aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mortis said: m&b gibi sound edio Abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Silphatos said: 200 nasıl harcadın ya Demolition Inc. + Level and Weapon DLC Bundle Rogue Legacy M.U.D. TV Braid Expeditions: Conquistador Omerta- The Bulgarian Colossus DLC Strike Suit Zero Rayman Origins Trials Evolution Gold XCOM: Enemy Unknown: Slingshot DLC Grand Theft Auto III Trilogy Secret of the Magic Crystals XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack WW Port Royale 3 RAGE Assassin's Creed Revelations Wargame: European Escalation Dust: An Elysian Tail Mass Effect 2 Trackmania Canyon Impire NBA 2K13 Universe Sandbox I Am Alive Tomb Raider ROW StarDrive Zack Zero Aztaka Puzzle Quest 2 Eschalon: Book I Rise of the Argonauts Half-Life Complete Need For Speed: Hot Pursuit bende bunları almışım.. cebimden 5 kuruş çıkmadan hem de. 2 ay önce wallete yuklemistim dolar 1.7 civarındayken. iyi oldu. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bu son gun saleindan ne alinir? ya da ne aldiniz/alicaksiniz tomb raiderlari topladim bi de bi kac oyun daha aldim 5 dolarin altinda olanlardan gozden kacanlar falan hangileri acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 200 ediyo mu abi onların hepsi, şöyle bi bakınca en fazla 100 eder gibi gözüküyo iyiymiş ama liste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 To The Moon Assassin's Creed Revelations - Gold Edition / hediye Worms Revolution 4-pack Stacking Dark Souls Retail 3P Deadlight / hedyie Galactic Civilizations Complete Pack Torchlight II Doom 3: BFG Edition System Shock 2 Tomb Raider Angel of Darkness Tomb Raider 5 Tomb Raider 4 Tomb Raider 3 Tomb Raider 2 Tomb Raider 1 Tomb Raider: Legend Tomb Raider ROW / hediye Super Meat Boy XCOM: Enemy Unknown: Slingshot DLC FTL: Faster Than Light Sid Meier's Civilization V: Brave New World Elder Scrolls V: Skyrim Legendary / hediye Hotline Miami / hediye Bioshock Infinite (WW) / hediye Sacred Gold Amanita Bundle Alice Madness Returns bu ikisi de onceki haftasindan, ayni indirimlere girecegini bildigimden aldim Killing Floor - Community Weapon Pack 2 Dust: An Elysian Tail /hediye 95$ civari gitmis oyunlara(kendi aldiklarim). 25$ falan da badge'lere harcadim. 6 7 dolar da foil satisindan geldi.neyse ki sanal kart 4 taksit yapiyor otomatik fkljkldsfkl. zaten dolar 2 lira oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 encore'un olayı çözemedim. en babaları son kez getirdi yarın da başka bi sale mi olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yarin 8'e kadar en cok satanlar iste, sonra bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Alan Wake bikaç gün önce 3 dolar değil miydi? bugün niye 7.5 dolara oylamaya koymuşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Dishonored'i aldım gitti, tek oyunla çıktım summer saleden mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Tori said: Core 2 Quad 2.4 ghz 3 gb ram Radeon 6570 kaldırır mı ki dishonoredı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kaldırır. dishonored unreal motoru yüz senelik motor. benim laptopda full hd oynadım gt 550m var ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kaldırır. unreal engine'in hakkını veremeyen nadir oyunlardan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 dota üzerine girdiğim iddiadan 10 dolar kazandım. evet son oyun diyorum o zaman ben de neye yatırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 fallout collection -%85 off $2.99 - http://store.steampowered.com/sub/2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hiç fallout oynamadım abi. tam serisi nasıl onun? las vegas da ucuz şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 fallout 3 skyrim'in post nuclear war versiyonu. new vegas biraz daha rpg'lisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 skyrimin yeto olduğu çok konu vardı ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Fallout oynamamış bir nesil yetişiyor yaa :( Yeni bilgisayarlarda ekran genişliği falan diye yamulmuyorsa, bir de yeni nesil konsoldan çevirme kolay oyunlara meh diyorsan al mutlaka oyna, hiç pişman olmazsın, rpg'lerin atası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 son voting mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Dayanamadım kenshi diye bir oyun aldım open ended sandbox teambased rpg diodu. kesin çöpe attık 20 lira ama dur bakalım early accses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Rewendor said: Fallout oynamamış bir nesil yetişiyor yaa :( Yeni bilgisayarlarda ekran genişliği falan diye yamulmuyorsa, bir de yeni nesil konsoldan çevirme kolay oyunlara meh diyorsan al mutlaka oyna, hiç pişman olmazsın, rpg'lerin atası :) aliyimi hepsini 1den başlayıp? 1den mi başliym TAVSİYELER ARKADAŞI TÜKETMEK İÇİN 10 DOLAR BÜTÇE İLE BİSÜRÜ OYUN ALDIRMAK İSTİYORM DFGDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bu nicki boşuna almadık fallout alın, aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Xenus said: fallout collection -%85 off $2.99 - http://store.steampowered.com/sub/2008 bu ve vegası alırsam fulluyo muyum seriyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 fallout 3 goty var bi de arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi sen biliyosu seriyi yapsana bi. steamde hepsi ayrı ayrı 5 dolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar