Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 4-5 yılda çıkmış kesin oynanması gereken oyunlar

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

arcane said:

Kanuni said:

Guzel konu

Bloodlines
Kotor serisi
Dead space serisi
Bioshock serisi
Dishonored
System shock 2

Hangisine dalayim ? Combat rpg vs onemli degil istedigim saglam hikaye ve yaratilmis dunya..

Thx

Ps: liste disindakilerde olur ama no elf dorf fantasy dragon atm...

Şu sırayla gitmeni tavsiye ederim:

Bioshock 1, Bloodlines, Dishonored, bu üçlü çok net.

Sonra da Bioshock: Infinite.

Bunlar tahmin edemediğim bir aksilik çıkmazsa seni en fazla tatmin edecek oyunlar.

Bioshock 2'yi es geçebilirsin. System shock 2 ve Dead Space serisine hiç bulaşma. Kotor 2'ye öbürlerini bitirirsen, canın SW çekerse bakarsın. Hikaye kontenjanından tavsiye edilecek bir oyun.

kotor 2 o listedeki bütün oyunları göt cebinden çıkarır sori.

bloodlines duruken sw neymiş
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

#direnkanuni

rapture'ı gezince, oyunun sonunu görünce değdi diyeceksin. biliyorum casualsun, öbür casuallar da gazı veriyor. infinite'de çimler daha yeşil gözüküyor. ama sakın onlara kanıp veya tırsıp, ilk oyunu bırakıp infinite'e geçme. infinite böyle steroidleri basıp sosyal mecralarda vücut kasmış. bioshock 1 ise tamamen saloncu, adeta mr. olympia sdfds.

ayrıca hep söylerim bioshock'un krokunç olmasının sebebi en sayko bölümün en başta olması: medical pavillion. yoksa ondan sonrası nispeten günlük güneşlik.

İlk sahne yüzünden devam etmek istememiştim ben "böyle gidiyordur bu oyun" diye düşündüm. Oynayalım lan bari, her başlıkta karşıma çıkıyor bioshock da bioshock.
Sosyal ağlarda paylaş

cocuk gibi korkma degil be abicim. sesi, donunce karsina cikiyor, kenardan firliyor irkilme stres.

birde yetemiycem herhalde buna ben. fps cok basimi agritiyor hep. hele bomba roket falan atilinca birde ekran titreyince birde ustume su sisman abiler cikinca allahim isigi gorup geri geliyorum. stresi bir yandan, ne yapacagimi bilememek bir yandan, daha kolay olsaydi keske ki easyde oynuyorum birde :)

allak bullak oluyorum :)

neyse du bakalim ilerde daha bir adventure ozellikleri one cikiyordur insallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...