Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi haftada bir maç yapsan da bazı oyuncuların dinlenmesi gerek, maç yorgunluğu diye bir şey var artık modern futbolda. Üst üste oynatıp hep aynı performansı birinden bekleyemezsin. Üstüne üstlük TR kupasının beş para etmez, saçma sapan sistemi devreye girecek ki tatil dönemini ve ardından ikinci devrenin bir kısmını bunlar yok edecek. Tabii ilerlersek oraya kadar orası ayrı...

Beşiktaş'ta bir çok oyuncunun alternatifi yok.

Veli'nin alternatifi yok, Atiba'nın yok, sol bekin kendi yok mesela ki alternatifi olsun. Sağ bekte alternatif yok.

yok oğlu yok.

sakatlığı var, çeşitli sorunları var.

Tempoyu sadece maç temposu olarak algılamamak gerek. üst üste iyi maç çıkarma olayları inanılmaz futbolcularda olur. Misal Lahm bu konudaki en iyisidir dünyada, tartışmasız bir şekilde. Bu adamın kötü maçı yoktur, banko 11'dedir ve maç kaçırmaz. Onun yaptığını yapan yok gibi birşey, Messi ve Ronaldo bile çoğu zaman yarı performansında zor oynuyor da takım arkadaşlarının itelemeleriyle gol vs. atıyolar istemeden gibi...
Mesaj tarihi:
said:
Bilic : Takimin felsefesi guc halkindir biz bunu benimsedik.Sosyalist bir takim olusturmaya çalışıyoruz

said:
Bilic: "Türkçe'de öğrendiğim ilk kelimelerden bir tanesi: Sol bek."
Mesaj tarihi:
Haber

"Kerim Frei konusunda Galatasaray ile müthiş bir rekabete girerek bu işten mutlu ayrılan Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Slaven Bilic ile de görüşerek, sol bek transferinde ısrarcı olup olmayacağını soracak."

Yalan haber olsun pls
Mesaj tarihi:
Kerim Frei konusu bugün bayağı bir yerde dillendiriliyor. Umarım doğrudur, kadro genişliği açısından çok güzel hamle olur. Sadece alternatif değil, ilk 11 oyuncusu olabilecek biri.

İlk 11 dedim de aklıma geldi. Beşiktaş'ın kadrosunu bana yaptırsalar ilk yazacağım adam Veli'dir artık. Helal olsun çocuğa. Böyle bir Veli hiç beklemiyordum.
Mesaj tarihi:
Kerim Frei istanbula gidiyorum felan yazmışda borsaya düşmeden inanmayın bence.

Birde Ferdiye yine ceza vermeye çalışıyorlar,

başladık yine...

http://skorer.milliyet.com.tr/besiktas-ta-fernandes-panigi-/besiktas/detay/1757928/default.htm

Beşiktaş'ta Fernandes paniği!
Gaziantepspor maçında bir pozisyonda hakeme itiraz eden Fernandes'in hakeme mi, yere mi tükürdüğü tam olarak anlaşılamadı. Hakem raporuna Fernandes'in tükürdüğünü ya da küfür ettiğini yazarsa, Portekizli'nin 5. hafta oynanacak Galatasaray derbisinde takımdaki yerini alamayacağı iddia edildi.
Mesaj tarihi:
ya bu arada bjk'ye çok yakın bir eleman dün twitter'da büttner olmak üzere hatta yanında biri daha gelirse şaşırmayın demişti. inanmamıştıkta frei olursa kiralık falan harbi iyi olur.

gerçi ben frei'i hiç beğenmiyorum asdfasd

gökhan töre'yi de beğenmiyordum da adam çok istekli ve hırslı başladı. Takım oyununa döndü, dün biraz kafa eskisine gitse de sürekli takım oyunu oynayan biri haline dönüşürse çok yararlı olur.

Frei bu yaşında bile gökhan 2-3 gömlek üstün
Mesaj tarihi:
Sol bek konusu çok çetrefilli aslında. Tabii ki bir sol beke ihtiyacımız var, onu belirteyim.

Büttner kiralık gelir. İsmail de bu sene 2. yarıda toparlarsa gider böyle. Ama İsmail kendini toparlayamazsa seneye bi' kere daha sol bek ararız.

Holebas gelirse bonservisiyle gelecek. İsmail patlak olsa bile seneye bir sol bek daha aramayacağız anlamına geliyor ama seneye yabancı sınırı 5'e çekilecek. Burda da böyle bir sıkıntı oluyor.

Tabii Escude, Dentinho ve Holosko'nun gittiğini düşünürsek seneye için çok yabancı sıkıntımmız olmaz.
Mesaj tarihi:
said:
AHMET NUR ÇEBİ: "Bugün Manchester United istediği sol beki alırsa, Büttner transferi de bizim için bir iki gün içerisinde netleşir."

AHMET NUR ÇEBİ: "Kerim Frei ile ilgili bir bilgim yok. Beşiktaş'ta, 5 Eylül'e kadar sol bek dışında bir transfer olacağını sanmıyorum."
  • Yeni Oluştur...