Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Before yok. After bu şimdilik. boyum 180 kilom 77. geçen sene 8 ay gittim sonra bi 8 ay gitmedim sporu bıraktığımda 75dim 8 ay gitmediğim dönem 83 kilo oldum göbek falan çıktı leş gibi. son 2 aydır tekrar başladım sıkı bir diyetle 83 den 77 ye düştüm tekrar. altyapı olduğu için eski halimi yakaladım sayılır hatta biraz geçmiş bile olabilirim.

Sosyal ağlarda paylaş

Kavga etmeyin yav. Bulk modunda yemiyorum ama proteine abanıyorum. lean kas zor ama şöyle. Sabah 2 yumurta 1 dilim light peynir bir meyve. öğlen sınırlamıyorum kendimi pek bayaa yiyorum. akşam 3 parça tavuk göğüs veya 400gr antrikot veya 3parça hindi göğüs bazen 2 paket tonbalığı ile salata.Bunların yanında light yoğurt mantar sebze falan. Gece yatmadan 250ml süt ve 1 dilim light peynir. Aralarda da sürekli elimde badem var bazen 1 muz veya elma falan. Haftada 3-4 antrenman sonrası 1 ölçek whey. Bi de az da olsa mega men active alıyorum her gün onda aminoasitler var.

Şuan işe yarıyo gibi yani bi yandan zayıflarken bi yandan kas kütlesinde artış olduğunu düşünüyorum. 1-2 aya iyice belli olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...