cempostaci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bir insan nasıl topsakallı olabilir anlayamıyorum ben hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 cok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Jaegerjaquez said: shredded as fuck :D https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1374931_406489946140026_901884529_n.jpg abi dr manhattan gibi çıkmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kesin yazmışsındır ama boy kilo kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 186/73 o fotoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bu halde barfiks ceksen ucarsın herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 barfiks çekerken kanatlarından da faydalanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Jager çok sağlıklı gözüküyorsun kardeş her hangi bir anabolik kullanmadın demi hiç. Çok büyük emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yok kullanmadım tavsiyede etmiyorum zaten kimseye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Tebrikler kardeş büyük emek var. Ağırlık çalışırken yağ oranını ayarlamak için özellikle fasting işine girdin mi veya nasıl ayarladın bu durumu birde izole çalışıyorsun de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ben ortaokulda 73 kiloydum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Jaegerjaquez gz guzel kurumussun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 250 derece firinda 3 saat bekletilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Soris said: Tebrikler kardeş büyük emek var. Ağırlık çalışırken yağ oranını ayarlamak için özellikle fasting işine girdin mi veya nasıl ayarladın bu durumu birde izole çalışıyorsun de mi saolasın abi, normalde clean yiyorum hep zaten antremanlarımda çok fazla olduğu için ne kadar yersem yiyiom yag oranım artmıyor, o fotoda biraz abartı tabi su falanda attım ekstra diyet yaptım yag oranı düşsün diye normalde 78 civarı kilom hep 81-82 ye çekicem gerçi yag oranımı aynı tutmaya çalışarak bu sene bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Anladım bende tekrar başladım spora Haftada 4 ağırlık 2 gün yoga Yogadan önce 20-25 dk koşu Tabi spor salonuna gitmem gerekiyor salona yürüyerek gidiyorum 4 km de yürüyüş Akşamlarıda 1 saat yürüyüş filan yapıyorum ama baya peanut butter yedim sanırım o kadar kalori almama gerek yokmuş :) Vücudum bu antrenman temposuna alışık değil onun için sanırım böyle oldu ama yavaş yavaş alışıyorum. Kaloriyi düşüreyim biraz. Hergün sırf kuruyemiş den 2k kalori alınır mı a.k onu 1200 e çekicem. Aslında her gün 3k kaloriyi tuttursam Off günüm de pazar gününde yani oruç tutsam sanırım olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yagdan degilde karbdan alsan o kadar kaloriyi hadi iy gene dicemde fazla abartma hacı tamam iyi güzel yag sonucta ama fazlası zarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 paleo diet ile 20 kg filan verdim ben 2 senedir kiloda almadım hiç ondan tahıl filan pek yiyemiyorum artık vücut alıştı bu düzene muz patato filan çarpmıyo pek. Onları yiyorum arada. Herkesin düzeni farklı tabi ama çok ciddi anlamda iyi vücut yapmışsın hani yani sırf bodyciler gibi görüntü de olduğunu sanmıyorum. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hacı kasların etrafını karakalemle çizmişler gibi duruyor gz sdjfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 jaeger senin spora başlamadan önceki bir foton vardıydı da biz görmedik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 spermken basladi spora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi öl de espri yapma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 sen öl, espri gorme, allah allah adama bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 UNLEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 gülüyorum ben akilaya, karışmayın adamın şakalarına ajsdfjasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar