Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 2015'e girecez hala mmo yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Belkide var siz beğenmiyorsunuz. Çok kalabalık istiyorsunuz çok türk istiyorsunuz çok popüler olsun istiyorsunuz hile hurda istemiyorsunuz çoluk çocuk istemiyorsunuz oyun basit olmasın kapsamlı olsun istiyorsunuz farklı olsun istiyorsunuz zor olmasın istiyorsunuz Wow gibi oyun çıkıyor wow klonu wow gibi oyun çıkmıyor niye wow gibi değil sorsan pvp de skill konuşsun derler ama sadece kozmetik mi kasacağız, silahım 0.2 damage fazla vurmuyor.. diyip ağlanan oyun gördüm. Neymiş efendim, yeni kasmış birisi pvp de bunu kesebiliyormuş. Sen yeni kasmış birisine pvp de ölebiliyorsan zaten bir sorun var demektir. böyle herşeyi tek mmo içerisinde aramak? bi kere farklı birşey arıyorsanız popülerlik veya türk oyuncu peşinde koşmamak gerekiyor. Farklı tarza sahip mmo ları herkes oynamaz. Çevreden oyun seçmek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sevdiğiniz oyunda çevre yapmak varken, çevresinden oyun beğenip sevmediği oyunu oynamak... Birde twitch deki stream den oyun beğenen kafalar var. Stream ile oyunların popülerliğini karıştırmamak gerekiyor. Oyuncu sayısı ile streamin alakası yok. Öyle olsaydı steam listesindeki oyunlar ilk sıralarda olurdu. benim düşüncem böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 @Densiz Kesinlikle katılıyorum sana bu konuda. MMO dünyasında yenilik yok birbirinin kopyası clone oyunlar çıkıyor böğğğğ diye ağlıyorlar. Oyun çıkıyor. Sonrada niye o yok niye bu yok diye ağlayıp nostalji draması yapıp keşke şunun gibi olsa ahh nerde eski mmolar kafasına bürünüyorlar. Birçok yenilikçi mmo geliyor. Siz sadece yeni nesile ayak uyduramıyorsunuz o kadar. Eskide takılıp swg, ultima vs. diye ağlayanlarda aslında farkında değiller ki özledikleri şey old school mmolar değil, o oyunları oynarken yaşadıkları olaylar, tanıştıkları insanlar vs. Kısacası community ve anıları. Bir oyunda bu temelleri oluşturacak kadar kalabilseler belki aynı şeyleri tekrar yaşayacaklar ama mmo turisti mantığında oyun oynamaya çalışıyorlar günümüzde. Ben 4 yıl boyunca Warhammer'ı aralıksız oynadım. Gameplayi filan eşsiz miydi, mükemmel bir oyun muydu? Yoo... Baya fail bir oyundu. Ama içinde bulunduğum community bana 4 yıl boyunca oynattı o oyunu. Hala içim sızlar oynayamadığım için arada. Piyasada her türden tonla kaliteli mmo ve oynayan milyonlarca insan var. Sadece siz kendinize göre bir oyun bulamıyorsunuz. Daha doğrusu bulmak için uğraşmıyorsunuz. Bu işsiz işsiz dolaşıp, iş bulmak için adam gibi uğraşmayan sonra işsizlikten yakınan insanlara benziyor bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Forumu degistirirseniz baska forumlarda cok var oynanacak mmorpg:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 eve online var. bekleriz yada bosver mclovinmis soran. cok kotu oyun sakin baslama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Kalbimi kırıyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Guild wars 2 indiriminin son saatleri sanırım. Şuan fiyatı 12$ http://buy.guildwars2.com pvp ağırlıklı ve itemın konuşmadığı oyun arayanlara duyrulur kaçırmayın bedafa oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 abi arenanet'te mi çalışıyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Densiz+1..gw2 iyidir..promising oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ref linki olduğundan % alıyorum "patiler, bedava diye 2 kuruşluk yapımcıların ağız kokusunu çekmesin" istiyorum (üff ne yazıyorum bee). hem gw2 candır. Cast bar yerine animasyonlara tepki vermek (moba kafası) eğlenceliydi. arkada kalmasın Densiz said: Guild wars 2 indiriminin son saatleri sanırım. Şuan fiyatı 12$ http://buy.guildwars2.com pvp ağırlıklı ve itemın konuşmadığı oyun arayanlara duyrulur kaçırmayın bedafa oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 hala silmemişim gw2yi patchliyor ama çok karışık gelicek herşey yine kapatıcam hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 gw2 son durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 gayet taktiksel ve herkes ne yaptığını biliyor gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 adamda zaten taktik, strateji vs. göstermek için koymuştur o resmi. http://www.youtube.com/watch?v=0iP4fNIRHOs&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Mortis said: gayet taktiksel ve herkes ne yaptığını biliyor gibi gözüküyor. evet, kaleden çıktıklarında sağ taraftan stealh moddan çıkarak etraflarını sardık. Kombatın kalabalığı bodoz görünse de, taktiksiz pek olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ultima onlinedan sonra çıkan bütün oyunlar mmolar tırt, uo'ya kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 gw2 gayet güzel, wow pve content olarak gayet iyi + brf geliyor. ultima yakını deneyim için albion var, uzun süre en yakın deneyim o olacak gibi. o da kötü değil, güzel geliştiriyorlar projeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 var mı şöyle 5-6 kişi keyifle oynanacak gw2 dışında bir şey, yoksa hala mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 firmalar p2w sistem ile kafayı bozmuşken. veya basit ve kolay mekanikler dışına çıkıp müşteri kaygısı yaşamak istemiyorken pek alternatif olmuyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mortis said: gayet taktiksel ve herkes ne yaptığını biliyor gibi gözüküyor. Ahuhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 gw2 best refund of my life ya 60 dolar aynen geri aldıydım feels good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ESO'ya benzer başka PvP ağırlıklı oyun var mı Guild Wars ve DAoC dışında? Hatta şöyle paladin/templar classi olan hem biraz rp yapabileceğim hem de pvpde herkes tarafından dövülmeyen, adam gibi dengeli pvp sistemi olan bişey arıyorum. WoW hiç oynamadım trial dışında. Ona mı başlasam? Battlegroundlarda falan retri paladin güzel diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 age of conanın pvp iidi ya, combatı genel olarak içine çekiodu adamı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mortis said: age of conanın pvp iidi ya, combatı genel olarak içine çekiodu adamı hehe evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar