Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok aikido biliyo batman. supermanin gucunu kendisine karsı kullanıp yenıyo falan.

dünyanın en boktan karakterinden bahsediyoruz. fanları olduğu surece yğrğtğrlker batmani nolcak
Mesaj tarihi:
öyle saçma birşey ki, diabloyu super marionun öldürmesi gibi birşey. o bile yetersiz.

game of thronesdan şeker portakalı çıkması gibi.

batman vs superman ne abi.
Mesaj tarihi:
batman ınanılmaz kötü zaten onu gecte.

supermanınde hatalkarı var tabı cok bayık cok fazla state propaganda olduğu donemler var ama yinede adam superman baya baya ilk super kahraman adam. öle kesip atılcak bişi deil
Mesaj tarihi:
Cuce said:

batman ınanılmaz kötü zaten onu gecte.

supermanınde hatalkarı var tabı cok bayık cok fazla state propaganda olduğu donemler var ama yinede adam superman baya baya ilk super kahraman adam. öle kesip atılcak bişi deil

batman neden en kotu?
Mesaj tarihi:
Cuce said:

yok aikido biliyo batman. supermanin gucunu kendisine karsı kullanıp yenıyo falan.

dünyanın en boktan karakterinden bahsediyoruz. fanları olduğu surece yğrğtğrlker batmani nolcak

Süpermen oluyor o dediğin boktan karakter. Batman'a laf yok, cult kurduk adama.
Mesaj tarihi:
lan adam batmanle supermani karsilastirip batman e kotu dedi.
kalbim tekledi resmen sinirden.

bocek adam, yesil fenerli dallama, superman gibi tirtlarin yaninda batman bir vaha, adeta bir ilah.
Mesaj tarihi:
batman kötüymüş.

AHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAH..

hani ben sevmiyorum dese anlarım :)

paticik nerdleri mükemmelsiniz yine.
Mesaj tarihi:
dark knight returns izledim dün, animasyon falan, burda da izleyenler vardır zaten
sonradan süfermen de dahil oldu, ben bilmiyordum geliceğini
batman vs superman işliyor yani işlemiyor değil, oturdum zevkle izledim
batmanciyik hülooğ
  • Yeni Oluştur...