di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Su tip bisey kullandiniz mi hic ? Kullandiysaniz performansi ve ev icinde kullanilabilitesi nasil acep yorumlar misiniz size zahmet ? http://www.amazon.co.uk/Electric-BBQ-Grill-Stand/dp/B003DZ0G94 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41CikWCiqgL._SX450_.jpg Klasik alti teflon grill olmadigindan dumandan gecilmeyecek diye korkuyorum. Yok oyle olmuyosa alip koyucam aspiratorun altina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 abi hertürlü duman oluyor. heleki balık falan yapiyim deme yani. felaket birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ne kadar yağlasan da evet balıklar çok yapışıyor,dağılıyor bunlarda. tam bir olsa da olur olmasa da olur aleti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sakın ev içinde yapma, azına sıçarsın evin kokudan. Mangal dumanı olmuyor ama mangal kokusu oluyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Summon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 köfte yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 O tiplerde eşit ısınma sıkıntısı oluyor yani alttaki reziztansın üzerine gelen yerler cehennem ama uzakça kalan yerler kutup gibi oluyor. Eğer bulabilirsen Tefalin yanılmıyorsam olması lazım, dökme tava şeklinde ama reziztanslarıda tava kısmının içinde bir olanları var. Yani reziztansları göremiyorsun tavanın içinde. Onlarda eşit ısınıyor ve kapattığında falan baya süre sıcak kalıyor anında soğumuyor. Duman konusunda yapacak bişi yok balkonda falan sıkıntı olumuyor ama ev içinde aspiratörün altında yapman lazım. Dışardaki duman abartı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 elektrikli olaylara karşıyım ben. yeterli ısıyı üretemiyorlar çünkü. mangal tadı hiç olmuyor anlayacağın. fırında ısıtsan daha iyi hatta diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Şu iyi sanırım. http://www.tefalshop.com.tr/Elektrikli-Pi%C5%9Firme/Barbek%C3%BC-ve-Izgaralar/Family-Grill-Dumans%C4%B1z-Elektrikli-Izgara/p/2100077167 Dökme demir plakalar olması güzel tabi ısı dağılımı açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Abi o izgaralar ev icin zaten? Yani balik, kofte falan cok da kotu olmuyor. Ama baligi firin kagidi, alumunyum folyoda, eti tavada daha lezzetli yersin. Bu izgarada pisen et cok susuz kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sulu mangal değil mi o?gayet dumansız ve kokusuzdu benim kullandığım.çok ta tırt bişeydi hatta 10 balık yaptıktan sonra sıcaklığından erimişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Balik kofte falan degil abi amac. Aha boyle essek kadar steak'leri yatircam aletin ustune. http://www.steak-enthusiast.com/wordpress/wp-content/uploads/72ozSteaklarger.jpg Dusuncesi bile fena yapiyo... http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20121116203006/glee/images/3/3e/Drooling_homer.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://www.tefalshop.com.tr/Tava-Tencere/Tava-Tencereler/Natura-Izgara-Tavas%C4%B1-24x28-cm/p/2100058988 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Esh said: Abi o izgaralar ev icin zaten? Yani balik, kofte falan cok da kotu olmuyor. Ama baligi firin kagidi, alumunyum folyoda, eti tavada daha lezzetli yersin. Bu izgarada pisen et cok susuz kaliyor. Abi bence tam tersi. Tavada olanlar cok daha sert ve susuz oluyo zira alti ustu kizarsin diye beklerken et suyunu birakiyor. Mangalda ve bunda oyle degil mesela. Direkt yuksek sicaklikta alti ustu cabucak pisiyor, ici de sulu kaliyor etin. Tek derdim su izgaralardan asagi akan yagin deli gibi yanip duman yapmasi olur ki o kacinilmaz galiba. Aspiratorun yeteceginden de supheliyim baya baya. Ondan soruyorum evde denemis olan var midir diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 şu resimdeki gibi eti açık araziye çıkıp harhar kömür olmadan yapman çok zor bence sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 elesso said: http://www.tefalshop.com.tr/Tava-Tencere/Tava-Tencereler/Natura-Izgara-Tavas%C4%B1-24x28-cm/p/2100058988 Var abi bunlardan evde 3-5 cesit. Yukarda anlattigim gibi oluyor, et kizarana kadar suyunu birakiyor, kupkuru cikiyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Abi sen eti muhurlemiyosan, dokum tavayi kizdirip kullanmiyosan et ne yapsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 o nasıl bir steak alleam http://i.imgur.com/i66vhlN.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Tefalle et pisirilmez abi. Teflon tava geldi mertlik bozuldu. Dokum tirtikli et tavasi alacaksin, iyice kizdiracaksin, sonra teflon tavada etin, iki yuzunu de 30 ar saniye muhurleyeceksin. Sonra kizgin tavaya eti atacaksin. Ayrica cok pismis seven esini bosayacaksin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Abi steak için dökme demir tava al, en güzel öyle oluyor. Hatta haftaya maaşım yatsın ben de alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Esh said: Abi sen eti muhurlemiyosan, dokum tavayi kizdirip kullanmiyosan et ne yapsin? Apacik hakaret abi bu bana. Teessuf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Abi o zaman eti buzdolabindan cikarip mi atiyosun? Once oda sicakligina getir, oyle dene mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 mühürleyip fırına atın eti, şaka gibi güzel oluyor. şöyle http://img.foodnetwork.com/FOOD/2007/01/02/valentines_steak_lg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bizim evde şundan var mesela http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/kc-arzum-mangalkeyf-dumansiz-elektrikli-izgara-62616966?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0 direk çöplük 2 kere kullandım, köfte bile zor pişiyor. dumanıda var, aspiratörün altına koymak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Etin etrafindaki yagi da bicakla kes (sadece o cember halini boz, yagi komple kesip atma sakin), pisince eti sikistirip suyunu biraktirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar