Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Toprağın oynamasını geçtim, zaten ölmesine kimsenin heyecanlandığını sanmıyorum. Superman öldü denilince "ya bırah" dedim. Daha 2. filmden "superman öldü, vah vaaah... ne olacak şimdi" duygusu yaratamazsın ki sen? Başka bir filme koy bari de millet "öldü mü lan?" desin en azından. Filmin o kısmını tamamen bayarak geçirdim yani, 2. filmde ölecek sanki herif.

Sosyal ağlarda paylaş

olm bir de izleyenler için bişi soracam

o yeşil zımbırtı var ya kriptonit mi ne, supermen'in antisi
onu finaldeki yaratığa niye wonder woman veya batman saplamıyor
hadi batman cacık, bi sıkımlık canı var, wonder woman herşekilde saplayabilirdi bence.
superman'de de 2 haneli iq olsa, kardeş bu beni bozuyor git sen sapla diyebilirdi

Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

olm bir de izleyenler için bişi soracam

o yeşil zımbırtı var ya kriptonit mi ne, supermen'in antisi
onu finaldeki yaratığa niye wonder woman veya batman saplamıyor
hadi batman cacık, bi sıkımlık canı var, wonder woman herşekilde saplayabilirdi bence.
superman'de de 2 haneli iq olsa, kardeş bu beni bozuyor git sen sapla diyebilirdi

çok mantıklı wonder woman çok rahat götünü başını keserdi onla. artist işte tüm övgüyü aldı

Sosyal ağlarda paylaş

Filmi demek ki bir tek ben beğenmişim. Herkes sıkıldı, ben ağzım açık izledim. Bir de üstüne "vay mk post apoc. rüyaları ne güzel olmuş, Ben Affleck ne kadar iyi batman?" vs. diye hallettim.

Bence on numara filmdi. Tabii 7/24 aksiyon bekleyen insanlara senaryo böyle anlatılınca olmamış.

Benim puan kırdığım tek şey saçma sapan ürün yerleştirmecelerdi. Hele "THY'den kamyon yüküyle para aldık, uçaklı sahne çekmemiz lazım" kısmı konudan %100 bağımsızdı lel.
Sosyal ağlarda paylaş

filmin ikinci yarisi kesinlikle sikici degildi
ama ilk yarida bende baydim
belki superman fanlari yarasa adam fanlari baymamistir
ama casual adami sikacak rutinlikte ve duraganliktaydi ilk yari
marvel daha guzel kotariyo x superhero'sunun oncesini anlatma olayini.
antman disinda off poff cektigim film yok gibi son zamanin marvel filmlerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bence on numara filmdi. Tabii 7/24 aksiyon bekleyen insanlara senaryo böyle anlatılınca olmamış.

Benim puan kırdığım tek şey saçma sapan ürün yerleştirmecelerdi. Hele "THY'den kamyon yüküyle para aldık, uçaklı sahne çekmemiz lazım" kısmı konudan %100 bağımsızdı lel.

THY'i görünce millet alkışladı ben seyrederken sdf

bide filme kötü denmesinin sebebi 7/24 aksiyon yok diye değil ki. Senaryo çok zorlama, böyle derin, ciddi olsun demişler ama olmamış filan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
'Batman Vs. Superman' is where you go when you admit to yourself that you've exhausted all possibilities. It's like 'Frankenstein meets Wolfman' or 'Freddy Vs. Jason.' It's somewhat of an admission that this franchise is on its last gasp.

bunu seneler once soyliyen adam filmin co-writeri olmasa bu kadar komik olmicak :D
Sosyal ağlarda paylaş

hardcore bir batman fanı olarak bok gibi buldum filmi. 3/10 çalışır. batman vs superman değil de loise lane olmuş direkt film. zaten kendini bir bok sanan kadınlara hasta olurum bu tarz filmlerde, gözüme gözüme soktular kodumun kadınını. nefret ediyorum o kadar süper kahraman arasında 'just human' kafasında bir kadının bir işler başarmaya çalışmasına.

bunun dışında da olmamış film, imax izledim belki orda hata yaptım bilmiyorum tamam efektler falan güzel de neydi abi öyle. batman niye sinirlendi atarlandı anlamadım. millet ergen tribi falan demiş yok lan o kadar değildir diye gittim filme öyleymiş. ki belki hani batman izlemeye gittim şahsen ben, zaten superman i sevmem çok, anasını satim batman göremedim filmde. nerede lan nolan batman i. her joker çıktığında o iç gıcıklayan müzik çalsın falan. alakası yok. ki hani alakası olmasını bekledğimden değil fakat batman izledi mdiyemedim. o yeto kaltak loise lane aklımda kalacak sadece şu filmle ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

abi snop hoparlör ve sinema çekim kalitesiyle izledim bi tablo vardı kanatlı bişey vardı sanki. lex geliyolaaar dediğinde ona zoom yaptı.

O şey ya tabloda melekler yukardan aşşa şeytanlar aşşadan yukarı geliyodu filmde diyo işte asıl şeytanlar yukardan geliyo demekki uzaylı bi kötü adam gelecek amma kim acep.Gene superman evreninden bişi gelirse sıkar ama yetti aynı adamla 2 kere dövüştüler gibi bişi oldu zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...