Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Mithat said: Ya herkesi bilmiyorum ama ultronun trailerlarda deli gibi ölüm makinası efekti verilip filmde trip atan kız arkadaş kıvamına getirilmesini kimse yadırgamadı mı ya :D Aynen. Trailer'da cok farkli bir izlenim birakmisti Ultron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 trailerdaki Ultron comicte ki ne daha yakındı. filmdeki direk evil Tony Stark şeklinde takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Cuce said: abi filmde ultron ironman'den dayak yedi.. bence daha cok tartısmıyalım zaten. joss'da kötü bi yönetmen. firefly dısındaki işleri vasat, fireflyda vasatın biraz üstü işte. film güzeldi ama eldeki malzemeyle zaten istesende kötü yapamazsın. becerememiş işte epic bir durum yaratmayı, o kadar muzik o kadar karaktere rağmen bir YURUYUN LAN ASLANLARIM BENIM dedirtememiş bize. buda adamın tırtlığıdır. Filmde Ultron Iron Man den ilk yaptığı osuruktan materyal vücutta dayak yedi ama, sonraki vibranium destekli gövdeye anca üçü dördü birleşerek hasar verebildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Cuce said: joss'da kötü bi yönetmen. firefly dısındaki işleri vasat, fireflyda vasatın biraz üstü işte. Kulak sıvım kristalize oldu yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Düpedüz kötü diyemem ama gerçekten çok çok overrated bir adam valla Joss. Bu filmi tam kendi seviyesini yansıtır şekilde yönetmiş aslında, kapasitesi bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 vibranyumu kendini geliştirmek için kullanmadı ki, ben mi unuttum o sahneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Sparkcaster said: vibranyumu kendini geliştirmek için kullanmadı ki, ben mi unuttum o sahneyi en son black widow'a gösterdiği versiyonu vibraniumdandı işte. Tony bunu gördüğünde vibranium kokteyli mi içtin gibi bişi dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Sparkcaster said: vibranyumu kendini geliştirmek için kullanmadı ki, ben mi unuttum o sahneyi Vision'ı yapmaktan kalan vibranyumun birazıyla kendine yeni beden yapıyor, kalanıyla da işte adanın altına iticiler vs. bir önceki daha ufak bedeni CORT diye yırtan yeni bedende vibranyum desteği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 filmi zorla türkçe izlettirdiler hiç bişey anlamadım çoğundan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Xaenin said: Cuce said: joss'da kötü bi yönetmen. firefly dısındaki işleri vasat, fireflyda vasatın biraz üstü işte. Kulak sıvım kristalize oldu yemin ederim. neden beyne oksijenmi gitmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Sparkcaster said: filmi zorla türkçe izlettirdiler hiç bişey anlamadım çoğundan zaten http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--K5TbWF_u--/19ei45eglrd1pgif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Cuce said: Xaenin said: Cuce said: joss'da kötü bi yönetmen. firefly dısındaki işleri vasat, fireflyda vasatın biraz üstü işte. Kulak sıvım kristalize oldu yemin ederim. neden beyne oksijenmi gitmiyo? Öyle diyince gitmedi valla bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Sparkcaster said: filmi zorla türkçe izlettirdiler hiç bişey anlamadım çoğundan zaten Arkadaşlarının tahsili mi eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 olabilir. dalga geçmeyin. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Yani İngilizce bilmiyorsa da oturacak EŞŞEK gibi altyazılarını okuyacak. Türkçe izlemek ne demek. Resmen bilmemezliği ödüllendirmişsin Spark, senin gibi arkadaş düşman başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Animasyon filmleri "ÇİZQİ FİLİM ABİ ZATEN" diye dublajlı izlemeye tav olan tatlı su dublajcıları var bir de. Discuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 İngiltere ye bu master için ilk geldiğimde süper bir mallık yapıp iyi güldüydüm kendime, girdim filme film başladı "aa bakmamıştım ama orjinal dildeki seansa girmişim iyi bari" dedim içimden, sonra "altyazı da yok la" diye geçirirken devamında dünya üzerindeki konumumun ayırdımına vardım, iyi güldüm kendime güzel güldüm yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ice age turkce dublaj cok başarılıydı mesela. Hatta turkcesini daha çok sevdim. Bazı kısımları bizim kültüre göre çevirmişlerdi. Mesela şarkı söylüyor biri yürürken aptal aptal, çocuk şarkısı gibi. Altyazı ile bizim çocukluğumuzda olmayan bir şarkı yerine hepinizin dinlediği türkçe çocuk şarkısı daha hoş bir detay. NABER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Xaenin said: Sparkcaster said: filmi zorla türkçe izlettirdiler hiç bişey anlamadım çoğundan zaten Arkadaşlarının tahsili mi eksik? bahçeşehir akbatı avmde 2 salon da türkçeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 yoksa kitabını bile ingilizce okuyan ben karı kız peşine bile dublajlı filme gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Spark olabilir. Anlamıyorsan git Türkçe izle. Bakma bunlara. İngilizceni geliştirirsin ileride nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 elitizmin kalesiyim forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Bahçeşehir Akbatı AVM ile sponsorluk anlaşman mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 adam homerosu bile ingilizce okuyor, o kadar ingiliz hayranı bir britanya centilmeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar