NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 goodyear lastiği gibi olmuş ayak maşallah
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 irandaki iç çamaşırı ve kadınların güzelliği meşhurdur aslında. estetik falan baya önde. o çarşaflar bi çıksa rusyaya gitmessiniz.-
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Şu İran sa ben bu zamana kadar yanlış düşünmüşüm hep http://www.haberinyeri.net/iranin-mahrem-odalari-850g-p7.htm
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 İran'ın Mayhem Odaları diye okudum, allahsız kitapsız orada da mı bir şeyler kazanmış diyecektim mahrem odalarmış. bunları öldürmüyolar mı şimdi?
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bunlar türkiyede vatandaşlık alıp kaçabilmek için bile bizle evlenir gençler ona göre
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Fransızlara benzettim nedense
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 iron maiden konseri başlığı diye buraya yazıyodum az kalsın.
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 İron Maiden okuyorum nasıl bilinçaltıma girdiyse
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 iron maiden'lar olsun. iran'ın mayhem odaları olsun. kafam çok karışık arkadaşlar.
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 PrudenT said: İran'ın Mayhem Odaları diye okudum, allahsız kitapsız orada da mı bir şeyler kazanmış diyecektim mahrem odalarmış. bunları öldürmüyolar mı şimdi? ahahah
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 abi Türkiyede yaşayıp daha kara kadına özenmek nedir anlamıyorum etraf kara saç kara gaş kara göz hatun dolu avrupaya özeneni anlarım sarısı kızılı burda yokta iran ne anasınıs atıyım
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 loop said: İranlı hutanların da güzeli güzeldir be !!! asik eder kendine yeminle. ama cok yok. hani bir rusya bir ukra degil.
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 İllaki rus ve ukraynalıların güzellikleri ve becerileri tartışılmaz. Ama bazıları sadece uzaktan güzel. Vücutları sıkı değil, hamur gibi oluyor bazen. Neyse abuk subuk konuşup sapıklığımı ele vermiyeyim..
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 BonePART said: abi Türkiyede yaşayıp daha kara kadına özenmek nedir anlamıyorum etraf kara saç kara gaş kara göz hatun dolu avrupaya özeneni anlarım sarısı kızılı burda yokta iran ne anasınıs atıyım Açlık
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 BonePART said: abi Türkiyede yaşayıp daha kara kadına özenmek nedir anlamıyorum etraf kara saç kara gaş kara göz hatun dolu avrupaya özeneni anlarım sarısı kızılı burda yokta iran ne anasınıs atıyım O saydıklarını parası neyse verip alabiliyoruzda diğerlerini bulmak sıkıntı.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 iranda kadınların teni güneş mi görüyor da daha koyu olsun sdf.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 loop said: İllaki rus ve ukraynalıların güzellikleri ve becerileri tartışılmaz. Ama bazıları sadece uzaktan güzel. Vücutları sıkı değil, hamur gibi oluyor bazen. Neyse abuk subuk konuşup sapıklığımı ele vermiyeyim.. benim gördüklerim sıkıydı
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 PrudenT said: İran'ın Mayhem Odaları diye okudum, allahsız kitapsız orada da mı bir şeyler kazanmış diyecektim mahrem odalarmış. bunları öldürmüyolar mı şimdi? said: Bu gülen gözlere son kez bakın! şafakla birlikte asılarak idam edilecek.. adı: Nasim Soltan Beigi, gazeteci, suçu işkenceleri ve kadın hakları ihlallerini yazmış olmasıdır...
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ölüm cezasına çarptırıldığına dair birşey göremedim google a ismini yazınca. bilgi hangi kaynaktan acaba?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ne idami la serbest birakmislar kadini asdf.
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Tükürim bu facebook gruplarına.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 alanda calisirken ki goruntuler gozumun onune geliyor. tabii o zamanlar antalya'ya rahatca inebiliyorlardi. :)
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 gecen ay irana giden bir arkadasim anlatmisti. her kapi komsun potansiyel muhbir oldugu icin fark ettirmedigin ya da dozunu artirmadigin surece evinde gayet istedigin gibi yasayabiliyorsun. herkes evinde icki uretiyor, partiler veriliyor, cazlar blueslar falan. insanlarin evinde nasil yasadigina karisilmamasinin sebebi sosyal patlamayi engellemek. anlattigi bu sekilde.
Öne çıkan mesajlar