DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZKT6eHZKcLo Efsane yorum yenilen elmalar, gencligin günahlarina, kameraya bakamdan durma girisimiyse insanin kendisiyle olan mücadelesine, kafkaesk bir dille isaret ediyor. sahneler arasindaki kopukluk ise gündelik hayatimizin bölünmüslügünü ve baglantisizligini simgeliyor. sanatcinin dadaizme ve bilhassa varolusculuga yakin durusu ise hem taktigi siyah gözlükle, hem de -üsüdüm- serzenisiyle kendisini belli ediyor. Varilan son nokta -gecmiyor lan- ifadesiyle carpici bir sekilde vurgulaniyor. ayrica her türlü gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 şunu internete koymak çok gaddarca lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bu daha iyi http://www.youtube.com/watch?v=HkktRwYrnpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bu ne amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Şikayet edin arkadaşı hepimizin hayatından 3 dakika çalmaya yelteniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 fena yakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ezgi kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi 2. daha iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Suyun kaldırma kuvvetini bulan arşimede,dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlayan galileye,aşıyı bulan pastöre burdan çok çok teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ahmedinejad said: bu daha iyi http://www.youtube.com/watch?v=HkktRwYrnpc AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA çok temiz kahkaha attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ahmedinejad said: bu daha iyi http://www.youtube.com/watch?v=HkktRwYrnpc Merhaba nur gibi ülser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 babaya tesekkur yok mu lan pezo, annesi bolunerek mi yapti kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 insanlık ayıbı şu videolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 HOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAHHOHOHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Lan bunlar ne ahhAHahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abi kız eğlenmiş deneysel takılmış o yüzden ona laf etmeye gerek yok ama diğer eleman...OOOOF OF! edit: Elemanın facebook profilinde iki ezgi var, hangisi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 DeBuffAndHeal said: http://www.youtube.com/watch?v=ZKT6eHZKcLo Abi diyorum işte hayatın bize yaptığı en inanılmaz iyilik ergenken internetin youtubeun felan olmamasıydı. Yarabbim bizi korudu. Yazık lan. Ömrü boyunca suratına vurcaklar bu videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 evet kesinlikle bu internet iyiki biz ergenken bu kadar yoğun kullanılan bi nane değilmiş ya. hakikaten kıl payı youtube fenomei olmaktan kurtulmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 BonePART said: DeBuffAndHeal said: http://www.youtube.com/watch?v=ZKT6eHZKcLo Abi diyorum işte hayatın bize yaptığı en inanılmaz iyilik ergenken internetin youtubeun felan olmamasıydı. Yarabbim bizi korudu. Yazık lan. Ömrü boyunca suratına vurcaklar bu videoyu. Ayni seyi dusunuyordum. Iyiki ergenken yoktu youtube v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Bu yeni nesil neyle besleniyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 inyormaynd said: Bu yeni nesil neyle besleniyor lan? abi bişile beslenmiyo hepimiz böleydik sadece kayırları yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben ortaokuldayken icq hackliyordum anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 arkadaş o yıllar heralde anton çehov okumaktan saçmalamaya vakit bulamamış. benim o yaşlarda en büyük hayalim webcamdi. şimdiki imkanlar olsa büyük ihtimalle "anne kafam yanıyor" da bendim, "13 yaşındayım hepinizden üstünüm" de bendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ergen salağı çekilmiyor hiç, kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar