Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ubuntu Edge

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Laptop yerine cep telefonu taşıma fikri çok güzel de bu ubuntu ne destekliyor? Cebimden çıkarıp bağladım diyelim monitöre klavyeye mousea, internete girip hipsterlık yapmaktan başka bi nane yiyebilecek miyim?

Bi ofis işini emülatörle falan hallediyorlardır da herhangi bir ERP'ye falan desteği yok sanırım. Bu işi microsoft yaparsa güzel olur bak, o zaman almayı düşünürüm.
Sosyal ağlarda paylaş

telefon alıp satan biri olsam 80k yı bastırıp 100 telefonu getirtmeyi garantilerdim

şu var ya beklediğim şey idi, cep telefonunu sadece bir ekrana (yada dağıtıcı yuvasına) takarak bilgisayar olarak kullanmak

asus un benzer bir ürün grubu vardı cep telefonu>tablet>dizüstü bilgisayar olarak giden ama neden o tutmadı bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
6m$'a yaklasti, daha 28 gun var. Olacak gibi geliyor bana. Ubuntu olmasi buyuk avantaj monitore baglayinca. Ubuntu tum paketlerini ARM icin de derledi, normal kullanabilecegiz yani. Lumia eskidiginde Ubuntu alirim ben, kullandigim programlar da hallolur o zamana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mark Shuttleworth, the founder of Ubuntu and the man behind the Ubuntu Edge, is answering your questions live on Reddit from 5:30pm BST / 12:30pm ET / 9:30am PT. This is your chance to ask him anything about the Ubuntu Edge and this amazing fundraising campaign.

Visit the Reddit AMA

Redditten sonra iyice yükselişe geçer funding.
Sosyal ağlarda paylaş

4.5" için 1080p lüzumsuz olur ayrıca android cihazlara yüklenen ubuntu daha farklı ve performanslı değil. Ben bu cihazdan umutluyum piyasada istediğim gibi bir model yok eğer bu cihaz çıkarsa çıktığı gün almayı düşünüyorum.

Ubuntu touch yayınlanmış optimizasyon sorunu olur mu, performans için nasıl bir donanıma sahip cihaz gerekir, her cihaza yüklenir mi araştırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...