BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 battle.net açılmıyor mu? Telefondan 1 kere yanlış girdim şifreyi kilitlediler hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Gangren said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gangren-2622/hero/23420558 Benim karakter ve build bu, birkaç değişiklik yapıp DPS'i aşağı çekmek zorunda kaldım. yahu şu sayfaya ulaşamadım kendi karakterim için. napmak lazım? edit: heah buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Abi rmah kapış kapış gidiyor lan, hallowed defenders planı düştü 5 euroya sattım saniyesinde falan. Freebie lobisi çalışıyor expansion parası çıkacak şu patchle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 kaç paraydi yeni exp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 oyun nihayet birşeye benzemiş. 2 yıl sürdü ama paid beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bakımın süreyi uzattılar cet saati ile 16'da bitecek. 2.0.3 gelmiş yama göze batanlar reset quests yapınca king yerine artık diablo'dan legendary düşecek. wizard'da familiar'a nerf gelmiş. 2h silahlar artık 1h olarak rollanmayacak (amerika'ya dün geldi yama hala 1h rollanıyor diyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 update yapmıyor ben de ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 server amerikayı seç yamayı yapıyor fakat avrupa'ya dönünce tekrar yama yokmuş gibi muamele çekiyor. server'lar bakımda diye saçmalıyor, gelince düzelir, herkeste aynı sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 nolmuş lan diablo böyle bugün bi 0dan başlayıp diablo run yaptık 11 tane legendary, 1 tane set itemı düştü. düşen legend itemlarda eskisi gibi dandik dundikte değil ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bide milletin çatır çatır sattığı item bende niye account bound ? satamıyorum. onlar nerden bulmuşlar account bound olmayanını edit: haa patchten sonra gelmiş bu olay okeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kungen diablo'ya dönmüş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 2 haftadır oynuy nerdeyse mage ile item kasıyo paket öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 barb lvllıyor suan hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 busefer öldürmesinin imkanı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hayatımda hiç diablo oynamadım (evet bu oldu). wowu falan da bıraktım mmo yok hayatımda sıkılıyorum. lol de arada bayıyor. almak gerekir mi diablo 3ü? yeni paket de gelecekmiş, yani hikayesi güzel mi sarar mı beni? ve bittikten sonra max level olduktan sonra olay tekrar aynı tierleri yaparak item kasma mı nedir ? bu mağaradan yeni çıkmış arkadaşa özet geçebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hayır öylesine bir hikaye var, seriyi beğenenler bile beğenmedi. evet oyun aynı mekanlarda item hunt üzerine. oynanıştan keyif alamazsan bayar 2-3 haftada. demoyu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Arkadaş anlamıyorum şu işi, 2.0.3 ile birlikte leg item düşme oranları mı düşürüldü? Ya da bu oyuna uzun zaman sonra ilk defa girenlere ilk 1-2 gün bol bol leg item düşme şansı falan mı var? Dün %288 MF ile T3 farmlayan arkadaşlarımın yanına girdim ACT III son görevden ACT IV sonuna kadar gittik hiç bir şey düşmedi. Benim onlardan %28 daha şanslı olmam gerekirken adam tek chest ile 2 leg item aldı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 paradoksalkedi said: hikayesi güzel mi sarar mı beni? /quote] story Stay a while and listen .. VILLAGERS: OMG THE UNDEAD ARE RISING LEAH: ITS JUST UNCLE DECKARDS CRAZY STORIES *VILLAGER GETS HEAD EATEN OFF LEAH: AGAIN, JUST STORIES, I ASSURE YOU *NAKED OUT OF PLACE WITCH DOCTOR SHOWS UP LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE *EVERYONE GOES BACK TO TOWN DECKARD CAIN: RANDOM WITCH DOCTOR, GO KILL THE SKELETON KING, HE RESURRECTED JUST BECAUSE THIS ENTIRE ACT IS A DIABLO 1997 REFERENCE WITCH DOCTOR: K *WITCH DOCTOR KILLS SKELETON KING AND FINDS A NAKED BLACK MAN WITCH DOCTOR: YO DECKARD, I FOUND THIS NAKED BLACK DUDE DECKARD CAIN: K GO FIND HIS SWORD PIECES WITCH DOCTOR: Y???? DECKARD CAIN: DUNNO LMAO, JUST A GUESS *MAGDA SHOWS UP MAGDA: I COME FROM WORLD OF WARCRAFT TO DESTROY U WITCH DOCTOR: K LMAO ALREADY GOT THE SWORD PIECES MAGDA: DAMN!!!!! ILL JUST GO STEAL THAT NAKED BLACK DUDE AND PROLONG THIS ACT FOR NO REASON *SHOOTS FIRE AT CAIN, STEALS BLACK MAN LEAH: STORIES KILLED MY UNCLE!!!!!!!!! WITCH DOCTOR: PRETTY SURE MAGDA DID, NUB *WITCH DOCTOR RUNS TO SAVE BLACK MAN WITCH DOCTOR: OMG THE BUTCHER, ANOTHER POINTLESS RESURRECTION OF A 1997 DIABLO CHARACTER WITH NO EXPLANATION BUTCHER: AH FRESH MEAT!!!!!!!!!!! *BUTCHER DIES, BLACK MAN SAVED TYRAEL: YO HERE I AM FOOL WITCH DOCTOR: WHY U BLACK NOW DOG? TYRAEL: TOKEN BLACK ANGEL LMAOOOOO *GOES TO ACT 2 VILLAGERS: OMG THE PRINCE SENT ALL THE GUARDS AWAY WITCH DOCTOR: HE MUST BE BELIAL IN DISGUISE LEAH: NO, NO WAY, LET'S GO ON A POINTLESS QUEST TO DO A BUNCH OF CRAP DESPITE THE FACT THAT WE ALREADY KNOW WHAT'S GOING ON. ADRIA: HEY DAUGHTER SUP LEAH: OH HEY MOMS, JUST MORE STORIES TEEHEE ADRIA: WE MUST GET THE BLACK SOULSTONE USING THIS OLD HORADRIM DUDE THAT CREATED IT WITCH DOCTOR: K *WITCH DOCTOR RECOVERS THE SOULSTONE: WITCH DOCTOR: WAIT, HOW DID THE SOULS OF THE OTHER 5 DEMONS GET IN HERE ALREADY? ADRIA: DON'T WORRY BOUT IT DOG... CHRIS METZEN WITCH DOCTOR: GOT IT! BELIAL: I AM THE WORST LIAR EVERRRRRRRRRRRRRR WITCH DOCTOR: WE KNOW *CAPTURES SOUL *GOES TO ACT 3 AZMODAN: YO DAWG, ATTACKING UR RAMPARTS WITCH DOCTOR: THANKS FOR THE LEAD BRO AZMODAN: HEY NP DAWG, ATTACKING UNDERNEATH NOW WITCH DOCTOR: HEY DUDE THANKS AGAIN, COULDNT HAVE DONE IT WITHOUT U AZMODAN: ANYTIME, HEY COME TO MY PLACE SO WE CAN SMOKE SOME BLOW *WITCH DOCTOR GOES TO THE HEART OF SIN WITCH DOCTOR: YO I BROUGHT THE WEED AZMODAN: SWEET DAWG, BEING A WARLORD IS TOUGH WITCH DOCTOR: JK LMAO, GOT UR SOUL *GOES BACK TO BASE WITCH DOCTOR: OMG LEAH IS THE PRIIIIIIME EVIL!!!!!!!!!!! ADRIA: YEA PLANNED THIS 20 YEARS AGO DOG WITCH DOCTOR: BUT, AGAIN, HOW DID U GET ALL THE SOULS IN HERE IF YOU JUST NOW GOT THE BLACK SOULSTONE? ADRIA: CHRIST METZEN WITCH DOCTOR: GOTCHA!!!!!!!!! *GOES TO ACT 4 DIABLO: WELCOME TO MY REALM OF TEAR-OR!!!!!!!!! I AM THE PRIME EEEEVILLLLL WITCH DOCTOR: WHY DON'T YOU LOOK LIKE A COMBINATION OF ALL THE EVILS THEN??? DIABLO: I DUNNO... ASK CHRIS METZEN WITCH DOCTOR: K DIABLO: CAN YOU TELL I'M A GIRL THIS GAME??? I CAN'T STOP TALKINGGGGGGG DIABLO: LOOK TYRAEL, UR OWN LIEUTENANT TYRAEL: WAIT, HOW DID IZUAL COME BACK? DIABLO: CHRIS METZEN MADE IT HAPPENNNNNNNNNN IZUAL: I AM BACK FOR ABSOLUTELY NO REASONNNNNNN *IZUAL DIES DIABLO: HE WAS USELESS ANYWAY, COEM KILL MEEEEE *WITCH DOCTOR ENTERS REALM OF TERROR DIABLO: WELCOME TO MY REALM OF TEAR-ORRRRRR, NO ONE HAS EVER ESCAPED *DIABLO DIES TYRAEL: WE DID IT BOYS... ANGELS.... AND MEN!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zikko Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 tamamiyle şans, bazen bi gecede 4 yeşil 2 leg 1 hellfire ring yapabilirken bazen de hiçbişey düşmüyor.. RedallHoor said: Arkadaş anlamıyorum şu işi, 2.0.3 ile birlikte leg item düşme oranları mı düşürüldü? Ya da bu oyuna uzun zaman sonra ilk defa girenlere ilk 1-2 gün bol bol leg item düşme şansı falan mı var? Dün %288 MF ile T3 farmlayan arkadaşlarımın yanına girdim ACT III son görevden ACT IV sonuna kadar gittik hiç bir şey düşmedi. Benim onlardan %28 daha şanslı olmam gerekirken adam tek chest ile 2 leg item aldı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 valla gayet iyi düşüyor bence.. Sadece işten geldiğim saatlerde oynamama rağmen 3.5 gunde 350k wizardimi buffed 1.3m dps yapmis bulunmaktayim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vendy Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 T1 de 10+ rift yaptım, 20+ bounty tamamladım, 1 legendary düştü o da uyduruk bir amulet, o kadar. Tal'rasha lvl 60 amuleti kat ve kat daha iyi. 310k dps ile sürünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 bana ökkiz kılıc düstü, blackthorne chest düştü 3 tane yaprım rift zıfır mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 set dusmuyo hic ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 setler sadece tormentte dusebiliyo bi de torment 1 de de cok zor dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 yalnız rare'lar artık bi tavan yaptı dusenler üstümdenkinden iyi değil, bu itemlarlada t2 yapabiliceğimi sanmıyorum pek. legandayrmı bekliycez, yoksa gir takıl zorlada olsa bişiler düşermi diyosunuz t2'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 7 8 9 10 11 12 13 14 Sonraki 12.sayfa (Toplam 14 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Zikko Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 tamamiyle şans, bazen bi gecede 4 yeşil 2 leg 1 hellfire ring yapabilirken bazen de hiçbişey düşmüyor.. RedallHoor said: Arkadaş anlamıyorum şu işi, 2.0.3 ile birlikte leg item düşme oranları mı düşürüldü? Ya da bu oyuna uzun zaman sonra ilk defa girenlere ilk 1-2 gün bol bol leg item düşme şansı falan mı var? Dün %288 MF ile T3 farmlayan arkadaşlarımın yanına girdim ACT III son görevden ACT IV sonuna kadar gittik hiç bir şey düşmedi. Benim onlardan %28 daha şanslı olmam gerekirken adam tek chest ile 2 leg item aldı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 valla gayet iyi düşüyor bence.. Sadece işten geldiğim saatlerde oynamama rağmen 3.5 gunde 350k wizardimi buffed 1.3m dps yapmis bulunmaktayim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 T1 de 10+ rift yaptım, 20+ bounty tamamladım, 1 legendary düştü o da uyduruk bir amulet, o kadar. Tal'rasha lvl 60 amuleti kat ve kat daha iyi. 310k dps ile sürünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 bana ökkiz kılıc düstü, blackthorne chest düştü 3 tane yaprım rift zıfır mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 set dusmuyo hic ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 setler sadece tormentte dusebiliyo bi de torment 1 de de cok zor dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 yalnız rare'lar artık bi tavan yaptı dusenler üstümdenkinden iyi değil, bu itemlarlada t2 yapabiliceğimi sanmıyorum pek. legandayrmı bekliycez, yoksa gir takıl zorlada olsa bişiler düşermi diyosunuz t2'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar