Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 1 saat kadar önce aldım ve hoşuma gitti,konusunu açmaya karar verdim. oyun daha alpha ve online oyuncu kıtlığı var ama oyuncular olgun insanlar.yardım ediyorlar birbirlerine duello mantığı var.gerçekten başarılı.oynayabildiğiniz 3 class bulunyor.bunlar klasik fazla vuran yavaş,az vuran hızlı ve ortalama özelliklere sahip classtan oluşuyor.combo sayıları fazla.comboları stanceler arasında geçerek yapıyorsunuz. şuanda 7.49$.eğer alacak bir şey bulamıyorsanız bir şans verin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Oyunun türü, ssleri, varsa bi vidyosu ve internet sitesini de verir, üstüne nasıl bir oynanışa sahip olduğunu daha iyi anlatırsan konu açmış sayılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Açılmış sayılanı var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 açılmışı bulamadım arama bozuk axe yapma steame blade symphony yazıp türüne,screenshotlarına ve videolarına ulaşabilirsin.ben sadece bu oyundan haberdar etmek istedim arkadaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 MMO modunda JRPG bu. Karakterler kilic kullaniyor ve dovusuyor. Cok fazla random encounter var. DQ etkili ama ilk oyunlar zamaninda kalmis. Grafikler FFX'den hallice. Klasik koca memeli Kore mmosu gibi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 gerge sanırım oyunları karıştırmış? http://www.youtube.com/watch?v=f_sPrPZJYrs mmo ya nası benzettin bilmiyorum ama bas bas bağırıyor jedi academy diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 GERGE hatları karıştırmış belli. Baya duel oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Adam ne oldugunu yazmayinca uydurdum ben de adina bakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi espriyi bile o kadar ciddi yapıyorsun ki neredeyse kavga çıkacaktı topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 olm ahahahah hiç beklemiodum ahahhaahahah çok kötü bişi ya önyargı, postu fede falan atmış olsa direk "şaka yapmış evet" derdim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 beyler oyun çıkmış mı indirime mi girmiş bişeler olmuş alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bundlelı 1.5 dolares alınır http://www.indiegala.com/weekly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Abi bu başlığı kim açtıysa kim şimdi aylar sonra upladıysa teşekkürler. Gerge nasıl bir organizmasın sen ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ha bu arada pure diye yeni bir class geldi. çok güçlü olan birkaç şey vardı onları nerflemişler. oyuncu kıtlığı da kalmamış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar