Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 din çökerse nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Black-ice said: abi biz bastan allahi inkar ettigimiz icin o kurallara tabi degiliz, baska firindayiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Namaz dinin direğidir. Tr diyaneti bazı hadisleri gizler mesela biriside namaz kılmayanı kafir ilan eden hadislerden biridir. Direği dikmediğin bir çadır ayakta kalabilirmi?HAYDI ATÖTYÖÖTSTLER BUNU DA ACIKLAYIN: http://www.roadrunner.travel/2012/06/09/nemo-morpho-1p/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bu arada yatırımcı arkadaşlara tavsiye, sahur hapı çıkarın. hani şu "afyon patlaması" mevzuu var ya, ramazanda afyonu kağıda sarıp yutan abilerin hesabı. onun sağlık için olanı. gün boyu yavaş yavaş salsın işte. sahurda beş tane hap yut mis. güzel para kaldırırsınız benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Namaz dinin direğidir. Tr diyaneti bazı hadisleri gizler mesela biriside namaz kılmayanı kafir ilan eden hadislerden biridir. Direği dikmediğin bir çadır ayakta kalabilirmi? sen yeni cadirlari gormemissin. tepesinden yukari dogru cekiyosun 2 saniyede kuruluyo. direk mirek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 aquila said: Black-ice said: abi biz bastan allahi inkar ettigimiz icin o kurallara tabi degiliz, baska firindayiz biz. seni mecidiyeköy otobüs durağında yazın tavuk taşlık sattırcakmış cehennem olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 suBzer0 said: bi de eskiden yolda yürürken filan yemek vs. yenmezmiş kesinlikle , sırf bu dediğinden dolayı. birçok lokantanın camında perde asılı olurmuş filan.. sırf ramazanda değil , herzaman.. fakat zamanla değişmiş olaylar , kimine göre dejenere kimine göre modern olmuşuz. şu ramazan da değil her zaman olmalı, her yer yağ kokuyor pis olmasa dahi rahatsız olduğum yerler oluyor. koku da bir temizlik belirtisidir, belki açım, belki param yok, milleti cama dizip yoldan geçenlere karşı yedirtmek veya canları çeksin diye yağ yakmak çok büyük bir görgüsüzlük. buna belediyeler el atmalı ama sıkar biraz. sokaktan geçerken zibilyon farklı kokuyu koklamak zorunda değilim. özellikle bazı günler çok rahatsız ediyor mide bulandırabiliyor şu mevzular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Herşeye bir itirazınız var lan savaşa girse bu ülke cephe de üstünüze gelen düşmanı sorgularsınız. Arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 adam tabii ki açacak abi vitrini, açlar görecek, sonra aralarından hırs yapıp zengin olmaya kasanlar olacak, çünkü doğrusunun bu olduğu her fırsatta kafalara kazınıyor get rich or die trying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Black-ice said: @applevodka Doğru ama siz direk kitapta yapmazsan yanarsın diye açık açık söylenen bir kuralı yapmayıp, allah beni o kadar yakmaz diye içiniz rahat kalabiliyorsunuz. Yani kitapta bazı şeyler yoruma açıktır çağ farkından ama: >namaz kılmayan; yanar. şeklinde bir şey var. pek yoruma açık değil :) benim dediğim siz yorumluyorsunuz derken; hani biz o kadar yanmayız belki gibi yorum oluyor. ya da şöyleleri var: bi namazdan yanarız işte. falan. ben seni anlıyorum da, namazını kılıp üstüne her türlü pisligi yapıp hamdolsun müslümanız diye gezinen tipler var onu diyorum. ben belki islamın 5 şartını yerine getirmiyorum, ama getiren bir cok insandan daha temiz,düzgün, iyi bir insan oldugumu dusunuyorum. sence iyi bir insan olmak mi öneml, iyi müslüman olmak mi, benim varmak istediğim nokta buydu zaten sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl cıkıcak bu karanlıklar aydınlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 aquila said: Black-ice said: abi biz bastan allahi inkar ettigimiz icin o kurallara tabi degiliz, baska firindayiz biz. seninle aynı fırındaysam herşey boş. ölümüne yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sorgulamaya sorgulamaya mekanizma iflas etmiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 4. sayfadan başladım limonatamlan şimdi bitti, meh yavaş yazıyonuz olm formdan düşmüşünüz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oruclu oruclu zor oluyo, sabah 3ten beri aciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 cehennemde ortak locaya girek mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 en çok da sekssizlik koyuyor. sonuçta vücuda zevk veren bir aktivite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 halbuki paticik olarak, 7/24 sex hayati olan muhendisler ordusuyuz normal zamanda, 1 aylık dinlenme koyar tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi seks demeyin dengeleri bozuluyor oruçluların en ayıbı bu, kötü şeyler olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 secks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kimsenin kimseye niye millet oruç tutarken su içiyorsun vs diye çıkışmaya hakkı yok, isterse semtin geri kalanı olduğu gibi oruç tutuyor olsun kimsenin kendi inancından dolayı bir başkasının hayatına karışmaya hakkı yok. bu arada mahalle halkı istediği gibi tutar orucunu, insanlar neye inanacaklarına ve nasıl ibadet edeceklerine kendileri karar verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Abi ateistlerin dindardan cok cehennem tartışması ne acaip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kolektifinsan gerekli açıklamayı yaptı. biz bunca sayfa hiç bunları düşünememiştik. topik kilitlenebilir. seks konusuna da gelirsek, bir resim bin söze bedeldir. http://www.kenthaber.com/Resimler/2005/10/09/00030602.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kolektifinsan said: kimsenin kimseye niye millet oruç tutarken su içiyorsun vs diye çıkışmaya hakkı yok, isterse semtin geri kalanı olduğu gibi oruç tutuyor olsun kimsenin kendi inancından dolayı bir başkasının hayatına karışmaya hakkı yok. kimse kimseye çıkışmıyo zaten abiler var onnar çıkışıyo onnar uzun saca top sakalada karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 başkasının hareketiyle oruç bozulması inanılmaz değil mi? bende okudum kuran ama hiç böyle biryere denk gelmedim lan. demek ki şaşı bakarak mı okumak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Herşeye bir itirazınız var lan savaşa girse bu ülke cephe de üstünüze gelen düşmanı sorgularsınız. Arkadaş Sorgulayacaklar tabi abi, sorgulamayan insan aptaldır baya. İnanmayı seçmekle seçmemek mesele her orada olana bende inanmıyorum mesela bu sizin gözünüzde beni müslüman yapmıyor olabilir ama o iş benimle inandığımın arasında o yüzden çokta fifi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar