serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Bu kartlar ileride de satılabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Alan Wake deger tabiki bu fiyata. Bu arada Summer Badge kartlari muhtemelen indirim sezonu bitince dusmeyecek, o nedenle fiyati artar gibime geliyor 2-3 tane zulaladim kenara :p The Secret World 18gb indirdi, sonra 1.3gb patchledi, sanirim bu kadar..eger DLC falan alirsaniz 40lara cikiyor galiba. Bakim kosturayim ortalikta azicik, questler baya iyi gozukuyor puzzle'li falan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ahaha şaka gib ya surgeon simulator seçilmiş D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Tabiki almayacak olsam bile ona oy verdim çünkü. Edit: Secret World D&R da 20TL Steam olarak eklenebiliyor mu bir fikrim yok ama daha ucuz ve kutulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Öff Surgeon Simulator hariç hangisi çıkarsa çıksın alacaktım, tutmuş onu seçmişler yaa... Tam şaka. Yok yok kesin oylama falan yalan kendilerine göre dağıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 2 tane oyun gözküyo oylamada doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 3. oyun bizim ülkeye acık degilse, görünmüyor olabilir. bide yeni flash sale'ler yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 3. oyuna bakabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Flash sale gelmiş yeni 4 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 walking deade verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 torchlight 2'yi gözüme sokup duruyorlar da, diablo varken gereksiz sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Bu arada ben oy veriyorum da kart kazanmak için level 5 olman gerekiyor diyor. Nası olacaz lo Level 5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 diablo mu var ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 var yani sonucta allah allah :D girmesek de, görmesek de, oynamasak da o diablo bizim diablomuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 walking dead indirme girmişti, van helsing'e bastım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 fan helsing 75leselerdi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bu musik creatörün kullanımı kolay mı? yeni bir serdar ortaç olabilir miyim?? asdf ben almıstım fan elsing ama sizler için verdim oyumu. çok iyi bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 applev0dka said: torchlight 2'yi gözüme sokup duruyorlar da, diablo varken gereksiz sanki ? abi oyun mantığı aynı diye oyun aynı olcak diye bişey yok. torchlightta iyidir. 2 3 post geriyi oku kötü yorum vardı onla ilgili bingildakin sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 oylamada bu sefer gercekten 2 oyun var sanirim.. us'ten uk'den giriyorum cikmiyor bir sey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://devcv.me/wp-content/uploads/2013/07/V5e3xUI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 D&R'dan alınan Secret World Steam uyumlu mu? 20 tl denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 google amacya sor onu. bazı oyunlar register edilemiyo steamde olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 google amcaya ne sorucan kutunun arkasında yazar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 world in conflict steamde var mesela. ama register edemiyosun kutulu oyunu. öyle bişeyde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar