Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

bu yildiz tilbe'ye "kiskandiginiz icin guzel bulmuyorsunuz" demek gibi bisi.

mantikli bir soz soylemisin gibi gelebilir sana, hatta bu dedigini dusunurken ve yazarken sistem bir kac noron atesledigi icin zekice bir sey dedigini de dusunmus olabilirsin ancak dedigin -seni temin ediyorum ki- moronca.

adam yer elmasi olmus, sahbaz olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

"Max Damage" said:

Sanırım hepiniz tarz olsun diye kolonları badana yapılmamış, tavanından alakasız boruların geçtiği, duvarın birine ızgaralı dekorasyon yapılmış, sarı siyah şeritlerin olduğu zincir salonlara gidiyorsunuz. Yok mu şöyle eski vücut şampiyonunun işlettiği mahalle salonlarına giden.

Alın size mis gibi salon.

gözümün önüne alette her basışında salonu inleten biri ve başına toplanmış onu gazlayan 3 arkadaşı olan tipler geldi böyle iyi bastın abi tamam harika bırak şimdi falan diyen böyle. işte onlar yüzünden biz şişman kaldık adi herifler biz kenarda ufacık dambıllarla mosmorken böyle şeyler yapmanın lüzumu ne anlamıyorum ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
epeydir foto atan yok, hazır program değiştiriyorum koyayım dedim :) 8 aylık bro split salon macerası sonucu, http://imgur.com/a/1cSaO
Trapez ve sırtta geri kaldım gibi, belki kanatlar da olabilir. Bir de kilo alma kısmı fail gidiyor hep. Başladığım kilodayım hala nerdeyse asdf şekil olarak iyi toparladığımı düşünüyorum ama..
Before fotosu yok elimde uygun, 3-4 yıl önce buraya attığım foto olaydı iyidi, sıfırdan başlamadım diyebilirim.

Bu hafta itibariyle fullbody program geçtim, 1 ay sonra bi gelişim kıyaslaması yapabilirim diyorum?

kilo 71 :(
boy 1,78

Önerilere açığım xoxox
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Ayrıca bacak fotosu niye yok lan yoksa?

Sağ ol öneri için üstteki denerim kesin ve evet, bacak konusunda I'm guilty ur honor hshsh 2,5 aydır bacak çalışmıyorum hem hava hem iş bahane ederek çok darladı diye..
Yeni programda reset çektim ama giricem artık. Atarım foto ama aklıma gelmemiş bile hshd

@nekro da ayrı abi hangi da :D

@imam bunu çok söylüyolar da başka kıl çıkan yerim yok, tek gururum orası hshsh kesince direkt 18 yaş dönüyorum. Sağ ol bu arada.

@sabonis hshsh yok abi ıkınırken çıkmasın poz diye tebessüm edim biraz dedim
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Helal yumoş harika bir progrıs (tu) olmuş. Tri/lats/trapz bunlara biraz daha ağırlık verebilirsin. Yates row yap lat/trapz için tri için kafana göre takıl.

Yates row dediğin bildiğin barbell row sanırım? Eller mi ters oluyor? Barbell row yapıyorum normalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...