mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Black-ice said: BonePART said: iyide bide bu oyunda statın manası ne ki abi rating felan gorunmuyo epeen bile yok ben ona hep ileride bi şeyler ekleyecekler falan diye bakıyodum. bi rating sistemi falan ne bileyim. level mod 10 diye bi ratingi var galiba ama 4-5 kişi parti kurunca ortalamasını mı alıyo napıyo bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 mulgear6 said: karşıya win yazılsın bize loss gelmesin anaa şu çok mantıklıymış lan evet keşke böyle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 weplada bile öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yaraya tuz basayım. acilen ff gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ff'e gerek yok ya yeterki rus blocklama gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 tek sorun rus olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 brezilyalısı, venezeüellalısı da var bu işin ukraynalısı da ama ukraynalıyla rus'u aynı potada eritiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ff gelirse hiç bi oyunu bitiremeyiz adam gibi. reskill yiyen ff çeker çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Black-ice said: mulgear6 said: karşıya win yazılsın bize loss gelmesin anaa şu çok mantıklıymış lan evet keşke böyle olsa. Mantikli degil,win boostlarsin boyle arkadaslar arasinda sub accountlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 iyi de isteyen onu yine yapmaz mı fake accountlarla? ayrıca arkadaşlar arası lobi oyunlarda win lose yok ki? geçmiyo stat falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 lifeleech said: Black-ice said: jungler clockwerk. kim buluyor bunları arkadaş süper http://www.youtube.com/watch?v=tEHe4lmcxGA#t=144 çok iyimiş denemek lazım bunu. şu olmasın diye galiba koşuyo artık creepler belli bi yere kadar deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 benim bildiğim hard lanedekiler az rahat etsin diye hızlandırıldı ama dolaylı yoldan bu da yalan olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 simdi denedim practise acip. oluyo. sadece 3 creep geldi ilk spawnda. bastaki agac kesme olayini da yapmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 peki bu alt lanedekilerden küfür yemeye dönmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 evet alt lanede sıkıntı çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 kufur de yesen guzel ama lol deniycem simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 şu calisiyo,druid coşar http://www.youtube.com/watch?v=LkbjDbqDuAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abi nasıl çalışıyor ya bug değil mi bu? trick gibi durmuyor pek sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oha buga bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 asıl en efsanesi chen + ld biri domi kasıyo 20-25 dk alt koridordaki creepleri blockluyolar orda stacklenip zerg rush yapıyolar sonra base e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bug o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 baya önce dotacinemada görmüştüm, beta basladıgından beri var heralde o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Liebe said: abi nasıl çalışıyor ya bug değil mi bu? trick gibi durmuyor pek sfsdf bottle fill için fountain'ın içinde olup olmamanı kontrol etmiyor fountain aurası var mı yok mu diye kontrol ediyor. tp atınca da belirli bi süre üstünde aura kalıyor o yüzden çalışıyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 vay anassını olaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=x621sZnrTNk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar