imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 iyi olmuş bu kampanya ya. kola zaten içiyorum, aslında pepsiyi de daha çok severim ama bulmak sıkıntı lightını. marketten depolarım artık. şimdi bu kodlu pepsiler ne zaman raflarda olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bence pepsinin içinde bi sürü kola ajanı var baksana hep yanlış yönlendirmişler sizi bu arada twist varken ben de hep twist içiyodum sonra noldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 genel olarak sordum 2 kişi yapın vs. demek değildi amacım. pepsi de ne düşünülüyor diye merak ettim hazır orada çalışan bulmuşken. bence şu anda en büyük etkiyi yapacak reklam veya kampanya şekli, osmanlı figürlerinin kullanıldığı tarzlar olabilir. muhteşem pepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kutulara hasan hüseyin yazmadığı için bile tercih edilir pepsi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bunlari mantigi su: kac satioz? %30 twist cikardik kac oldu 30 blue cikardik kac oldu 30 gerek yok devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Fin said: 5$ a O kadar pepsi ıcılmez lan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben çöp kovalarını karıştırıcam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 civarda satılsa sürekli pepsi tüketicem de, vereceğim efora değmez sanırım kokakolayla arasındaki fark meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ruffles içinden beleş pepsi çıkıyo, win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Daemir said: bu tür kampanyalar falan satışları artırıyor mu gerçekten? ne kadar artıyor mesela ortalama yüzde olarak? şahsen tüketme alıskanlıklarıma bu tür kampanyalar zerre etki etmiyor da o yüzden soruyorum yanlıs anlasılmasın ben içecek bir şey alacağım zaman 101 plus çipi kampanyası için pepsi aldım mesela bir kaç kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 imamizer said: iyi olmuş bu kampanya ya. kola zaten içiyorum, aslında pepsiyi de daha çok severim ama bulmak sıkıntı lightını. marketten depolarım artık. şimdi bu kodlu pepsiler ne zaman raflarda olacak?pepsinin tum şifreli kampanyalarına her zaman piyasadaki tum sifreler dahildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Zikko said: ruffles içinden beleş pepsi çıkıyo, win/winadam işi biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 askerdekiler 1000 dolarlık steam çeki ile dönerler. günde en az 20 tane pepsi tüketiliyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 pepsi beni kazandı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 MasterHapLo said: Bu steam kampanyasi devam ediyor mu? Sitede goremedim.haftaya geliyo daha baslamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 2 3 kod gönder o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 haftaya sale bitiyo yetersiz.; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 steam wallet olayı gerçekten güzel olmuş kola içen biri olsam şu an dönerdim pepsi alırdım. eğer kampanya uzarsa tam şukela olur. düşünene gerçekleştirene eferem bende çöpten kapak topluyam bari 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 said: ruffles içinden beleş pepsi çıkıyo rufflesları alırkende yıllardır kredi kartında bedavadan biriken bonus puanları kullanıcan. ama sonrasında 100kg ruffles ve 500 kutu pepsi ile yapıcak bi tarif lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 benim beyin aktı galiba sıcaktan ya sabahtan beri gördüğüm başlığı pompişi ne kadar yapsa alırsınız gibi bişi okudum fsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 pompişi ne kadar yapsa alırsın peki jagercim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 coca cola gibi 250lik kutular çıkarmayaydınız ben alıyodum zaten pepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Marketci geri almaz mı diyecwktim de kapağı açıyoruz Burger kinge dökelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mentos filan atın içine, kaydedip youtube a koyarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 10 kutuya 10 dolar olaydı pepsi kamyonunu yanaştırdıydım şimdi kapıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar