Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 7 : Gone With The Wind

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nevin Yanıt'ta 2 yıl men cezası almış doping yüzünden. Dopingler, şikeler.

AMA HRİSTİYAN LOBİSİ BİZE OLİMPİYATLARI VERMİYOR cCc!!!!!

Bok çukurundayız ülkece sporda, siyasette falan. Ramsey gol attı bileti kesti gene. Adam felaket tellalı resmen.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Haha, genklediler feneri.

Lig dusurme falan vermemeleri buyuk $ans

Dur abi daha.

Gerçi veremezler zannetmiyorum ama açık açık şikeden men edilmişken elbette UEFA'nın da yaptırımları olacaktır TFF'ye.

Edit: Liebe Yargıtay ile hiç bir alakası yok sportif sürecin ceza anlamında. Yani zaten spor mahkemelerinin en yüksek mercisi kararı onamış durumda. Hali ile sportif anlamda cezaları vermesi gerek seve seve federasyonun.
Mesaj tarihi:

Spor hukukçusu(alpay köse) bir adam demin kanalda konuştu bu karara ancak usulde itiraz edilebiliyormuş yani esasa itiraz yokmuş oda savunma kısıtlaması oldu vs. diye yani karar kesin

Mesaj tarihi:
ben aziz yildirim'i 2 temmuz 2012'ye kadar savundum. sonrasinda yaptigi her hamle yanlisti. hala daha o yargilamanin hukuksuz oldugunu iddia ediyorum. yargilama tarzi, delillerin gecerliligi olarak ergenekon/balyoz'dan farki yok.

neyse, aziz yildirim ne zaman gider diye anket acalim bari. ben ekim 2013 diyorum.
Mesaj tarihi:
fizban said:

ben aziz yildirim'i 2 temmuz 2012'ye kadar savundum. sonrasinda yaptigi her hamle yanlisti. hala daha o yargilamanin hukuksuz oldugunu iddia ediyorum. yargilama tarzi, delillerin gecerliligi olarak ergenekon/balyoz'dan farki yok.

neyse, aziz yildirim ne zaman gider diye anket acalim bari. ben ekim 2013 diyorum.

Ben CAS'ta nasil savunma yaptılar çok merak ediyorum. Daha dün %80 şuçsuz bulunucaz açıklaması geldi, bugün FBTV sansür uyguladı.
Mesaj tarihi:
mani said:

Nevin Yanıt'ta 2 yıl men cezası almış doping yüzünden. Dopingler, şikeler.

AMA HRİSTİYAN LOBİSİ BİZE OLİMPİYATLARI VERMİYOR cCc!!!!!

Şu o kadar doğru ki
  • Yeni Oluştur...