Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Soris said:

Tebrikler kardeş büyük emek var. Ağırlık çalışırken yağ oranını ayarlamak için özellikle fasting işine girdin mi veya nasıl ayarladın bu durumu birde izole çalışıyorsun de mi

saolasın abi, normalde clean yiyorum hep zaten antremanlarımda çok fazla olduğu için ne kadar yersem yiyiom yag oranım artmıyor, o fotoda biraz abartı tabi su falanda attım ekstra diyet yaptım yag oranı düşsün diye normalde 78 civarı kilom hep 81-82 ye çekicem gerçi yag oranımı aynı tutmaya çalışarak bu sene bakalım :P
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım bende tekrar başladım spora
Haftada 4 ağırlık
2 gün yoga
Yogadan önce 20-25 dk koşu
Tabi spor salonuna gitmem gerekiyor salona yürüyerek gidiyorum 4 km de yürüyüş
Akşamlarıda 1 saat yürüyüş

filan yapıyorum ama baya peanut butter yedim sanırım o kadar kalori almama gerek yokmuş :)
Vücudum bu antrenman temposuna alışık değil onun için sanırım böyle oldu ama yavaş yavaş alışıyorum. Kaloriyi düşüreyim biraz. Hergün sırf kuruyemiş den 2k kalori alınır mı a.k onu 1200 e çekicem.

Aslında her gün 3k kaloriyi tuttursam
Off günüm de pazar gününde yani oruç tutsam sanırım olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

paleo diet ile 20 kg filan verdim ben 2 senedir kiloda almadım hiç ondan tahıl filan pek yiyemiyorum artık vücut alıştı bu düzene muz patato filan çarpmıyo pek. Onları yiyorum arada.
Herkesin düzeni farklı tabi ama çok ciddi anlamda iyi vücut yapmışsın hani yani sırf bodyciler gibi görüntü de olduğunu sanmıyorum. Tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...