Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 concede olursa kimse defans yapmaz kasmaz come back yapmak için. baktın karşı takım akıyor 7-8 kill fazlası var, bas concede ne uğraşacan. no exp olayı olabilir ama. üzerinde kafa yormaları lazım getireceklerse.
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi bi buçuk sayfa tartışmışsınız ama concede ne onu bile bilmiyo olabilir dota 2 araştırma&geliştirme ekibi.
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Gerçi icefrog olaya müdahale eder anlatır anneye anlatır gibi ama sanmıyorum.Yine de gelmesin concede dsdfj
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Octavarium said: concede olursa kimse defans yapmaz kasmaz come back yapmak için. baktın karşı takım akıyor 7-8 kill fazlası var, bas concede ne uğraşacan. no exp olayı olabilir ama. üzerinde kafa yormaları lazım getireceklerse. 25dk 15 kill uygun yeterli çok bile.
shippy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Sorieno said: Concede olsun şöyle olsun. Concede eden takım sıfır xp alsın. İshal gibi concede vote getirmesinler sonra. Daha oyunun başında fb verdikten sonra gg çekenler varken concede'i çok ağır şartlara bağlamak lazım. ilk 15 dakika concode olmasın sonrada 15. dakkada 5 kişi 30 da 4 kişi 45 ve sonrası için 3 kişi gereksin tatlı tatlı sinirler gerilmeden oyun oynarız
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 concede filan tartışıyosunuz hala rus ve breziyalı engelleme seçeneği getirsinler onun yerine concede'e gerek kalmaz o zaman
0ne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 shippy said: Sorieno said: Concede olsun şöyle olsun. Concede eden takım sıfır xp alsın. İshal gibi concede vote getirmesinler sonra. Daha oyunun başında fb verdikten sonra gg çekenler varken concede'i çok ağır şartlara bağlamak lazım. ilk 15 dakika concode olmasın sonrada 15. dakkada 5 kişi 30 da 4 kişi 45 ve sonrası için 3 kişi gereksin tatlı tatlı sinirler gerilmeden oyun oynarız aynen su cc olayı hon'un en sevdiğim yanlarından biridir, keşke aynı sistemi koysalar dota2'ye, gerçi takıma 2 rus girdimi 45 dakika feedlerler o hibneler.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 YA YETER ARTIK SİKECEM ŞU SALAK RUSLARI YA SİKTİRSİNLER GİTSİNLER RUSYA SERVERLARINDA OYNASINLAR ABİ BU NEDİR YA HER OYUN EN AZ 3 TANE SALAK RUS OLUYO TAKIMIMDA
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 us east ve europe west seçiyorum pref lang da ingilizce oluyo karşıma gece 3 e kadar filan sürekli cyka dabay daby diyen ruslar gece 3ten sonra da puta de madre diye dolaşan brezilyalılar geliyo yeter ya
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ben ne gelirse gelsin Nyx assasin ya da Clockwerk aliyorum rahat rahat hepsinin eline verip yolluyorum. Ruslar yeterki bilerek feedlemesin.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bir haftadaki max drop sayısı yine 4 mü counter-strike gibi? Bir de bir günde en fazla 2 tane item düşüyor galiba? Droplar hakkında bir açıklama plx, +rep in advance.
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Putin reyiz bu işe el atsın Ruslar DOTA oynamasın
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Octavarium said: concede olursa kimse defans yapmaz kasmaz come back yapmak için. baktın karşı takım akıyor 7-8 kill fazlası var, bas concede ne uğraşacan. no exp olayı olabilir ama. üzerinde kafa yormaları lazım getireceklerse. Hon'da öyleydi :D
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bu düşen item'ların giysilerin falan real'da ederi nedir, bakabileceğimiz biz forum vs. var mıdır
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 dota2prices.com değerler 1 anahtar üzerinden. anahtar da 2.5 dalır.
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 steam market'de satmaya tıklarsan son bir aylık fiyat endeksini görebilirsin.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Tori said: Bir haftadaki max drop sayısı yine 4 mü counter-strike gibi? Bir de bir günde en fazla 2 tane item düşüyor galiba? Droplar hakkında bir açıklama plx, +rep in advance.
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 her level atladığında bir item alıyorsun, bunun dışında kesin bir şey yok. Bilindiği kadarıyla herhangi bir limit vs. yok. Tamamen şansa bağlı.
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Sadce kazanan takıma düşse ya item. KAzanmayada motive eder belki teamplay falan.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Concede olursa rakibe de double xp versin, item drop şansı da iki katına çıksın.
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 4 rus ve ben vardım oyunda ama hepsi çok iyi oynadı ve kazandık. sanırım ruslar oynamayı öğrenmiş.
Killer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 compendium kartları var hala isteyen vars vericem
Öne çıkan mesajlar