Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahsızlığı yayma kürsüsü çalışıyor...

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

downwhereiam said:

Viktor said:

Sparkcaster said:

islam değil organize dinler biraz zekasız işi.

silahlı peygamberler dinlerini yayarken silahsız peygamberler hep öldürülmüştür. hak dini huk dini yok yani.

Isanin eline silah aldigini veya siddet propagandasi yaptigini gormedi kimse
İsanin kendisini de gören yok aslında

gerçekte yaşayıp yaşamaması çok ilgilendirmiyo beni valla, gandalf diye biride yaşamadı misal ama idol alınacak adam genede eheuheu

http://i.imgur.com/pPNQB.png
Sosyal ağlarda paylaş

baslarini okumadim, ornek alkollu icecek miydi bilmiyorum. ben onu direkt ramazanda su satmayan esnafa cevirdim.

alkollu icecek icin de, adam normalde satiyosa ramazanda da saticak. normalde sattigi seyi, ramazanda satmiyosa tamamen art niyet ararim ben. oruclu/orucsuz diye musteri secmek, orucsuz adama mal satmamak, milliyetine/irkina gore musteri secmekle ayni benim gozumde.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce sattığını sırf ramazan diye satmayan esnaf varsa eyvallah o konuda ben de hemfikirim. Gerge'nin bakkal başı kapalı bi teyze olduğu için alkolü zaten satmıyordu diye tahmin ettim ben de :)

Zaten alkol sadece ramazanda günah değil ki hep günah, zaten saçma olurdu öyle bir bahane...

Ha bi de bakkalı hiç açmayan dindar amcaya gelince. Yahu bakkalsın sen bakkal adam alacak erzağını iftara sofra hazırlayacak belki lol bu ne salak bir mantıktır? Alışverişi de mi iftardan sonra yapsın millet yuh :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi böyle saçma birşey var mı ticaret yapıyorsun satmazsa satmaz ne demek. egedeki şarap bağlarını bahçelerini kapatalım o zaman. ya da hiç bir müslüman haram mal ticareti yapmasın. ne bileyim ısviçre gelip bana rakı sat diyince ramazanda vermeyelim. üzüm bahçeleri boş boş beklesin.

ticaret yapmak günah mı. böyle mantık mı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ha şunu da diyeyim, mesela ben işletme açınca tuvalet kağıdı satmıyorum dersin. plan olarak satmazsın. alkol satmak istemiyorum sarhoş uğraştırıyor. işletme planında o alanda yoğunlaşmayacağız dersin satmazsın.

ama günah diye satmamak nedir
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

Okumadım şu satmama olayını da çocukken zorla din ogretilmis atayizler sonradan cildiriyor.
Illa din karşıtı bi şeyler yapmalıyım, ispatlamaliyim kendimi tarzı takiliyorlar. Ekşi atayiz hikayesi tadında hikayeler hep öyle.

Yok linç ettiler beni falan ya git...

Turkiyede yasiyor olmak yeterince buyuk bir ispat degil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

ramazanda elinizle gofret yerken agzınız yüzünüz kırıldıysa din hanenizde müslüman yazarken

yine kırılıcak hristiyan yazsa

sadece dişleriniz yerde suratınız kan içindeyken o kimliği uzatıp "ama ama ama emüce niye vuyuyosunuz ben hiyisttiyanııım" fln diye komiklik yapabilirsiniz.

İşin özeti olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şaka yapılıyor. ciddiye alınıp ciddi cevaplar alınıyor.

darwin gaymiş zaaa dense eminim ahah diyip geçilir. şu topiği okuyup gülebilen müslüman müslüman olarak devam etsin hayatına o iyi bir insan çünkü.

her boka hayır öyle değil diye çıkışan adamlar önce kendi iç huzurlarını sağlayabildisin çünkü inançları bütün falan değil kendi şüphelerini okudukça bağırıyorlar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yanlış anlaşılma olsun istemiyorum

gerge viktor eş

kalp kırdıysam özür diliyorum tepkim size değil moderetöre

başka saymadıgım varsa üzerine alınabilir ama kimseyi kırma kastıyla mesaj atmadım

belki garbıca yazdımızı goz onunde bulundurup daha geyik cevaplar atmalıydım ama direk tryhard cekmisim simdi mesajlarımı okuyunca farkettim

ama sölemek isterim bende burda islam fanboylugu yapmadım eşin savundugu gibi , yapacak bir adamda değilim

saygılar sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

Makara yapılcak konu mu kalmadı, istersen at taş...lığna tap bana ne ama müslümanlar hakknda ileri geri konusmanız beni rahatsz ediyor baska din mensubu toplulukta olabilirdi bu. Seviyesizlige gerek yok garbage ta din ile ilgili makara yapip baska konusucak bir sey bulamiyan insanlar acizin en önde gidenidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...