Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bugün tanıtıldı. nokia fanlara müjdem olsun. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/995113_700042490022940_1012948882_n.png video http://www.youtube.com/watch?v=5nRj9pv0y9M bonus http://www.youtube.com/watch?v=vUMNm9-dgJ0 tanıtım konferansından full video http://www.youtube.com/watch?v=M_Q3bxo7vJI OS: Windows Phone 8 Networks: GSM: 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz WCDMA: 2100 MHz, 1900 MHz, 850 MHz, 900 MHz LTE network bands 1, 3, 7, 20, 8 HSPA+ DL Cat 24, Dual Carrier 42.1 Mbps/UL Cat5.76 Mbps Memory: 2GB RAM, 32GB internal user memory, 7GB Skydrive cloud storage Display: 4.5 inch AMOLED WXGA (1280 x 768) 2.5D sculpted glass Gorilla Glass 3, PureMotion HD+ ClearBlack, High Brightness Mode, Sunlight readability, Super sensitive touch for nail and glove usage Processor: 1.5 Ghz dual-core Snapdragon (no word on which snapdragon processor though) Camera: PureView 41 MP sensor with Optical Image Stabilization (OIS), Backside-illuminated image sensor, 6 lens optics, High resolution zoom 3x, Autofocus, Xenon Flash, LED for video, 1080p video at 30 fps, Includes Nokia Pro Camera mode and Nokia Smart Camera Mode. Secondary Camera: HD 1.2 Megapixel wide angle Dimensions: 130.4 x 71.4 x 10.4 mm, 158 grams Connectivity: USB 2.0, BT 3.0, NFC with SIM based security, WLAN a/b/g/n, A-GPS and Glonass, 3.5 mm audio connector Battery: 2000 mAh battery, Wireless Charging supported via accessory cover Audio: IHF speakers, 2 microphones, HD voice compliant, 3.5mm AV connector Colors: Yellow, White, Black Operating times: Maximum talk time (3G): 13.3 h Standby time: 16 Days Video Playback time: 6.8 hours Music Playback time: 63 hours Key Features: - Here Location and Mapping Service: Free global HERE Maps and HERE Drive+, free HERE transit available in the store - 41 Megapixel sensor captures the sharpest images with details never though possible from a smartphone - Nokia Pro Camera boosts creativity through simple and easy to user controls usually reserved for the expert photographer - Nokia Rich Recording delivers distortion free stereo audio in the loudest environments - Comes with the only fully integrated and true offline Global maps experience from the HERE location suite Nokia original accessories: - Nokia Camera Grip PD-95G: Confidence to take the perfect shot * Built-in extra battery for longer usage * Ergonomic grip with a two-stage camera key * Universal tripod-mount - Nokia Wireless Charging Cover CC-3066: Effortless Wireless charging is just a snap away * enable wireless charging with form fitting Qi compliant snap-on cover official site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 vahay güzelmiş. 920 baya pahalıydı bu ne kadar olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 belki iphone 5'i satarım bilmiyorum. güzel gözüküyor :) edit: yani o fotoğraf makinesine dönüştüren aksesuar baya hoşuma gitti. ondan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 adeta tek olayımız kamera demişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tasarım genç kızlara oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 WP8de dosya yöneticisi yok, IE dışında browser yok daha pek çok yok var, ben 2. el 820 aldım ama kamerası dışında bir olayı yok tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 16gun standbytime olmaz baskan yemisler gayet olsun ben benim teli benzin döker yakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Pek mi lazımmış telefonda 41mp kamera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 41 mp ne saçmalıktır ya off saçma sapan işler peşinde koşuyorlar ya. hala pixelle adam tavlamaca, cücük kadar sensöre 41 mp koy, ondan sonra grenleri oturup sayalım tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 41mp sensor var ama 41mp fotoğraf çekmiyor, yine 8-10mp çekiyordur. İÇeride bir algoritma ile 41mp arasından grensiz sağlam pikselleri seçiyor ve fotorafı oluşturuyor, diğer cep telefonu üreticilerinin kolay kolay nokia'a yaklaşabileceğini sanmam kamera konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 işte nokia da cep telefonu konusunda onlara yaklaşamıyor konuşturan kamera! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 yazık şu nokia'ya be, umarım samsung ve apple ile kapışabilecek duruma gelirler bir zaman sonra. yeri başka nokia'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 41mpı çin telefonları gibi sanmayın, kullandığı sensör büyüklüğü daha hiç bi telde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 -Deno- said: yazık şu nokia'ya be, umarım samsung ve apple ile kapışabilecek duruma gelirler bir zaman sonra. yeri başka nokia'nın. şu an yazıklık bir durumu falan yok ki, tekrar popüler olması hemen olan bir şey değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 "Tatar Ramazan" said: işte nokia da cep telefonu konusunda onlara yaklaşamıyor konuşturan kamera! e adamlar yazılım tarafını Microsoft'a teslim etti. Kendi ekledikleri harita+navigasyon var sadece ki onlarda gayet iyi. İşlemci, ram ıvır zıvır desen zaten üst seviye bi işlemci kullanıyo diğer telefnlar gibi, donanım olarak geriye kamer kalıyo ki, onunla da fark yaratmayı başarıyo. Yani yapamıyor dediğimiz kısım aslında şu anda microsoft'un yapamadığı kısım, Nokia kendi tarafını yapıyo gayetç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 PrudenT said: -Deno- said: yazık şu nokia'ya be, umarım samsung ve apple ile kapışabilecek duruma gelirler bir zaman sonra. yeri başka nokia'nın. şu an yazıklık bir durumu falan yok ki, tekrar popüler olması hemen olan bir şey değil sadece. dört senedir beli doğrulmuyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 orası öyle canım, güncel durumundan söz ettim yani, lumialar epey iyi telefonlar bence. ne sorunları var ki yani. ama işte bir önyargı oluştu o da hemen yok olmaz, onu kastettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Buna da DSLR ile reklam çekerler yine. 41MP xoxoxox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 aktiftablet said: Yani yapamıyor dediğimiz kısım aslında şu anda microsoft'un yapamadığı kısım, Nokia kendi tarafını yapıyo gayetç işin şu kısmını kimseye anlatamıyosun malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 android günden güne boka sararken microsoft adam gibi atılımlar yapsa artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Aceace said: aktiftablet said: Yani yapamıyor dediğimiz kısım aslında şu anda microsoft'un yapamadığı kısım, Nokia kendi tarafını yapıyo gayetç işin şu kısmını kimseye anlatamıyosun malesef. tüm markalar androide geçerken nokia symbianda diretince patladı son 1-2 yıldır lumia ile atılım yapmaya calısıyo ama pastaya çok ama çok geç ortak oldu. Tamam nokia telefonları güzel sağlam ama malesef yeterli teknolojide olmadılar, millet 5800'dan iphone, galaxy ace, htc'ye falan geçti. Nokianın sunması gereken daha üstdüzey bi alternatif olmalıydı. Ki adamlar zamanında 3310 gibi hala liderliğini elinde tutan dünyanın en cok satan telefonunu üretti. Sadece yanlıs atılımlar yaptı, inadım inat dedi symbianı bırakmadı, o yüzden tüketiciler onu bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 IE haricinde browser kullanılamaması diye bir şey yok, UC Browser var, gayet iyi. Dosya yöneticisi olmaması büyük eksi WP8'de. Aynı şekilde DNS belirleyememek Türkiye'de dev sıkıntı yaratıyor. Media player'ı hoşuma gitmiyor, şarkının istediğin yerine gidemiyorun örneğin. Ve elbette market'in lezzetsiz çipetpet olması. Öte yandan hayatımda gördüğüm en akıcı telefon. Kullanımı falan çok kolay, sıkıntısız customize edebiliyorsun ki çok güzel bir yönü. Müzik dinlerken ses kalitesi iyi, fotoğraf kalitesi muazzam. Nokia'nın native app'leri harika. 1020 almayı düşünüyorum açıkçası. Çektiği fotoğraflara bakınca harika olduğunu gördüm. Yanında DSLR taşımaktansa bu boyutta telefon+kamera taşımak çok iyi olacak. Ayrıca video kalitesi zaten iyi olan bir alete çok da iyi bir mikrofon eklemişler 1020'de. Yarı profesyonel hatta profesyonel bir çok iş yapılır bu aletle. Sanırım fiyatı 2000 tl olacakmış. Çok değil aslında bu hardware kalitesi için. Ama yazılım olayının gerçekten sağlam derecede elden geçirilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ya ben twittere foto ekleyemiyorum sevgili 920 ile bir ayarı neyim mi var acep bilen varmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 aktiftablet said: Yani yapamıyor dediğimiz kısım aslında şu anda microsoft'un yapamadığı kısım, Nokia kendi tarafını yapıyo gayetç this. malsoft baya mal olduğu için elini attığı şeyi bok ediyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar