Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Age of Ultron (2015)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

abi filmde ultron ironman'den dayak yedi.. bence daha cok tartısmıyalım zaten. joss'da kötü bi yönetmen. firefly dısındaki işleri vasat, fireflyda vasatın biraz üstü işte.

film güzeldi ama eldeki malzemeyle zaten istesende kötü yapamazsın.

becerememiş işte epic bir durum yaratmayı, o kadar muzik o kadar karaktere rağmen bir YURUYUN LAN ASLANLARIM BENIM dedirtememiş bize. buda adamın tırtlığıdır.

Filmde Ultron Iron Man den ilk yaptığı osuruktan materyal vücutta dayak yedi ama, sonraki vibranium destekli gövdeye anca üçü dördü birleşerek hasar verebildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

vibranyumu kendini geliştirmek için kullanmadı ki, ben mi unuttum o sahneyi

Vision'ı yapmaktan kalan vibranyumun birazıyla kendine yeni beden yapıyor, kalanıyla da işte adanın altına iticiler vs. bir önceki daha ufak bedeni CORT diye yırtan yeni bedende vibranyum desteği var.

Sosyal ağlarda paylaş

İngiltere ye bu master için ilk geldiğimde süper bir mallık yapıp iyi güldüydüm kendime, girdim filme film başladı "aa bakmamıştım ama orjinal dildeki seansa girmişim iyi bari" dedim içimden, sonra "altyazı da yok la" diye geçirirken devamında dünya üzerindeki konumumun ayırdımına vardım, iyi güldüm kendime güzel güldüm yalnız
Sosyal ağlarda paylaş

ice age turkce dublaj cok başarılıydı mesela. Hatta turkcesini daha çok sevdim. Bazı kısımları bizim kültüre göre çevirmişlerdi. Mesela şarkı söylüyor biri yürürken aptal aptal, çocuk şarkısı gibi. Altyazı ile bizim çocukluğumuzda olmayan bir şarkı yerine hepinizin dinlediği türkçe çocuk şarkısı daha hoş bir detay.

NABER
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...