Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Şimdi bu aleti yurtdışından getirince istediğimiz programı kurup çalıştırabilicez mi? Yoksa kırma falan gibi işlemler mi yapmamız gerekecek, böyle yapınca apple store kullanabilecek miyiz? garanti düşecek mi? yoksa direkt gidip pro book mu almak mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Abi işte açıp çalıştıracaksın. Programların Mac versiyonunu kurarak çalıştırabilirsin. İster orijinal, ister crackli olarak. Yani makineyi kırma diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ne kirmasi abi, bilgisayar bu, tablet degil. Istersen icine Windows bile yuklersin yani. Yok oyle bir sey, benim Air da Hong Kong'dan gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 n-ne yok abi alip kullaniyorsun ne kirmasi bilgisayar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 keser sapıyla vur üzerine :D gereksiz alet ama okadar parayı pc ye yatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Air alacaksan iyi dusun ama. Ek hizi filan gerekmiyorsa Air daha uygun her acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 thunderbolttan dönüştürücü varmı firewire 800 e falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hm patron alıcak da öyle extrem bi hız gerekmiyor. ofis çalıştırsın web belki çocuk oyun falan oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 gitsin 1400 tl ye lenovo alsın ozaman :D katlanınca tablet olan modelleri var onlara bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Oyun yok zaten pek. Mid-2013 Macbook Air 13' alsin. 13 saat pil omruyle filan super is bilgisayari. Fiyat olarak da daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ya hızda çok fark varsa alır ben de kullanırım fiyat farkı çok mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 alsin alsin iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Yeni topic açmayım dedim buraya yazayım.GERGE başkandan tecrübelerini rica ediyorum.Okul için bu sene bir laptop lazım olacak, zaten mac öğrenmek istiyordum ne zamandır onun için bir tane macbook pro alayım diyorum fakat bilkom hisselerini troy'a sattıktan sonra fiyatlar gene güzel bir boostlandı.Tabi doların son durumu da sağolsun. Şimdi ben meslek ve okul icabı motion graphic & vfx ile uğraştığımdan ortalama bir bilgisayar kesmiyor beni.Mümkün mertebe son spec. bir alet almak istiyorum.Sizcec şu arkadaştan almak ne kadar doğru olur? Garanti vermiş bir sene ama ne kadar "garanti" bilemedim.Bir de kaçak olduğundan katakuli olur mu? Burayı tavsiye etmezseniz nerelerden / hangi yollarla alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Grafik konusunu bilmiyorum, word processor disinda ozel bir ihtiyacim yok benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mac'lerin hepsinin 1 sene uluslar arasi garantisi var. Istersen para verip uzatabiliyosun o ilk 1 sene icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Hmm, teşekkürler di.Bize özel bir şey sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Tim o bir sene uluslararasi TRde Apple Store olmadigi icin gecersiz diye biliyorum. Ama hani belki telefonlarda filan gecersizdir ve PClere reseller garanti sagliyorsa onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Başlık mac book "pro" ama herkes "air" konuşmuş ben mi bişey atlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ben "pro" konuşuyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Air daha çık insanda var. iMac ve Air var birde mesela. Pro alacağımıza iMac aldık %98 sabit duracağı için. Portatiflik konusunda da Air'ı geçmek zor. Pro adı gibi pro. Pro işin yoksa alma yani bence. Word processor kullamak için Pro alacaksan paraya yazık. Torvalds bile Air kullanıyor, Fedora koymuş içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Şu garanti olayını çözebilirsem eğer alacağım bir tane pro.Benim programları air kaldırmaz.Keşke kaldırsa da air alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 inyormaynd said: Yeni topic açmayım dedim buraya yazayım.GERGE başkandan tecrübelerini rica ediyorum.Okul için bu sene bir laptop lazım olacak, zaten mac öğrenmek istiyordum ne zamandır onun için bir tane macbook pro alayım diyorum fakat bilkom hisselerini troy'a sattıktan sonra fiyatlar gene güzel bir boostlandı.Tabi doların son durumu da sağolsun. Şimdi ben meslek ve okul icabı motion graphic & vfx ile uğraştığımdan ortalama bir bilgisayar kesmiyor beni.Mümkün mertebe son spec. bir alet almak istiyorum.Sizcec şu arkadaştan almak ne kadar doğru olur? Garanti vermiş bir sene ama ne kadar "garanti" bilemedim.Bir de kaçak olduğundan katakuli olur mu? Burayı tavsiye etmezseniz nerelerden / hangi yollarla alabilirim? Selchuk.com Burdan aldim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Nasıl bir site bu ya :S Adamın dükkanı falan yok herhalde. Verdiği garanti kaç sene? Bir de sorun çıktığı zaman kaç iş gününde hallediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 herifçi oğlu amerika'dan bavulla getirip satıyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar