ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=R32by29mSsE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 abi nasıl yapıyor ki ya. var mı bi açıklaması. çok merak ettim. vücud biraz eğreti duruyo ama çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 adam bişi yapmıyor. gugıllayın adam zaten öyle. kazada bacaklarını kaybetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sağa doğru eğiliyor o bacaklar da manken altı ondan tutunarak destek alıyor. Bu arada bazıları hiç komik değil kadın ve çocuk şokun etkisiyle direkt yola atlıyor orada bir araba olsa sonu çok feci ya da arabaya atlayan kadın arabayı vurabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Litminov said: bazıları hiç komik değil kadın ve çocuk şokun etkisiyle direkt yola atlıyor orada bir araba olsa sonu çok feci ya da arabaya atlayan kadın arabayı vurabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ohoo bu david copperfield'ın meşhur ilüzyonu http://www.youtube.com/watch?v=h0_VSBA4FQI bu da nasıl yapıldığı http://www.xploremagic.com/1026-david-copperfield-laser-illusion-revealed.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ben bunu türkiye'de sokakta yapsam dayak yer miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 of abi şöyle bi tanıdığımız olmadıki taksimin göbeğinde taşşak geçelim amk asmkdams baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 heee lan doğru adamın belden aşşağısı yok aslında. ben düşünemedim onu. mal mal ayna arıyom altında. hani yansıma falan. ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 olum nasıl yok ayakları adamın? birsürü şovu var youtube'da normal yürüyor işte adam. andy gross adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 neyse Xenus açıklamış zaten. Red ya feci trollemiş ya da çok bilmiş bir insan. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ayakları yoksa nasıl yürüyo amk? ( ödül olarak dondurma isterim ; parantez dipnotu : lütfen cebinizden cıkarmayınız dondurmayı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 red trollemiş bence adamın ses çok iyi lan HHUAA diye fkasdf çok sempatik bi ürkütme efekti millet niye o kadar tepki veriyo çözemedim ama hele baştaki kızlar asdas yola atlayan çocuk da annesini itiyo korkutnnu mk beni diye hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar