme daha eklenebilir dendi. Bu insanların 2 senedir eklenmesini istedikleri bir şeydi anca tepki verildi.

Başka bir sorun end game sorunu. Diablo da hiçbir zaman end game olmadı ama insanların oyun zihniyetleri o kadar değiştiki artık fifa dan bile end game bekler oldular. Aşırı komik bir durum. Bu durumun tek suçlusu WoW denen salak oyun(evet 8 sene oynamış biri olarak sölüyorum) Bir oyun bu kadar mı etkiler insanları.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard nasıl Arena sisteminden pişman oldu sen dalga mı geçiyorsun? mmorpglerde oyunun zevkini veren oynatan ve gerçekten insanları kendine bağlayan, sırf bunun için o oyunu aldıran bir şeydir arena.

WoW'daki arenalar guild wars 2'de bile yok. Hala tadı damağımda kalan güzel anılarım var o arenalarda. Bi kere çekişmeyi bire bir yaşamak kadar güzel birşeyok. Zerg fightların bir amacı ve zevki yok. Ama wow arenaları bambaşkaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum blizzard yetkilisi söylemişti böyle birşey ya da ben yanlış anımsıyorum o yazıyı bulamaya çalışıyorum :D

Birde 8 sene wow oynamış biri olarak eski AV ile arenayı kıyaslamam bile zerg ftw ama koordineli :D tabi zevk meselesi arena bana her zaman uzak birşey geldi yaş ve refleks eksikliğinden olabilir hehe herneyse wow olayını kapatalım midem bulanıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...