Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2013-14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ataman paranın kokusunu iyi alır ya. bir süre demirörenleri yaladı, şimdi ülker ailesini hedef seçmiş, 2 sene içinde fenerbahçe ülkerin başında görürseniz şaşırmayın sdsfs

Efes sermayesini de unutmamak gerek asdf
Mesaj tarihi:
Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman'ın, Cuma akşamı oynanan final serisi 5. maçının ardından şahsım hakkında ortaya attığı iddiaların, gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Yaşanmayan olayları yaşanmış zanneden Ataman'ın bu çirkin iftiraları, kendi ruh halinin dışa yansımasıdır.

Bu tarz gerçek dışı söylemlerin Pazartesi günü oynanacak 6. karşılaşma öncesinde, algı yaratma amaçlı olduğu herkesin malumudur.

Bu çirkin iftira nedeniyle bu kişi hakkında gerekli hukuki işlemleri başlatacağımın ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağımın bilinmesini istiyorum.

Son olarak da Ataman'a naçizane tavsiyem; 30 metre mesafeden beni takip ederek halüsinasyon görmek yerine, sahaya bakıp takımını yönetmesidir.
Mesaj tarihi:
abi bi de ergin ataman, ergen gibi kazandıkları garnati olan maçlarda son 3 saniye kala falan mola alıyo. masturbasyon direk spor ruhuna falan aykırı. hadi olur taraftarı gaza getiriyo falan burası tr sonuçta yine anlıyorum az çok. "koyduk mu" molasıymış zaten adı gs taraftarınca sdf.

ayarı yedi bu sefer. "mola alsana ergin ataman" tezahuratını hakeme şikayet ediyo anons yap demesinler öyle diye sdfsd.

http://www.youtube.com/watch?v=aaC0c7V0gyM
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

gs seyircisiz maça seyirci alacakmış.

Alamaz,saha komiseri maçı oynatmaz o şekilde.Araya karışan 10-15 kişi olurda maç sırasında tespit edilirse hem dışarı çıkartılırlar hemde 4 maç kapama daha gelir
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...