Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Şu takımdan bile gol yiyoruz, daha da atamadık henüz. 0-1
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hadi size kıyak http://www.medeniyyettv.az/canli/medeniyyet-canli.htm http://doblelol.com/uploads/18/funny-mexican-movies.jpg
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ya şöyle köy takımlarıyla maç yapacağımıza üst düzey iki takımla tam kadro oynasak daha faydalı olur. böyle eziyet geliyor maçlar
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 İşte üst düzey takımlar da senin düşündüğünü düşündüğü için siz onlarla maç yapamıyosunuz.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hilbert cok alıyor die yolladık adam 1250 alıyordu serdara 800-950 arası para vercez ustune 4.5 milyon bonservis veriyoruz tamam bu adam turk faln ama hilbertin katkısını buyuk ihtimal veremicek niye böyle bişe yapıldı anlamadım
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hilbert sağ kanat oyuncusu biz devşirme bek yaptık, serdar tam bölgesinin adamı yerinde oynucak, yerli ayrıca win-win
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 oldun said: hilbert cok alıyor die yolladık adam 1250 alıyordu serdara 800-950 arası para vercez ustune 4.5 milyon bonservis veriyoruz tamam bu adam turk faln ama hilbertin katkısını buyuk ihtimal veremicek niye böyle bişe yapıldı anlamadım Hilbert yüzünden yenen goller? 4.5 milyon bonservis TL bazında ayrıca, 2 milyon euro'yu bulmuyor bonservisi, e bu devirde bu tarz Türk oyuncuları 4-5'ten aşağı alamadığını düşünürsen kazançlı. Yerli oyuncu, Beşiktaş'ı tanıyor vs. Hiç eleştirmemek lazım, Veysel Sarı'yı düşünüyorlardı ondan iyidir Beşiktaş'ın Tolga ile beraber yaptığı ilk gerçek transferler. Ben beğendim bu hamleleri
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bütçe'nin geri kalanı Steam Summer Sale'de gitti :p
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 hurriyet said: Küfür olursa Kasımpaşa’dan çıkacak Beşiktaş, Süper Lig’deki bazı maçları Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynamak üzere Kasımpaşaspor ile anlaşmıştı. Anlaşmadaki bir maddeye göre taraftarlar özellikle siyasi içerikli küfürler ederse sözleşme tek taraflı feshedilecek. Karnımızdan konuşmayı bırakalım ve Beşiktaş, İnönü, Çarşı ve Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı meselesi üzerine açık seçik bir şekilde top çevirelim... Son dönemlerde Fikret Orman’a en çok Gezi Parkı eylemlerine katılan Çarşı hakkında ne düşündüğü soruluyor... Orman ise her defasında yuvarlak cevaplarla bu soruları savuşturuyor. Gezi ruhuna sahip olanlar istiyor ki Orman “Çarşı ile gurur duyuyoruz” desin. Fakat böyle diyemez çünkü Dolmabahçe’de yeniden dikmek zorunda olduğu yeni bir stat var Orman’ın. Siyasi iklim malum. Orman, “Çarşıya karşıyım” da diyemez çünkü tabir caizse, o vakit de tribünler o stadı başkanın başına yıkar. Beşiktaş Başkanı, bu nedenlerle stat bitene kadar yutkunmak zorunda. Kendisinin de söylediği gibi ‘vatandaş’ olarak dahi fikrini beyan edebilecek durumda değil. Elbette bu bir demokrasi sorunu. Olması gereken yutkunmaması; neyse fikri, onu rahatlıkla söyleyebilmesidir Fikret Başkan’ın... Diğer yandan pazar akşamı bir grup gazeteciye kulüpte verilen iftarın katılımcılarından biri olarak şu şahitliği yapmak zorundayım: Fikret Orman, o akşam “Çarşı, Gezi eylemlerine katılarak yanlış yapmıştır” sözünü kullanmadı. Çarşı’nın Gezi eylemleri hakkında söyleyeceği her sözün, başkan olduğu için, Beşiktaş Kulübü’ne maledileceğini söyledi. Benim şahsi fikrim bu sözün alt metninde şu var: Şimdi ben Çarşı’yı övsem siyasi iktidarı kızdırabilirim. Bu da Beşiktaş’ın menfaatine olmaz... Bu bağlamda Orman’a “Taraftar ile biraraya gelip ‘Yeni sezonda tribünde siyasi protesto yapmayın, bu stadımıza zarar verebilir’ şeklinde bir konuşma yapmayı düşünür müsünüz?” diye sordum. Orman ise böyle bir şeye ihtiyaç duymadığını vurguladı. ÇARŞI’NIN ZOR SEÇİMİ: GEZİ Mİ BEŞİKTAŞ MI? Beşiktaş bazı maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynayacak. Gerçekten oynayabilecek mi? Öncelikle Kasımpaşaspor taraftarları bu konuda mırıldanıyorlar. Geçenlerde küçük de olsa bir taraftar grubu yürüyüş bile tertipledi. Ancak alttan alta sorulan esas soru şu: Siyah beyazlı taraftarlar Kasımpaşa’daki maçlarda siyasi içerikli protestolar yaparsa ne olacak? Çarşı, Gezi ruhunu Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na taşırsa muhtemelen Kartal’ın Paşa’nın muhitindeki ikametgahı fazla uzun sürmeyecek! Çünkü iki kulüp arasında yapılan anlaşmada tribünlerde özellikle ‘siyasi içerikli küfür’ edilmesi halinde sözleşme tek taraflı olarak feshedilecek! Bu bilgiyi Beşiktaş yöneticilerinin de teyid ettiğini vurgulayayım. Hasılı Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na Gezi ruhu girerse Beşiktaş dışarı çıkarılacak!... Dolayısıyla Beşiktaş’ı çok zor bir sezon bekliyor. Kulübün geleceğini yeniden inşaa etmek için inşaasına başlanan stat, siyah beyazlı camiayı büyük ikilemler içinde bırakıyor. Bir anlamda elini kolunu bağlıyor. Rakipler Çarşı’ya Gezi’deki tutumundan dolayı ‘tutarlı’ davranması konusunda baskı yapacak. Çarşı tutarlı olma adına protestolarını yeşil sahalara da taşırsa bu defa kulübünü zorda bırakabilecek. Yeni sezonun 12 numaralı forması resmen ‘ateşten gömlek’ gibi olacak... YA İNÖNÜ’DEKİ TARİHİ KALINTALAR Çarşı’nın köşeye sıkıştırılmak isteneceği bir diğer konuda da İnönü Stadı’ndaki tarihi kalıntılar olacak. “Haydi bakalım çevreci Çarşı, tarihi de koru” kontrasını da yiyecek taraftar ki sosyal medyada bunun emareleri görünmeye başlandı bile. Taraftarlar elbette bunların cevaplarını kendileri verecektir. Bana göre bir tarih, bir diğer tarihe kurban edilmek zorunda değildir. İkisi birarada nasıl yaşatılır, bunun üzerinde yoğunlaşılırsa çözüm daha kolay olacaktır. Böyle birşey varsa ilk maçın ilk 15 dakikasında küfürden tatil edilir zaten maç. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24387329.asp
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 1 maç sonra çıkarız zaten orada. eğer çarşı bu kurala uyarsa da Şafak Sezer'den farkı kalmaz benim gözümde... Tayyip'in stadında kendisini protesto etmek ne güzel olur ya... asdf
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Çarşının olayını millet hiç anlamamış.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 zaten gereksiz bir stat neden gidip fenerbahçe ile kardeş kardeş oynamadık ki. en başında yapılması gereken anlaşma oydu. illa yakın olsun diye kasımpaşa'nın stadını aldılar.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 reampage said: Çarşının olayını millet hiç anlamamış. Pek de bi olayı yok , serseri grubu
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ya bizim diğer formalar ne zaman açıklanacak? değişik renkli/dizaynlı bir forma gelecek mi?
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ts kaptan resmilestirmis tolganin transferini ; AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Futbolcumuz Tolga Zengin'in Beşiktaş A.Ş.'ye transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Beşiktaş A.Ş., sözleşme fesih bedeli olarak kulübümüze 2.750.000 EUR+KDV ödeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KDV NE LA ???? AHAHAHA
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Tolga besiktas sevgisi icinde geldi. Kdv de icinde dogal olarak.
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 pazarlıkların bu kadar çetin geçmesinin sebebi fiş almamakmış, belli oldu.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ama iyi oldu su transfer ya. Bi de sol beke genc ecnebi buldular mi tamam iste
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 abi hizmet bedeli olarak %18 mi kesilecek onu merak ettim aydınlatsınlar lütfen
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Sanırım daha önceki teklifle arasındaki fark Tolga'nın TS'den alacaklarından vazgeçmesi oldu. Sonuçta 3 M filan kazanmış oldu Trabzon sanıyorum.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Iki takima da yaramis o kozu kullanmak. Olan topcuya oldu yine
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kdv var bir de ötv çıkarmasınlar şimdi?..
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Futbolcu tansferinde KDV var mı yahu? olsa bile %18 değildir herhalde.
Öne çıkan mesajlar