downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Black-ice said: pontipati said: Black-ice said: daha önce de demiştim. rahatsız olup izleyemiyorum böyle utanmalı videyoları. yine kasıldım bak yer yer baktım. gerçek mi lan anlamadım da. aynı sendromdan var bende de galiba lakin oh olmuş hırboya sadawsdx abi bunu özellikle yazıyorum bazı topiclerde ki yalnız olmadığınızı hissedin diye fsdf ben de bi tek bana oluyor sanıyordum.Bu bana da oluyor sanki benmişim gibi utanıyorum büzülüyorum falan.Utanılacak duruma düşmekten korkan hassas birer kedi yavrusu yaşatıyoruz hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ya tamam anladık hepiniz utanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ondan mı lan? ben sadece başkasını öyle görmekten üzüntü duyuyoruz diye düşünüyordum. kökünde bu var belki tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 adamın mallığı kadının kezbanlığını kapamıyor ya. kadın belli ki ilişkide baskın taraf. teklif şekli ne kadar saçma da olsa adam belli iyi niyetli bir adam gibi. kadın da bunu bilerek kezban şovunu yapmış. taşaklı bir abi olsaydı adamın yerinde '' x cim ayıp oluyor elaleme hihi EVET diyorum ama sonra konuşuruz öptm kib '' diye gönderirdi adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ahahah yazık lan adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Black-ice said: ondan mı lan? ben sadece başkasını öyle görmekten üzüntü duyuyoruz diye düşünüyordum. kökünde bu var belki tabii.Bütün empatilerin altında bu vardır.İnsan kendisini özdeşleştiremediğini anlayamaz.Çoğu insan sokakta dilenciye para verirken bile ''yazık ben de bu durumda olabilirdim'' diye farkında olmadan düşünür.Özverimiz bile bencillikten geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben burdan evet dedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi üstündeki yazılar çok tırt lan arabanın bide evet falan yazmış afsd biraz daha düzgün gitse etrafta da birileri olmasa olurmuş belki, önünde ki maçlara bakıcak artık afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Black-ice said: daha önce de demiştim. rahatsız olup izleyemiyorum böyle utanmalı videyoları. yine kasıldım bak yer yer baktım. gerçek mi lan anlamadım da. bu başkalarınada oluyormuş oleeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Red said: adamın mallığı kadının kezbanlığını kapamıyor ya. kadın belli ki ilişkide baskın taraf. teklif şekli ne kadar saçma da olsa adam belli iyi niyetli bir adam gibi. kadın da bunu bilerek kezban şovunu yapmış. taşaklı bir abi olsaydı adamın yerinde '' x cim ayıp oluyor elaleme hihi EVET diyorum ama sonra konuşuruz öptm kib '' diye gönderirdi adamı. valla çok doğru bir tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Zaten evlenecegi vardiysa araba falan bahane. Ha evlenecegi halde teklif seklini sevmeyip bir de oyle azarladiysa, degil bir omur 1 hafta evlilik dahi cekilmez. gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi ben bu tur seyleri izleyemiyorum ya. Ne oluyo vidyoda biri analtsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Black-ice said: pontipati said: Black-ice said: daha önce de demiştim. rahatsız olup izleyemiyorum böyle utanmalı videyoları. yine kasıldım bak yer yer baktım. gerçek mi lan anlamadım da. aynı sendromdan var bende de galiba lakin oh olmuş hırboya sadawsdx abi bunu özellikle yazıyorum bazı topiclerde ki yalnız olmadığınızı hissedin diye fsdf ben de bi tek bana oluyor sanıyordum. Ben de zaman zaman koltuğun arkasına saklanıyorum sahne geçene kadar, empatiyi fazla kaçırıyoruz Adam malın önde gideni, bayrak taşıyanı.. kızamı yoksa arabasına mı evlenme teklifiediyor belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 hatun da tam kezban ya, "çok ayıp hemen git" ne demek? tamam aptalca ama ayıp bişey de yok sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 2 den sonra adam kuculdu ekranda.karı da tam kezbanmıs,izmirli degil muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 içim sıkıştı gerçekten boğuluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yalniz adam bi de barismaktan falan bahsediyo. bi barisma yontemi olarak evlenme teklif etmek diye baslik acin eksisozluge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 BabacumMostors said: Ben de zaman zaman koltuğun arkasına saklanıyorum sahne geçene kadar, empatiyi fazla kaçırıyoruz Adam malın önde gideni, bayrak taşıyanı.. kızamı yoksa arabasına mı evlenme teklifiediyor belli değil ya paticik ne kadar gaddar bir yer. içimizden geldiği gibi bir empati bile kurmamıza izin vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ben yine empatimi kuruyorum da hobi olarak kuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 çok romantikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kadın adamdan iri bu arada, keşke dövseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Olm kafanızmı iyi niye utanıyosunuz lan gayette güle güle izledim ya ahudshasudhusahduashdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Laorx said: kadın adamdan iri bu arada, keşke dövseymiş. şu içimden geçmişti ahasdjka elleri de kürek gibi çotaa diye bi geçireydi ne olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Laorx said: kadın adamdan iri bu arada, keşke dövseymiş. Kollar pazuluymuş kadının sanki sevişirken adamı nefessiz bırakıp cenabet yollar ötetarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bitches and whores tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar