Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

Erman Toroğlu G.Saray'ın 5 sene üst üste şampiyon olacağını iddia etti.

http://www.gsgazete.com/futbol/toroglu-galatasaray-5-sene-ust-uste-sampiyon-olur-h1770.html

Sakatlıktan yeni çıktıktan sonra Süper Kupa’da görev bekleyen Burak, hiç oynama şansı bulamayınca maçtan sonra suratı asıldı. Terim seremoni sırasında yüzü gülmeyen oyuncusunu sert bir şekilde uyarırken, basın mensuplarının “Nerede kaldın? Seni bekliyoruz” demesi üzerine Burak’ın “Bundan sonra başkalarını beklersiniz”?cevabını vermesi kafaları iyice karıştırdı.
http://spor.mynet.com/galatasaray/55568-buraka-gercekten-cok-kizginim.html?utm_source=facebook&utm_medium=wallpost
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne bekliyorsunuz aşırı popüler olmuş Türk futbolcusundan? Tarihte Burak seviyesine gelip aynı tripleri yapmayan Türk futbolcusu çok enderdir. Yakın gelecekte böyle ergen gibi davranmayan tek adam Selçuk İnan sanırım, düşündüm böyle aklıma gelmiyor cidden (Türkiye'de yetişmişler arasında)

Ha trip atıp küsecekse zaten o tavrı yanlış adama yapıyor. Cezası elbet verilir, hatta bu olay trip atma değilse bile bu kadar spekülasyona sebep olduğu için benim bildiğim FT çoktan cezalandırmıştır ya da cezalandıracaktır onu, işin bu yanını kontrol etmeyi çok iyi bilir FT
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Abi ne bekliyorsunuz aşırı popüler olmuş Türk futbolcusundan? Tarihte Burak seviyesine gelip aynı tripleri yapmayan Türk futbolcusu çok enderdir. Yakın gelecekte böyle ergen gibi davranmayan tek adam Selçuk İnan sanırım, düşündüm böyle aklıma gelmiyor cidden (Türkiye'de yetişmişler arasında)

Nihat da var.

Tamam BJK'yla sürtüştü o da, ama gayet haklı sebeplerle sürtüştü. Adama anlaşılmış para verilmemeye kalktı, o da feda demem isterim dedi. Normal yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...