Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gelir simdi yeni accla kendi anlatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Esnaf said: Viktor said: Nekro said: (tu) salağın tekine verdim şunu kaybetti, gene almam lazım bu kürsünün baş kitabı ilan edilmeli Gönül Tekin de çok iyidir bu konularda tavsiye ederim, youtube'dan videolarını izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 iyi etmişsin silmekle, o halini atsaydın vay anam vay tepkisi yiycektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 i feel so alive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 güzel bir fikir ama bir illetten çıkıp başka bir illete bulaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hakikaten sizin sorunlarınız var yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sokakta oruclu bır kımsenın onunde yemek yememek musluman oldugunuzdan degıl, ınsan oldugunuzdan Yemek yıyen yıne yıyor xaten , eskıden " ramazan nedenıyle kapalıyız' geyiği vardı ,artık kalmadı Ben bugun fatıhte sur kebaba gittim mesela, eskiden ramazanda dısardakı masalar kalkardı, artık duruyor Hayat kısa gencler, insanlar huzuru bulamk ıcın oruc tutyorsa bırakın tutsunlar, ne yaparsa yapsınlar Sizde kendı huzurnuzu kovalayın, baskasına uyuzluk olsun dıye degıl ıcınızden geldıgı için atın atacagınız adımı.samimi olmayan kimse dışardan nasıl gözükürse gözüksün huzurlu ve mutlu olamaz Cok sivri olmanın size bir faydası yok, anca törpülenirsiniz, Uzun uzun sizle tartısmak ısterım ama bellı bı yastan sora nerde nası davranması gerektıgnı ınsan kendı ogrenmelı Yol yordamla ogrenın az Müslümanda değilim ha, turan dursunun ogrencısıyım, ama cogunlugu musluman olan ulkede nasıl yasamam gerektiğini biliyorum, ramazanda sokakta su içiyor sigara içiyorum, tepkide almıyorum Cuku bunu kimseye nispet olsun diye değil, ihtiyactan yapıyorum, bayada tutucu bir semtte yasıyorum, ona ragmen sıkıntı cekmıyorum Neyse bakın dalganıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bizim semtte allahsızları dövüyoruz. haksızsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sen sadece okuyan genç olarak kalsan daha başarılı bir üye olucan da bazen dayanamayıp yazıyorsun işte onlar olmasa tadından yenmezsin hmmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sıkılıyorum ya o yüzden hoşgörü lütfen. garbıç altıüstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Viktor said: iyi etmişsin silmekle, o halini atsaydın vay anam vay tepkisi yiycektin sana mı soracam sosyal bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hakliyim said: Sokakta oruclu bır kımsenın onunde yemek yememek musluman oldugunuzdan degıl, ınsan oldugunuzdan Yemek yıyen yıne yıyor xaten , eskıden " ramazan nedenıyle kapalıyız' geyiği vardı ,artık kalmadı Ben bugun fatıhte sur kebaba gittim mesela, eskiden ramazanda dısardakı masalar kalkardı, artık duruyor Sanki bunun nenedi yaz nedeniyle uzayan oruc saatleri degilmis gibi konusmak = priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mc_Lovin said: Viktor said: iyi etmişsin silmekle, o halini atsaydın vay anam vay tepkisi yiycektin sana mı soracam sosyal bilim Sosyolojiyi benden ogrenecek degilsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ha bide çok mesaj gelmiş ne yazdı ne yazdı diye, şu çıkıntıyı yaptıgı için sırf yazıyorum said: türkiye'deki öyle kiliselerin hedef kitlesi, alevi olup türk kökenli olmayan vatandaşlarımız daha çok ama gene de siz bilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Harika bi fikirmiş lan bu. Christmas ı kutlarken artık kimse gavur adeti falan da diyemez. Yalnız şu gavur bi gazeteci çocuğu yaka paça içeri alırken görüntüleri vardı, hani ona yapıyorlarsa bize de yapmazlar mı diye düşünüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ülkeye şeriat gelirse iltica edersiniz hem birileri alır sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bu derece mantıksız bir ülkede geleceğini sağlama almak istemen çok normal hatta mantıklı sonuçta osmanlıdan bu yana gelen azınlık hakları aslında o vatandaşları normal vatandaşlardan daha üst seviyede tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 chrome said: +2 dex +2 cons geliyormus bu dünya 2 tane daha consu kaldıramaz iyi uykular türkiye bu arada sevgili viktor, şu muhabbetle ciddi ciddi ilgileniyorum. ülkenin ne zaman karambole girecegi hiç belli degil, öyle bir durumda iltica etmeyi isterim. guide'ı falan var mı şu işin, how-to'sunu hazırlasana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/268904_10151477887274821_1916280520_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Islam varken beyine de ihtiyac kalmiyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Viktor said: geçenlerde belirtmiştim sırf %99 hedesinden sıyrılmak ve ramazanda sokakta yemek yerken dokunulmazlık kazanabilmek için gidip din haneme hristiyan yazdırıcam diye, hem kendi arkadaş çevremde hemde patide baya ilgi gordu fikir haftaya bole bi protestan klisesine uğramayı düşünüyorum vaftiz için, katolikler çok uzun süre arıza çıkartıyorlar kurs filan, ortadokslar hakkında fikrim yok bakmadım yani varmı buradan bu işi başka ciddi ciddi düşünen? 4-5 olduk şimdiden http://www.youtube.com/watch?v=ftaAHzEOPug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005609_543694605688703_811983005_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ramazan'da saygi gerek diyenlere soru: Ben oruc tutanin agzina zorla yemek koymuyorum, o niye benim yemigimi elimden almak istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Gerge yine fazla analitik dusunuyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar