Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Eski konu: http://forum.paticik.com/read.php?85,6299687 Buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Bir ara patch gelecekti. Ne oldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Hazir geneli uplanmisken ayrica barbarin konusunu uplamiyim dedim. Hangi build popüler suan? Oynamayali 7-8 ay oldu. Bunun disinda rmah kapatildi mi? Bir de wizard'in durumu nedir? Archon hala is yapiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 neyse trollemeyeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Bence de kalp kirmaya hic gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 archon süper iş yapıyor life leechli silahla barbar için tornado build yine ama war cry yerine rend alıyorlar. hatta düz vuruş skilli -bash- yerine de hammer alıyorlar en başta wotb e girmek için yaratıkların sana vurması gerekiyor fury doldurma babında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Aluriel said: neyse trollemeyeyim ya sıkıysa trollesene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bikaç aydır girmiyodum az bi takılayım dedim ekran dolunca biraz kastı. böyle olan var mı başka yoksa bilgisayarı öldürmüş müyüm biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 aynısı bana oldu ya, bir süre girmedim sonra hiç kasmayan oyun biranda kasar gibi oldu patchle birşeyi mi bozdular ne yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 merak edip oynadım biraz olm bence deckard cain ölmedi lan kafasına meteor düştü bişi olmadı adama böyle dandik bi şekilde ölür mü laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Uzun zamandır girmiyordum. Az önce girdim 3 tane lvl 60 char vardı. Hiçbiri yok şimdi. Yeni karakter ekranı açma ekranı çıktı. Hayır karakterleri silseler Hackleyip achivement da sıfırlanmış. Stash de o kadar yer açmıştım onlar da sıfırlanmış. Sanki yeni Diablo 3 aldım ilke kez oyuna girmişim gibi. asdfgasdg Ayrıca authenticator var. Hack olayı imkansız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 eu yerine us e girmis olmayasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aynen öyle salaklık işte gece gece. US den girmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bu boktan oyunu ucuza almanın bi yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 boktansa alma zaten napıcan eksik kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ben cok iyi umuduyla ilk günü alıp hezimete uğradım. Belki beklentin olmadığı için beğenirsin bir dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Amazon'da 42 dolar. Aral'da sadece konsol versiyonları var. Yok mu şöyle 50-60TL'ye almanın yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 edit: RoS başlığına taşıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Item passive dediği yerde yazanlar süper görünüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 "When we initially designed and implemented the auction houses, the driving goal was to provide a convenient and secure system for trades. But as we've mentioned on different occasions, it became increasingly clear that despite the benefits of the AH system and the fact that many players around the world use it, it ultimately undermines Diablo's core game play: kill monsters to get cool loot. With that in mind, we want to let everyone know that we've decided to remove the gold and real-money auction house system from Diablo III." http://us.battle.net/d3/en/blog/10974978/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Vay be en büyük dertten kurtarıyorlar oyunu. Zaten looting'i de değiştiriyorlar. Go go go! Bok atıyoruz, ediyoruz ama Blizzard hala bir şekilde dinliyor oyuncuları. Tamam, parayı kazanla kaldırdı, oyunu öldürdü bitirdi ama hiç olmazsa ilerisi için ışık veriyor bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 oha, vay be gerçekten hiç beklemiyodum bu kadar radikal bir karar almalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 oyuncu kalmayınca rmahı tabii kaldırırlar artık hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/242/631/382.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 18 marta kim öle kim kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar