Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahsızlığı yayma kürsüsü çalışıyor...

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Sokakta oruclu bır kımsenın onunde yemek yememek musluman oldugunuzdan degıl, ınsan oldugunuzdan

Yemek yıyen yıne yıyor xaten , eskıden " ramazan nedenıyle kapalıyız' geyiği vardı ,artık kalmadı
Ben bugun fatıhte sur kebaba gittim mesela, eskiden ramazanda dısardakı masalar kalkardı, artık duruyor

Hayat kısa gencler, insanlar huzuru bulamk ıcın oruc tutyorsa bırakın tutsunlar, ne yaparsa yapsınlar
Sizde kendı huzurnuzu kovalayın, baskasına uyuzluk olsun dıye degıl ıcınızden geldıgı için atın atacagınız adımı.samimi olmayan kimse dışardan nasıl gözükürse gözüksün huzurlu ve mutlu olamaz

Cok sivri olmanın size bir faydası yok, anca törpülenirsiniz,

Uzun uzun sizle tartısmak ısterım ama bellı bı yastan sora nerde nası davranması gerektıgnı ınsan kendı ogrenmelı

Yol yordamla ogrenın az

Müslümanda değilim ha, turan dursunun ogrencısıyım, ama cogunlugu musluman olan ulkede nasıl yasamam gerektiğini biliyorum, ramazanda sokakta su içiyor sigara içiyorum, tepkide almıyorum
Cuku bunu kimseye nispet olsun diye değil, ihtiyactan yapıyorum, bayada tutucu bir semtte yasıyorum, ona ragmen sıkıntı cekmıyorum

Neyse bakın dalganıza
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

Sokakta oruclu bır kımsenın onunde yemek yememek musluman oldugunuzdan degıl, ınsan oldugunuzdan

Yemek yıyen yıne yıyor xaten , eskıden " ramazan nedenıyle kapalıyız' geyiği vardı ,artık kalmadı
Ben bugun fatıhte sur kebaba gittim mesela, eskiden ramazanda dısardakı masalar kalkardı, artık duruyor

Sanki bunun nenedi yaz nedeniyle uzayan oruc saatleri degilmis gibi konusmak = priceless
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

+2 dex
+2 cons geliyormus

bu dünya 2 tane daha consu kaldıramaz

iyi uykular türkiye

bu arada sevgili viktor, şu muhabbetle ciddi ciddi ilgileniyorum. ülkenin ne zaman karambole girecegi hiç belli degil, öyle bir durumda iltica etmeyi isterim. guide'ı falan var mı şu işin, how-to'sunu hazırlasana?
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

geçenlerde belirtmiştim sırf %99 hedesinden sıyrılmak ve ramazanda sokakta yemek yerken dokunulmazlık kazanabilmek için gidip din haneme hristiyan yazdırıcam diye, hem kendi arkadaş çevremde hemde patide baya ilgi gordu fikir

haftaya bole bi protestan klisesine uğramayı düşünüyorum vaftiz için, katolikler çok uzun süre arıza çıkartıyorlar kurs filan, ortadokslar hakkında fikrim yok bakmadım yani

varmı buradan bu işi başka ciddi ciddi düşünen? 4-5 olduk şimdiden

http://www.youtube.com/watch?v=ftaAHzEOPug
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...