Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahsızlığı yayma kürsüsü çalışıyor...

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

Aluriel said:

sen çok yanlış gelmişsin bence

eski paticik daha güzeldi,din siyaset konusulmuyordu,az fikri çok bilgisi olan adamlar bazı konularda susmak zorunda kalıyordu ,henüz aynı bu topicte oldugu gibi belli bir dine mensup olan kimselere toptan küfür edilmediği için bazı küslükler yaşanmamıştı,gül gibi geçinilir gidilirdi.

siyaset konusunda yol geldik,uludere savunuluyor,polis vurduysa haklıdır kanun fln önemli değil diyen adamlar konu dışını yönetiyor,faşizanlık paçalardan akıyordu,şu aralar bi uyanuş var neyseki.

ama bakıoyrum dine hala aynı sığ seviyee yaklaşılıyor.olsun,gün gelir bu konuda da daha içi dolu şeyler konusulur belki yaş ortalaması arttıkca

ama şu an için

bakıyorum bu topiğe,yok questlere fln,evet,yanlış gelmişim aga

Simdi konu garbage'da sen gelip burada dinin imanin negzel oldugundan bahsediyosun. Biz de konunun amacina uygun olarak geyik yapiyoruz. Spark bi foto koymus, altina dinin geneli boyle diye yorum yazmisim, sen gelip hulolog yapiyosun sayfalarca.

Ac kardesim konu disina dininle ilgili bi konu, adam gibi tartisalim. butun pozitivistleri toplayip eline verelim dinini. Yani cok zor degil bir ateistin bir dindari ucle carpip bese bolmesi sonucta.

Ama anladigim kadariyla harbiden oruc zorlamis. Dusup bayilabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Simdi konu garbage'da sen gelip burada dinin imanin negzel oldugundan bahsediyosun.

nerde bahsetmişim lütfen bulur musun ?

Esh said:

Biz de konunun amacina uygun olarak geyik yapiyoruz. Spark bi foto koymus, altina dinin geneli boyle diye yorum yazmisim, sen gelip hulolog yapiyosun sayfalarca.

aynı yorumun tek kelimesini değiştirip sana söylediğim zaman niye delleniyorsun,al bende geyik yapıyorum güzel kardeşim.bizi ciddiye alma diyorsun ,geyik yapıyoruz diyorsan niye delleniyorsun bu kadar ?

Esh said:

Ac kardesim konu disina dininle ilgili bi konu, adam gibi tartisalim. butun pozitivistleri toplayip eline verelim dinini. Yani cok zor degil bir ateistin bir dindari ucle carpip bese bolmesi sonucta.

haahhaahah hüloooo asdfasdf harbi bravo

Esh said:

Ama anladigim kadariyla harbiden oruc zorlamis. Dusup bayilabilirsin.

kardeşim sen hiçbirşey anlamamışsın , sizin dediklerinize azcık ters gelen birşeyi söylüyorum diye bi çarmıha germediğin kalmış,din hanesinin değişmesiyle yobazlıkla mücadele edilemez dediğim için oruç tutan müslüman oldum,vayansını,farklı fikirlere bu kadar kapalı olmayın , tartısma adabı edinin, algı kanallarınızı açın.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

sdf peki abi ne diyim. Insanlar bi kac sayfa okuyup yorumu yaparlar zaten

"Esh
Simdi konu garbage'da sen gelip burada dinin imanin negzel oldugundan bahsediyosun.
"

şunu bulursan bidaha gelmicem foruma,tehdit ettiğin gibi zorla birşey yapmak zorunda kalmıcaksın,ne kadar saçmalıdıgımı görüp kendim logout olucam ve bi daha gelmicem,söz veriyorum

ama dogru,burası garbıç,laf bedava ameke
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

Sparkcaster said:

islam değil organize dinler biraz zekasız işi.

silahlı peygamberler dinlerini yayarken silahsız peygamberler hep öldürülmüştür. hak dini huk dini yok yani.

Isanin eline silah aldigini veya siddet propagandasi yaptigini gormedi kimse

Ahah adam başlamış bile propaganda yapmaya :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse senin ne yazdigini anlayamiyor sorun orada. Bi gofret ornegi verdin sonra ben musluman degilim dedin sonra turan dursun oldu siz gotunun kilisiniz dedin sonra atiest bebeler diye atara devam ettin.

Hayir akli basinda duzgun bi adam biliyoduk seni, bu imajina bu kadar ters davranmani ben oruc tutmana bagladim acikcasi. Baska bi nedeni barsa soyle bilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

"goflet" olayında insanı geren cümlenin ikinci bölümü. Yani satmıyoruz demesi gayet normal bir esnafın. Ama sen de içme günah deyince biraz karşıdakinin özel hayatına tecavüz olmuyor mu?

Birincisi karşındakini tanımıyorsan dinini nerden biliyosun ona günah olduğunu nerden çıkarıyosun (tanıyorsa bu çürür tabi :p).

İkincisi, yaşını başını almışsındır da dinine daha bir sıkıca sarılmışsındır da hani bunu tanıdığın birine tatlı dille sırf tavsiye olsun diye söylersin eyvallah. Ama çıkar da dikte etmeye çalışır gibi içme dersen sana ne deme hakkı doğar karşındakinin.

Burda satıp satmaması değil yani mesele. Hâlâ anlamadınız mı? :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...