Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 synthesizer said: satılan pepsilerdeki kod kullanım oranı, promosyona duyarsız veya promosyondan habersiz bir tuketici cogunlugumuz oldugunu gosteriyor. yalniz soyle birsey var, pepsinin promosyanlari nasil bilmiyorum. hic pepsi icmedigim icin ilgilenmedim de. ornegi algidadan vereyim, son 1 ayda 20 magnum yemisimdir. ilkinde baktim porsche cekilisi varmis. tam katiliyodum ki cep no istiyomus. dedim silkerler porsche u. bi ton reklamla, abuk subuk smslerle ugrasamam. promosyona duyarli da olsam promosyonu yapanlara guvenim yok. cep no istemese katilmistim netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ben Pepsi içiyorum genelde. Lisedeyken kantinde Pepsi vardı, alıştım öyle. Promosyon filan veriyor hem ama daha bir kere kullanmadım hiç birini. Duyarsızım tam işte. Ama söyle App Store'dan kredi filan verse kullanırım ama Apple ile anlaşmak mümkün olmaz sanırım. Cipslerin içinden Pepsi çıkıyor, Pepsi'lerin kapak altından da cips çıksın, markete gittiğimde alırım öyle ama sonsuz döngüye girersem ne olur bilmiyorum. İçinden Pepsi çıkmayan firma ile anlaşın. Ne bileyim ya da çikolata filan çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi armoalı kolalar yapın, coca cola ile yarışmayın farklı bişiler yapın, pepsinin yıllardır en büyük hatası bu dr.pepper misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ben pepsi seviorum. Vurun beni napayım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Pepsi görünüşünden önce kimyasal yan sanayi ürünü tadını değiştirmeli. Bir de Seda Sayan'la, abidik saçma sapan şarkıcılarla pepsi içebilecek insanları bağdaştırmayı başaran insanları reklam departmanından uzaklaştırın bence. TFF başına falan geçsinler daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 diet/light konusunda pepsi coca colayı her daim döver. coca cola şerbet satmayı bıraksın önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Turkcell kontor yerine itunes kredi versin içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bi ben mi ccye asitli diyorum ? bi ben mi ccnin aşırı asitli olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yoo üzerindede yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 eyvALLAH(C.C.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 DoruK said: alınca içinden coca cola çıkacaksa olabilir this. kusura bakmayın ama şekerli su gibi pepsi muadili yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Fin said: Turkcell kontor yerine itunes kredi versin içerim güzel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 synthesizer said: reampage said: üstüne para verin.veriyoruz işte blink diye bir kitapta pepsi ile cola arasındaki çekişmeden söz ediyor. deney de yapmışlar, 1 shot tadımda pepsi öne çıksa da tüm kutuyu içmek isteyince cola baskın çıkıyormuş fln. doğru mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 coca cola hakikaten çok iyi fakat pepsi dünya üstünde sanırım coca cola dan daha çok satış rakamına sahip. bunu bir yerlerde okumuştum , coca cola türk damak tadına daha uygunmuş. pepsi ise tam amerikan tarzıymış ,daha şekerli gibi birşeyi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 syn~, hedef kitle A ve B grubu değil diyorsun ancak özenti toplumu olduğumuzu tamamen unutuyorsunuz. Reklamlarda ünlüleri kullanarak değil, ünlüleri gerçek hayatta kullanarak bir yere gelebilirsiniz. Dizilerde herkes tarafından takip edilen atıyorum, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, vb ünlülerin dizilerinde ürün yerleştirme ile babalar gibi ilgi çekersiniz. bu bir. İkincisi pepsi.co.jp'den biraz feyz alın. Otun bokun pepsisini çıkartıyorlar. Yoğurdun anavatanında yoğurtlu pepsi nasıl olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kampanya yapmasa da aliyorum ben pepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 vaperon said: Yoğurdun anavatanında yoğurtlu pepsi nasıl olmaz? ahahhahahahahahahahahaha yogurtlu pepsi ne lan? varmış lem harbiden kendimden utandım.. ama siz Seda Sayanı reklamınızda oynattığınız için kendinizden daha fazla utanmalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 arap kolası o ya suriye'de gördüm ben beyazbi pepsi içiyorlar :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ayrıca şey geri gelsin ben ufakken pepsilerin altı böyle düz masa üstünde durmuyordu dibi sivriydi ayrı mavi bi kapı oluyodu onun içine koyunca dik duruyordu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Cam şişe pepsiler geri gelsin. Öylesi güzel çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Fin said: ayrıca şey geri gelsin ben ufakken pepsilerin altı böyle düz masa üstünde durmuyordu dibi sivriydi ayrı mavi bi kapı oluyodu onun içine koyunca dik duruyordu falano mavi kap sisenin altina yapisik gelen tabaniydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 cam şişe pepsi var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yogurtla kola icilmez anneniz ogretmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 iskenderin yanında gidiyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 o exception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar