Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 €12 each http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/july/winter.jpg http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/july/firelord.jpg http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/july/darkness.jpg http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zZE9s5V5iR8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 oh gelsin paralar, millet de kapış kapış alır bunları. sınırlı mı rakam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 miss gibi transmog itemler var! niye millet kafasında böyle şeylerle gezmek istesinki? ne bileyim hani şunlardan birini alsan kafanda bir T6 dan daha mı güzel durur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kurukafalı güzelmiş ama :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yev hu hu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Al işte adamlar ne yapsa dk'ya, lock'a göre yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 12 euro ne ya allah belanızı versin. 5 euro yap herkes alsın. hastayım blizzardın fiyat politaksına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Eternal Winter undead magelikmiş tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Lan oha oğlu oha ya, f2p mmo'lardan ne farkı kaldı şimdi bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 adamlar mecbur düşen gelirlerini yükseltmek zorundalar herşeye saldıracaklar bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Full set olsa alınır da tek kafaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bir sürü sığır olduğu sürece blizz in sırtı yere gelmez. boklu donu transmorg yapsalar 5 milyon kişi alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ya sığır gibi parayla alıcan ya inek gibi aylarca oynayıp almaya çalışıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Winterbişi haricinde iğrenç görünüyor abi zaten nesine €20 verilecek bunların? O winterbişi yi de önüne gelen alır zaten, Tyrael's Charger a döner, anlamı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 eski tier armorlar daha özenliydi, transmogla tembelliklerine de bahane budular. 12€'a satmaları da üzerine tüy dikmek olmuş.. zaten char servisleri oyun parası bi de hem kozmetik satış yapıcaklar hem de aylık para isteyecekler, tam fiyasko... subs iptal edip, battle.net'e bu kadar canını çıkarmayın diye yazayım dedim, bunları in-game yazın websitesinden yazınca görükmüyor gibi salakça bi cevap atmışlar. adamlara dert anlatmak için bile aylık ödeyip hesabı açcaz :) bu kafalarla bu oyun artık iflah olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Sırf o T2 Bloodfang Rogue seti için Rogue açasım var.. Gördüğüm açık ara en iyi set bana göre. Edik: bi soru sorayım, o set parçalarını başka bi classa transmog edebiliyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Iıh, ama mavisi var dungeon seti. Onu toplayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 O kadar toplamaya kastım bari şeklini yapayım jklgf. (Bloodfang, recolor seti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Neon taktirmissin Bende 1 senedir var boyle parlamiyo 😎 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Eyoo aylık ücret aldığımız oyunda ekstradan eşya satıyoruz. İyi subsı açmamaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yalnız şu an en düzgün ms değeri veren oyun wow adamalr nasıl adam akıllı ettiyse bütün 3.dünya ülkeleri lagsız oynayabiliyor 8 yılın sonunda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 aynen, ben de sanırım benim bağlantım iyi diyodum. halbuki youtubeden vidyo izlerken kanser olan ben wowda çok güzel msler alınca hiç bozuntuya vermiyodum ehua. @Absolut, abi shadow dance açtığım için öyle parlıyor duman gibi çıkanı diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 0ne said: Sırf o T2 Bloodfang Rogue seti için Rogue açasım var.. Gördüğüm açık ara en iyi set bana göre. Edik: bi soru sorayım, o set parçalarını başka bi classa transmog edebiliyoz mu? 50kere mc ve bwl yaptım hala tamamlayamadım bloodfang seti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar