dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 memur abileri, olacak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 GokTuRK said: en azından civil war dan daha iyi olacağı kesin abi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 imamizer said: film güzel oalcak bence. guardians of the galaxy gibi olabilecek en vasat filmi delice hypelayan forumun bu filme kötü dediğine güvenmiyorum asd Imam hakli... Trollerken yanlislikla hakli cikmis olsa da hakli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ya guardians of the galaxy elle tutulur her ortamda olumlu tepkiler almış bi yapım gerek konuyla alakalı fan/nerd kitleden gerek random izleyiciden. boşa bıdı bıdıya gerek yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 http://gifstumblr.com/images/stanley-doesnt-approve_629.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 adamlar zevksiz yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paticikteki hypeçılar nedeniyle Guardians of the Galaxy IMDB'de 8,1 almış. Akıl almaz bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Aluriel said: ya guardians of the galaxy elle tutulur her ortamda olumlu tepkiler almış bi yapım gerek konuyla alakalı fan/nerd kitleden gerek random izleyiciden. boşa bıdı bıdıya gerek yok hiç olay şu zaten. onun dışında izlenildiğinde film olarak pek olayı olmayan ortalama bi süper kahraman filmi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 di heal bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Basima bise gelmeyecekse dull vs duller: dawn of the overrated diyip cekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 smart phone'a geçmemiş insanlara izlettim onlar bile eğlendi lan GotG'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bi de guardians meh diyenler icin bir doz baby groot yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 guardiansa kötü diyen köylüler gitsin çılgın dershane izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 trailer'da gordugumuz, o yaratik doomsday mi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Filmin sonunda Batman azını yüzünü kırmazsa Supermanın çok saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 evet gözlerinden ışın saçan doomsday. GotG ye kötü demeyin demiyorum, hobi olarak yine diyin ama ortamlarda demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 sonunda kanki olup bi canavarla dövüşüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bak o da olur. 2side iyi adam sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 su kadar lazer ile adamin dislerinin dibi acir. baksana agzini bile aydinlatmis. gerci bunlar ne ile beslenir, dise ihtiyaci var mi? besinleri cigneyerek mi tuketiyor vs. gibi sorular da sorulabilir. guardians of the galaxy eglenceliydi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ya bi de bence batman şimdiye kadarki en iyi batman olmuş. her fragmanda daha bir sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ya hepsini gösterse ne olur, hiç göstermese ne olur sanki bilmediğimiz bir konusu var... ama wonder woman az göstermişler bu yüzden puan kırıyorum, bu yüzden de boktan film olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 hristiyan saman en iyi batman olarak kalcak bence. çene adamı da severiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 imamizer said: film güzel oalcak bence. guardians of the galaxy gibi olabilecek en vasat filmi delice hypelayan forumun bu filme kötü dediğine güvenmiyorum asd adam memur elemental çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Uçanları gören varmı bilmiyorum ama açıklayıcı olmuştur umarım :) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 doomsday/bizarro filmin ilk yarısında gelir biter sonra başka plot olacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar