imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 çocukların velayeti önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Kadin beynini ve benligini alip erkek bedenine koyarlarsa otomatik trans olur zaten, min 2 seneye gene kadin olur kendi istegi ile ki bu trknolojinin mumkun oldugu duzeye gelindiginde kok hucre calismalari zaten bitmis olur, kendine rahim bile yaptirabilor ve gene cocuk dogurabilir (anca sezaryen gerci, tayyip duymasin) Ha cirkin olur erkegin vucur 30undan buyukse ki "karinizin yanginda yuzu komple yanip aliyiiina benzese bosarmisiniz?" sorusuna daha yakin oluyor o yuzden anlamsiz olmus baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Beyin tornadosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kimin fake accountu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 mindfuck olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 tıp beyin nakli yapacak seviyeye geldiğinde bu durumun sakıncalarını da düşürür, tutup kadın beynini erkeğe, erkek beynini kadına veya homofobiğin beynini eşcinsele takmaz diye düşünüyorum. aksi takdirde yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi mindfuck durumu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 KuddusiMavra said: homofobiğin beynini eşcinsele takmaz diye düşünüyorum. aksi takdirde yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi mindfuck durumu olur. Ikisi de fiziksel görünüsle alakasiz oldugu icin sorun olmaz. En kötü escinsel bedenini taniyan kankalari selam verip öpmeye kalktiklarinda, artik homofobik bir beyin tasiyan vücut error verip tekme tokat dalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kişilik dediğimiz şey beynin içindeyse, beyin nakli yapısal sorunlara gebe bir kavram. vücut değişikliği desek daha mantıklı. bi de aklıma ne geldi. cinsiyet hormonlarını hipofiz bezi ayarlıyor, o da beynin bir parçası. yani kadın beyni takılan bir erkek bedeni uzun süre erkek bedeni olarak kalmayabilir. neye dönüşeceğini beyin fırtınasının asıl konusu yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Dur tahmin edeyim sen şu her arkadaş grubunda bulunan, fazla bilgisiyle zevkli sohbetlerin tadını kaçıran gözlüklü adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Böyle konusu olan bir kitap var, the body diye. Kadının beynini değil ama ölecek olan bir adamın beynini çok yakışıklı,genç bir bedene naklediyorlar..sonra olaylar olaylar... http://www.amazon.com/The-Body-Novel-Hanif-Kureishi/dp/0743249054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ölen kocanızın çükü başkasına takılsaydı onu yalarmıydınız tarzı beyin fırtınasıda yapalım :D -im not gay- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tokins Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 CERONİMO said: Her şeye rağmen karım o benim. Çocuklarımın annesi. Elbette bir cinsellik yaşamazdım ama karşımda duran kişinin o olduğunu bilir, onu üzecek şeyler yapmaktan kaçınırdım. Eskiden yaptığımız şeyleri yapıp, ona içinde bulunduğu zor durumu hatırlatmamaya çalışırdım. Eski gibi alışverişe çıkarır, gezmelere götürürdüm onu. VE SARILIRDIM DA. Bundan gocunmazdım. Cinsellik gerektirmeyen yakınlığı gösterirdim. Sen asil bir ruha sahipsin. Ben kendimde bunları yapacak gücü bulamayabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 tokins said: CERONİMO said: Her şeye rağmen karım o benim. Çocuklarımın annesi. Elbette bir cinsellik yaşamazdım ama karşımda duran kişinin o olduğunu bilir, onu üzecek şeyler yapmaktan kaçınırdım. Eskiden yaptığımız şeyleri yapıp, ona içinde bulunduğu zor durumu hatırlatmamaya çalışırdım. Eski gibi alışverişe çıkarır, gezmelere götürürdüm onu. VE SARILIRDIM DA. Bundan gocunmazdım. Cinsellik gerektirmeyen yakınlığı gösterirdim. Sen asil bir ruha sahipsin. Ben kendimde bunları yapacak gücü bulamayabilirdim. ne diyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PkSdMOf2WPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 şu başlığa ciddi ciddi yorum yazdığınıza inanamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Insan beynine direk etki etmek imkansiz, beelki 2000 sene sonra falan. Insan beyni oEllikle benlik evrenin kendineen sonra en mindfuck sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 beyin nakli imkansız değil çalışmalar var yaklaşık 15 yıl sonra gerçekleşebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Adam kadın benliğine sahip olacaksa zaten cerrahi bir operasyonla cinsiyet değiştirir.Aynen devam ederim Kestiririm pipisini olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 beyinler havada uçuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kendimi vururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 hatta kendi kendimi intihar ederdim benden ayrılırsa önce kendimi sonra onu vururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 of ne kötü topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 beyin fırtınası değil de başka bir şey diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ambole olmak diye de ifade edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kendi beyinimi bi kadına taktırırım. biraz da ben yiyim. dendi mi? okumadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar