Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sparkcaster said: arcane said: Kanuni said: Guzel konu Bloodlines Kotor serisi Dead space serisi Bioshock serisi Dishonored System shock 2 Hangisine dalayim ? Combat rpg vs onemli degil istedigim saglam hikaye ve yaratilmis dunya.. Thx Ps: liste disindakilerde olur ama no elf dorf fantasy dragon atm... Şu sırayla gitmeni tavsiye ederim: Bioshock 1, Bloodlines, Dishonored, bu üçlü çok net. Sonra da Bioshock: Infinite. Bunlar tahmin edemediğim bir aksilik çıkmazsa seni en fazla tatmin edecek oyunlar. Bioshock 2'yi es geçebilirsin. System shock 2 ve Dead Space serisine hiç bulaşma. Kotor 2'ye öbürlerini bitirirsen, canın SW çekerse bakarsın. Hikaye kontenjanından tavsiye edilecek bir oyun. kotor 2 o listedeki bütün oyunları göt cebinden çıkarır sori. bloodlines duruken sw neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 arcane said: #direnkanuni rapture'ı gezince, oyunun sonunu görünce değdi diyeceksin. biliyorum casualsun, öbür casuallar da gazı veriyor. infinite'de çimler daha yeşil gözüküyor. ama sakın onlara kanıp veya tırsıp, ilk oyunu bırakıp infinite'e geçme. infinite böyle steroidleri basıp sosyal mecralarda vücut kasmış. bioshock 1 ise tamamen saloncu, adeta mr. olympia sdfds. ayrıca hep söylerim bioshock'un krokunç olmasının sebebi en sayko bölümün en başta olması: medical pavillion. yoksa ondan sonrası nispeten günlük güneşlik. İlk sahne yüzünden devam etmek istememiştim ben "böyle gidiyordur bu oyun" diye düşündüm. Oynayalım lan bari, her başlıkta karşıma çıkıyor bioshock da bioshock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 adamın vakti yoktur belki, 2 çöp bi oyun pure fps neden oynasın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bioshockta korkan adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 cocuk gibi korkma degil be abicim. sesi, donunce karsina cikiyor, kenardan firliyor irkilme stres. birde yetemiycem herhalde buna ben. fps cok basimi agritiyor hep. hele bomba roket falan atilinca birde ekran titreyince birde ustume su sisman abiler cikinca allahim isigi gorup geri geliyorum. stresi bir yandan, ne yapacagimi bilememek bir yandan, daha kolay olsaydi keske ki easyde oynuyorum birde :) allak bullak oluyorum :) neyse du bakalim ilerde daha bir adventure ozellikleri one cikiyordur insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 kotorları da beğenmezsin sen hiç oynayıp kötü deme bide ona sinirlenmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Darkness 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sparkcaster said: kotorları da beğenmezsin sen hiç oynayıp kötü deme bide ona sinirlenmeyelim. neye kotu dedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Kanuni'ye niye hep bir belden aşağı vurma çabası var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sevdiğimizden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yaşlıları sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 casualim herhalde ondan kiziyorlar arada. yasliyim cocukluyum evliyim :) buda olabilir. 42 aslinda gencecikim. cikim cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 swtor sevip oynuyor falan. çok seviyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 mass effect de bomba cikti fyi. duygulandim sonunda :( 3 unu ust uste basinca bunyeye arkadasdan ayrilir gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 aboo bir tane çocuk öldü diye kabuslar görmeye başlayan şepırddan halliceymişsin be sen kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yalanmi soylyim abi duygulandim bitince. bitmeyeydi iyiydi yani. nedense cok sevdim belki scifi evreninden belki bu ture acliktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 dark/demon's souls oynasa çocuğunu kesecek demek abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 gay sex yapmadan bitirdiysen mass effect 3'ü oynamamışsın demektir. ben bi de yatağa geçene kadar adamlar anlayamamıştım durumu hala o şoku atlatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Abi galaxyi kurtariyorum ne sexi allahaskina cok ergence cocukca geliyor bana.. Mantiksiz zaten. Koymuslar ama onu arayanda sorun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 3oyunda bir tek 3. de oylesine liara ile opustu o yani.. Genelde oldurttum ashley vs vs.. Wrexe silah cekecek ha sillik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 rol yapma oyununda tabi ki olacak sosyal iliskiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Adv action olarak oynadim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sen daha ziyade visual novel olarak oynamışsın narrative veya easy difficulty filan. (:P) senin seriye harcadığın playtime bende tek oyunda vardır sanıyorum verdiğin rakamlara göre. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 GALAKSİYİ KURTARAN ADAM SEVİŞİR Mİ ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 seks herkesin hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar