bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 adam bakkal amca'dan hayat koçu mathafaka'a dönüşmüş samimiyet bunun neresinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hatta bakkal amcadan ziyade baba sermayesi kuruyemişci daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 insecure daha samimi kanka, toplumsal ve evrimsel olarak işlemiş. Kızların alfa ve bad guy ı arzulaması ama kendi insecuritylerinden betaya gitmesi gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ortam samimi kıyafetler samimi dsfs. o göbekli kıllı türk erkeği bakışı yerine feminen gülüşler gelmiş. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 osbir cumhuriyerinden kukumutuya geçmiş ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 onu bilemem ben hep fittim şişman olmadım sdfds bi sene 85 kilo olmuştum hayatımın en kötü senesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bingildak said: osbir cumhuriyerinden kukumutuya geçmiş ondandır he valla. Daha önce az ama öz kız oluyodu duygusal yatırım yapıyodum uzun süreli cinsellik ve kız arkadaş gibi oluyodu. Şimdi gözüm daha çok açılıyo testesteron seviyesinden midir fit guy psikolojisinden midir nedir bilmiyorum, bu sefer de gördüğüm her kızdan ekmek çıkarmaya çalışıyorum. Ekmek çıkan kız çeşitleniyor ve fazlalaşıyor ama çıkaramadıklarım da daha çok koyuyo be kanka, eskiden kafam rahattı hiç düşünmüyodum böyle şeyler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 her attığın gol olsa oynamak keyif vermezdi öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kalede kaleci var diye şut çekmiycez mi yani sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ağırlık kaldırıyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 abv ya asdsaddsadasasdadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Cons said: ağırlık kaldırıyomusun once in a while be kanka I lifts mmhhh, I eats my chickens braaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Adam çalışıyor ekmeğini yiyecek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Kıllar terden mi döküldü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 1.5 senedeki gelişim bu mu :D daha çalışman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 adam kilo vermek zorunda oldugu için yavaş yavaş gelişiyo. kendinle kıyaslama sanssizsansli. bi de herkese laf ediyosun da o sik gibi vucudunla onu napcaz bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 body yap gel istedigini soyle diyor sair burada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Koca 1 yılda sadece 3 kilo verdim ya la, adaletin bu mu dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 68 kiloyum ama gobegimde baya bi yag ve simit var ben naapim kanka :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ben varya buraya before - after fotoğrafımı koymicam anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 dana22 said: body yap gel istedigini soyle diyor sair burada.. yok abi tam tersine. elmanın başardığı büyük iş. adam destek olacağı yerde kendi vucuduna bakmadan köstek oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 şimdi başlık halinde gidersek; 1- ters motive olarak yazıyorum adama ki burada zaten apış arası kokusuyla birbirimizle taşşak geçerek takılıyoruz, art niyet yok. bilmem kaç senedir üyesin hiç mi anlamadın ortamı. 2- ben herkese ne zaman laf etmişim onu da anlamadım. 3- sik gibi vücudunla diyorsun daha benim buralarda önceden paylaştığım before afterımı bilmiyosun, açıp bakmıyosun götünden element uyduruyorsun. 4- kendimi hiç yoramayacağım geçmişi kurcala bulursun kıllı mıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 abi gördüm bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 TERS MOTIVE OLARAK YAZIYORUM ALDIRMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 yoo aldırmıyorum ben sikimde de değilsin zaten sdfdsaf kasma boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar