Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wZcMwPTZF9I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 D@rkwish said: ahmedinejad said: bu ara dotaya sardım biraz turnuvaları falan da izledim de dota izlemek cidden bayık bir şey ya eğer oyun içinden izlemiyorsan. bir de item ve level bazlı bir oyun olduğu için iki üç ölümden sonra %90 oyunun şekli belli oluyor. geri kalan 40 dakikada diğer takımın can çekişmesini izliyorsun. çünkü her killden sonra item ve level farkı artıyor. çok çok nadir denk geldi comeback yapılan maçlar. hani pugda falan oluyor tabi de turnuva maçlarında çoğu takım izin vermiyor buna. Bunun için Icefrog'a teşekkür edebilirsin. Son patch ile comback ciddi ciddi çok zorlaştı.(exp,gold gain,streakler vs vs) 1st pick şu an kral zaten. Konuya biraz girmek istiyorsanız fuckinmad'in blogunu okuyabilirsiniz. pro oyunlarda daha ihtiyatlı oynadıklarından adamlar ,comeback seyrek bir olay , ama olmuyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Daesu said: http://www.youtube.com/watch?v=wZcMwPTZF9I Adeta bir Clockwerk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ahmedinejad said: bu ara dotaya sardım biraz turnuvaları falan da izledim de dota izlemek cidden bayık bir şey ya eğer oyun içinden izlemiyorsan. bir de item ve level bazlı bir oyun olduğu için iki üç ölümden sonra %90 oyunun şekli belli oluyor. geri kalan 40 dakikada diğer takımın can çekişmesini izliyorsun. çünkü her killden sonra item ve level farkı artıyor. çok çok nadir denk geldi comeback yapılan maçlar. hani pugda falan oluyor tabi de turnuva maçlarında çoğu takım izin vermiyor buna. kim kazandı kim kaybetti diye izleme zaten , bak adamlar ne yapıyor,kaybederken de yenerkende , "the play" leri gör ayrıca buyrunuz güzel oyun , hatta komik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 DoGMeaT said: D@rkwish said: ahmedinejad said: bu ara dotaya sardım biraz turnuvaları falan da izledim de dota izlemek cidden bayık bir şey ya eğer oyun içinden izlemiyorsan. bir de item ve level bazlı bir oyun olduğu için iki üç ölümden sonra %90 oyunun şekli belli oluyor. geri kalan 40 dakikada diğer takımın can çekişmesini izliyorsun. çünkü her killden sonra item ve level farkı artıyor. çok çok nadir denk geldi comeback yapılan maçlar. hani pugda falan oluyor tabi de turnuva maçlarında çoğu takım izin vermiyor buna. Bunun için Icefrog'a teşekkür edebilirsin. Son patch ile comback ciddi ciddi çok zorlaştı.(exp,gold gain,streakler vs vs) 1st pick şu an kral zaten. Konuya biraz girmek istiyorsanız fuckinmad'in blogunu okuyabilirsiniz. pro oyunlarda daha ihtiyatlı oynadıklarından adamlar ,comeback seyrek bir olay , ama olmuyor değil Dediğin gibi olmuyor değil ama genelde comeback olduğu oyunlarda bir takım ya ciddi throwluyordur yada hatalar yapıyordur. En tepedeki takımlar ciddi turnuvalarda kolay kolay elde ettikleri avantajı bırakmazlar. SS'de de dikkat edersen 30. dakikada 5-6k civarı bir fark var. 5-6k çok ciddi bir açık değil. 15k'lardan comeback'e ciddi comeback derim ben.(şahsi görüşüm) hatta ve hatta late game de 10-15k'nın bile pek bir olayı yok. Tek bir hatalı hareket veya fight oyunu kaybettirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 DoGMeaT said: ayrıca buyrunuz güzel oyun , hatta komik oyun ahah ne biçim oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi bu ne lan ; dazzle, omni, shaman wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yedirmeyiz team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Esh said: Abi bu ne lan ; dazzle, omni, shaman wtf? cheese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 zaten ciddi seviyede oynanan bir spor dalında geri dönüş 40 yılda bir olur. Şampiyonlar liginde çeyrek final sonrası 3-0'dan dönmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Haklısın ama bir süre sonra bayıyor. 10-12 dakkada maçın sonucu belli ama sen oturup 25-30 dakka en az izliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 of 80 dk sürdü oyun. aptal clock dayanamadı bıraktı gitti internet kafe bebesi midir nedir, zamanım doldu dedi gitti hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 D@rkwish said: Haklısın ama bir süre sonra bayıyor. 10-12 dakkada maçın sonucu belli ama sen oturup 25-30 dakka en az izliyorsun :) abartma yahu :), ilk 20 dakikada kazananın kesin olduğu oyun azınlıkta. Tabi galibin baştan belli olduğu maçları saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kaipi vs alliance the defence playoffs http://www.youtube.com/watch?v=sATLfdX6NFQ&feature=c4-overview&list=UUbEhNEf6zVdmd4C61Ayvv2w kaypi alliance'ı yedi , eledi , fanboylar şokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Envanterin doluluk oranıyla düşen itemlerin kalitesi arasında bir ilişki var mı? İlişki varsa bu ilişkiye chestlerde dahil mi? Eskiden sürekli nadir düşerdi, şimdi hep common item düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Alliance yeni patch'e adapte olamadı, beklediğim sonuçtu :) Kaipi'yi birçok kişi çok küçümsüyor ama çok güçlü bir takım. Bazı oyuncular çok yeni daha pek tecrübeleri yok zamanla çok daha iyi olabilirler.(eğer dağılmazlarsa tabi :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 kami said: Envanterin doluluk oranıyla düşen itemlerin kalitesi arasında bir ilişki var mı? İlişki varsa bu ilişkiye chestlerde dahil mi? Eskiden sürekli nadir düşerdi, şimdi hep common item düşüyor. ilişki falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Inventory - envanter iliskisini algiladigimda orta 3 teydim sanirim. Londra ve london in ayni sehir oldugunu da ortaokul hazirlikta algilayip buyuk sok yasamistim. Boyle travmalar kolay atlatilmiyor ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben de almanyanın ingilizcesinin deutschland oldugunu sanıyodum baya bi sure hep fifa 98 i sucluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 +2 PRO ONLY COMEON BİÇIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ohaa inventory envantermiymiş, sağolun aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Black-ice said: Killer uyuma parana göz diktiler. LAN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Killer said: +2 PRO ONLY COMEON BİÇIZ biz iki pro geliriz var mı hala yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abi akıYOZ :( tilthas ekle ilerki oyunlara akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 D@rkwish said: Alliance yeni patch'e adapte olamadı, beklediğim sonuçtu :) Kaipi'yi birçok kişi çok küçümsüyor ama çok güçlü bir takım. Bazı oyuncular çok yeni daha pek tecrübeleri yok zamanla çok daha iyi olabilirler.(eğer dağılmazlarsa tabi :) )ü oyle diyosan desene abi kaipiye rareleri basın diye bi işimize yarasın o beklentilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar