Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynak Resim Lobisi

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

goldbären said:

bra ısırmanın nesi çekici oldu

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/09/mind_blown.gif

Black-ice said:

Su içmek ne zamandır beri bir ihtiyaç?

Black-ice said:

Nefes almak ne zamandan beri zorunlu?

arkadaş memeyi ısır. tişörtün üstünden ısır hatta o da güzel.

ama bra dediğin şey bir kalıp bir tekstil ürünü. bu sizin yaptığınız şimdi yeme oğlum diye verilen topkeki pakedinin üstünden ısırmaya benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

of :(
sana yazı yazdım. oku.

bırak sütyeni genele bak bi kere. ne güzel der insan ısırıyor bak, o bile güzel der. kızlar güzel, memeler güzel der. homoseksüel olmayan herkes der zaten bunları. imkanı yok, hormonlarımıza aykırı. şu gif'e bakar mısın bi?

homoseksüel değilsen bir soru geliyor aklıma o zaman neden burada prim peşinde koşuyor bu adam yüce tanrım? diye. "bakın libidom haftada 7 farklı dişiyle seviştiğim için ne kadar düşük ki, bu gif'i overrated bulacağım şimdi iyi izleyin" diye bize subliminal mesajlar mı veriyor diyorum kendi kendime.

hadi böyle ergence bir amacın olmasın.
o daha kötü? kimbilir gerçek hayatta ne kadar sinir bozucu bir insansındır. her zevk verici şeyde bir detay bulup kötülemese bile yorum yapıp zevkini kaçıran o şişman adamlardansındır büyük ihtimalle. düşündükçe aklım çıkıyor resmen bunları.

herkesin hayatı davranışları kendine. banane arkadaşım. ama uyuzsun. çok uyuz bir insansın. uyuz insanları ise hiç sevmiyorum.
bu gife bakıp en seks yapan insan bile "iyiymiş :)" der. nasıl bir insan bu gife bakıp o yazdığını yazabilir. uyuz insan yazar. bütün gün evde içi geçen insan yazar. spermlerinde kaş göz çıkmaya başlamış insan yazar.

çıldırıyorum bunları düşündükçe. deli çıkıyorum.

bi rahat durun abi. yeter lan. bi şeyi kastırmadan zevk alın. bi kere geliyoruz lan hayata. bakın geçin güzel diyin geçin. gelip bana seksi bulmadım yorumumu paylaştım deme. yalan çünkü o. ve ben yalancıları hiç sevmem.

geri adım atmayacaksan (kendi benliğince) de bu gifi armağan ediyorum sana. dikkat et heryerinde tekstil ürünü var.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m08ki28OvP1rqk39eo1_r4_400.gif

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...