alkansas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Yok kapatıyorum hocam.Olmuyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bunların hepsini steam kapalıyken yaptığını umuyorum, appcache'i shift+del yaptıktan sonra steam i açtığında oyun update i başlayacaktır eminimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 son 60 maçımın 45ini falan kaybettim galiba. her oyun garip şeyler oluyor artık hiç sinirlenmiyorum girip efendi efendi yenilip çıkıyorum sgsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 son maçta bot denk geldi bildiğin. adam bot yapmış koymuş lane de giidiyor sonuna kadar ölüyor devamlı feed ilk 10 dakka 18 kere öldü. oyunu da mahfetti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Dota 2 Oynamaca; twitch.tv/aelfricsc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 link vermeyeydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Pingu said: link vermeyeydin keşke silah dayıyorum o yüzden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Seri katilleri daha iyi anlar oldum. Resmen insanoğlunda soğudum şu oyun yüzünden. %80 i yaşamayı haketmiyor. Gandalf reisin dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 beyler bişey soracam yaw format atıcam da internetim çok yavaş bi daha çekmek kasacak pazar pazar evde baymak istemiyorum bunu tutmanın bi yolu yok mu externalda falan format sonrası için? tamam buldum mrk edenler için yedekle olayı varmış steam'de. direk steam sekmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Ya bu tip şeyleri çok paylaşmışsınızdır da, dün 3 tane türk denk geldi partiyle girmişler, ergenler, 10-11 yaşında bi tanesini support yapmışlar. Bende support girmiştim bunları farketmeden. Neyse last hitleri falan bırakıyoruz elemana, ben lvl7 oldum herif lvl 2, sonra ormana gidicem diye bağıra bağıra gitti. Bunların 3 ü ormanda farm yaptı bir süre, tabi bağırış çığırış. Birde yabancı olan viper a bağırıp çığırıyorlar, bak yine feedlemeye gidiyor falan diye , bir baktım herif hiç ölmemiş 7 kill i var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 aynen ben de bu tip batırıp sağa sola laf eden adamları görünce paticikteki tayfa geliyo aklıma :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 random oyunda last hit alamayan carry'e last hit bırakmayın zaten :) hakkaten oyun sonunda en azından ezilmiyosunuz -support olarak- ve boşuna sinir olmuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Noob türklerle oynamaktan ciğerim soldu.Son 20 maçımın 15i lost ve her yenilgimde kda ratiom 2.4 ve üzeri.Allah belalarını versin ya.Karşıda naix pl var oyunu leyte bırakalım diyen adamlarla oynuyorum sdfdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 büyük bi patch geliyor sanırım http://www.dota2.com/firstblood ama acılmıyor link o baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 local play enteresan da, steamin online olmasi gerekirse sicar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 more shop item imiş big patch peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yeter lan nerde yeni hero ibiş gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 güzel update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Pudge: Meat Hook now pulls the target to the initial hook position regardless of where Pudge is Dendi haters Item purchases can be made at the secret shop if the courier is at that location without selecting the courier Bu faydalı Added profile privacy option to prevent viewing of Steam/DOTA profiles Privacy işinin de boku çıktı Beginning soon, users will be suspended from Dota 2 for 30 days when external tools attached to Dota 2 are detected by the Valve Anti-Cheat system Ne kullanılıyor ki bu kapsama giren? The quality of the item drops you are eligible for is now tied to your Dota profile level. You can see your current drop level in your profile page Moar rare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 getirmişken 2 hero fln getir bari ya. terörblade bombacı fenix falan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 fenix çok gereksiz gelmesine gerek yok. terör çok imba gelir gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ozledim lan ! 2 ay oldu oynamayali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sun ray atmayı beceremiyorsun diye bir heroyu gereksiz diye yaftalaman hiç hoş değil. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sun rayin neyini becericen sdf gereksiz işte itiraf et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 olm neyini itiraf edeyim sen demeden gereksiz diye fenix gelsin dedim :D ben severim baya zevkler renkler. özellikle ultisi mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar