Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 GERGE esnaf arkadaş edin, ya da it kopukla takıl kavgada direkt üst oynanan taraf olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 gerge gel arkadaş olalım asgags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: Aluriel said: sen çok yanlış gelmişsin bence eski paticik daha güzeldi,din siyaset konusulmuyordu,az fikri çok bilgisi olan adamlar bazı konularda susmak zorunda kalıyordu ,henüz aynı bu topicte oldugu gibi belli bir dine mensup olan kimselere toptan küfür edilmediği için bazı küslükler yaşanmamıştı,gül gibi geçinilir gidilirdi. siyaset konusunda yol geldik,uludere savunuluyor,polis vurduysa haklıdır kanun fln önemli değil diyen adamlar konu dışını yönetiyor,faşizanlık paçalardan akıyordu,şu aralar bi uyanuş var neyseki. ama bakıoyrum dine hala aynı sığ seviyee yaklaşılıyor.olsun,gün gelir bu konuda da daha içi dolu şeyler konusulur belki yaş ortalaması arttıkca ama şu an için bakıyorum bu topiğe,yok questlere fln,evet,yanlış gelmişim aga Simdi konu garbage'da sen gelip burada dinin imanin negzel oldugundan bahsediyosun. Biz de konunun amacina uygun olarak geyik yapiyoruz. Spark bi foto koymus, altina dinin geneli boyle diye yorum yazmisim, sen gelip hulolog yapiyosun sayfalarca. Ac kardesim konu disina dininle ilgili bi konu, adam gibi tartisalim. butun pozitivistleri toplayip eline verelim dinini. Yani cok zor degil bir ateistin bir dindari ucle carpip bese bolmesi sonucta. Ama anladigim kadariyla harbiden oruc zorlamis. Dusup bayilabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Din konusunun yeri anva garboc olabilir diye bilerek buraya ctimki ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 garbıçtamıydık lan o değilde cidden merak ettiğim bi konuydu post isa dönemde hristiyanlığın vahşice güçlenmesini anlatan düzgün bi kitap var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 incil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Julian donemi hakkinda birkac kitap bul. Onun zamani guzel anlatiyor aslinda. Daha iyisi geldi aklima ama, su keyword ile yola cik: constantinian dynasty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Esh said: Simdi konu garbage'da sen gelip burada dinin imanin negzel oldugundan bahsediyosun. nerde bahsetmişim lütfen bulur musun ? Esh said: Biz de konunun amacina uygun olarak geyik yapiyoruz. Spark bi foto koymus, altina dinin geneli boyle diye yorum yazmisim, sen gelip hulolog yapiyosun sayfalarca. aynı yorumun tek kelimesini değiştirip sana söylediğim zaman niye delleniyorsun,al bende geyik yapıyorum güzel kardeşim.bizi ciddiye alma diyorsun ,geyik yapıyoruz diyorsan niye delleniyorsun bu kadar ? Esh said: Ac kardesim konu disina dininle ilgili bi konu, adam gibi tartisalim. butun pozitivistleri toplayip eline verelim dinini. Yani cok zor degil bir ateistin bir dindari ucle carpip bese bolmesi sonucta. haahhaahah hüloooo asdfasdf harbi bravo Esh said: Ama anladigim kadariyla harbiden oruc zorlamis. Dusup bayilabilirsin. kardeşim sen hiçbirşey anlamamışsın , sizin dediklerinize azcık ters gelen birşeyi söylüyorum diye bi çarmıha germediğin kalmış,din hanesinin değişmesiyle yobazlıkla mücadele edilemez dediğim için oruç tutan müslüman oldum,vayansını,farklı fikirlere bu kadar kapalı olmayın , tartısma adabı edinin, algı kanallarınızı açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 fantastik kurgu sormadım fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sdf peki abi ne diyim. Insanlar bi kac sayfa okuyup yorumu yaparlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Aga bizim amacimi yobazlikla mucadele etmek degil, ayak sesleri duyulan fasizme karsi sigortalar arayip cikis yollari belirlemek Misir bugun corba halinde ama uluslararasi medya sanki tek azinlik kiptilermis gibi davraniyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Esh said: sdf peki abi ne diyim. Insanlar bi kac sayfa okuyup yorumu yaparlar zaten "Esh Simdi konu garbage'da sen gelip burada dinin imanin negzel oldugundan bahsediyosun. " şunu bulursan bidaha gelmicem foruma,tehdit ettiğin gibi zorla birşey yapmak zorunda kalmıcaksın,ne kadar saçmalıdıgımı görüp kendim logout olucam ve bi daha gelmicem,söz veriyorum ama dogru,burası garbıç,laf bedava ameke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: din ve iman çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 KAHRETSİN ESNAF YİNE PLANLARIMI ALT-ÜST ETTİN. TAMAM BEYLER ATEİSTLER KAZANDI =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Viktor said: Sparkcaster said: islam değil organize dinler biraz zekasız işi. silahlı peygamberler dinlerini yayarken silahsız peygamberler hep öldürülmüştür. hak dini huk dini yok yani. Isanin eline silah aldigini veya siddet propagandasi yaptigini gormedi kimse Ahah adam başlamış bile propaganda yapmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hiçbi organize dine inanmayan biri olarak yazdım onu, butun peygaberlerin hayatı ortada zaten açıp okuyınca gorunuyor bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Kimse senin ne yazdigini anlayamiyor sorun orada. Bi gofret ornegi verdin sonra ben musluman degilim dedin sonra turan dursun oldu siz gotunun kilisiniz dedin sonra atiest bebeler diye atara devam ettin. Hayir akli basinda duzgun bi adam biliyoduk seni, bu imajina bu kadar ters davranmani ben oruc tutmana bagladim acikcasi. Baska bi nedeni barsa soyle bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Tamam canım inandığın için yazdın demiyorum zaten. Öyle olmadığı başlıktan belli, yüzeysel bakınca savunmuşsun gibi durmuş ona takıldım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 goflet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Din tarim imparatorluklari seve seve degil mike mike kuruldu. Aksini iddia eden de cikar ama yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Viktor said: Sparkcaster said: islam değil organize dinler biraz zekasız işi. silahlı peygamberler dinlerini yayarken silahsız peygamberler hep öldürülmüştür. hak dini huk dini yok yani. Isanin eline silah aldigini veya siddet propagandasi yaptigini gormedi kimseİsanin kendisini de gören yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 isayla oturup bi tavla atmadan ben hristiyan olmam zaten önce beni yensin sonra bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 "goflet" olayında insanı geren cümlenin ikinci bölümü. Yani satmıyoruz demesi gayet normal bir esnafın. Ama sen de içme günah deyince biraz karşıdakinin özel hayatına tecavüz olmuyor mu? Birincisi karşındakini tanımıyorsan dinini nerden biliyosun ona günah olduğunu nerden çıkarıyosun (tanıyorsa bu çürür tabi :p). İkincisi, yaşını başını almışsındır da dinine daha bir sıkıca sarılmışsındır da hani bunu tanıdığın birine tatlı dille sırf tavsiye olsun diye söylersin eyvallah. Ama çıkar da dikte etmeye çalışır gibi içme dersen sana ne deme hakkı doğar karşındakinin. Burda satıp satmaması değil yani mesele. Hâlâ anlamadınız mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Abi o dediğin "x dininin inananı kendi bokunu başkasına sürmesin, başkasına bulaşmasın" olayı olsaydı dünya böyle bir yer olmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 E zaten bu konudaki bütün sorunlarımızın da temeli bu değil mi? Havaalanındaki olayı okudum mesela. Tam da bu tahammülsüzlüğün bir örneği (kurguysa bile). Olmayacak şey de değil yani abartılmış bir kurgu da değil öyleyse bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar